Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αν καταλαβα καλα ο Ντανος εφαγε στα κρυφα κατι ψαρια που επιασε μαζι με τον σπαλ (τον Χρανιωλα ισως) και τον χαλβαδακη;; Και ο τελευταιος αφου εφαγε ειπε οτι δεν ηταν σωστο αυτο που καναν και τα ξερασε στους αλλους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις κάποια σεζόν που θεωρείς ότι υπερτερεί; Κάποια παιδιά μιλόυσαν για το Fiji. Εριξα μια ματιά στο ίντερνετ και πήρε το μάτι μου τον νικητή, αυτοσποϊλεριάστηκα.

Εσύ ποια άλλη θα πρότεινες;

(κάνω από τώρα σχέδια για όταν σκάσει το σύνδρομο στέρησης :P )

Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλά, αλλά το Cagayan ήταν το αγαπημένο μου κυρίως επειδή είχε μερικούς παίχτες που ήταν μορφάρες.

• Like 2

Πόσα μαθήματα ζωής διδάσκει αυτός ο ευλογημένος άνθρωπος!

​Μετά την ευχή του να κερδίσει το survivor ένα νέο κορίτσι με όνειρα, που μπορεί να κάνει πράγματα (βέβαια, μετά κατάλαβε τι άχρηστη είναι και την ψήφισε :P), τώρα εύχεται να μπορούσαν να χάσουν όλοι και να κερδίσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, ψυχούλα ο αρχηγός!

Pansofos_zpsimcevplp.jpg

Όταν το είπε αυτό έκλαιγα σαν μωρό παιδί και είμαι κοτζάμ μαντράχαλος 31 ετών. Αυτή είναι η δύναμη του αρχηγού μας. Κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς άντρες να δακρύζουν. Εδω ο μυξοφόρος μανάβης έγινε Μάρθα Βούρτση στο τελευταίο επεισόδιο και έκλαιγε περισσότερο και απο την Ευριφίδι Βλαχαβάνη!

• Like 4

Εχεις κάποια σεζόν που θεωρείς ότι υπερτερεί; Κάποια παιδιά μιλόυσαν για το Fiji. Εριξα μια ματιά στο ίντερνετ και πήρε το μάτι μου τον νικητή, αυτοσποϊλεριάστηκα.

Εσύ ποια άλλη θα πρότεινες;

(κάνω από τώρα σχέδια για όταν σκάσει το σύνδρομο στέρησης :P )

χαχαχα έπρεπε να ήσουν εδώ να βλέπεις έως της 34 season να λιώνεις, χαχα

Κοίτα δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο ήταν το "υπέρτατο" νομίζω όμως το 2012 ή 2013 στο CBS αν θυμάμαι καλά, είχε παιχτεί πολύ ίντριγκα, ξύλο ανάμεσα σε δύο παίκτες εκ των οποίων τον έναν τον απέκλεισαν από το παιχνίδι και τον άλλον τον έδειχνε με πλανα στο κρεβάτι νοσοκομείου να είναι μαύρος από το ξύλο,προσωπικά εμένα μου άρεσε πιο πολύ από όλα, είχε μέσα στρατηγικές που σε άφηναν με το στόμα ανοιχτό, έλεγες τι είδα μόλις τώρα; τέτοια φάση..

Η δε γυναίκες περαν απο τις τρίχες μασχάλης που ήταν τόσο μεγάλες που είχα πάθει σοκ, ειχαν καταστρωσει σχέδιο πρωτόγνωρο ακόμα και για το παιχνίδι αυτό, δεν σου λέω άλλο γιατί θα στο χαλάσω..

Της τρολης γινεται στο fb της πασχαλη. Μιλαμε για κλαμα.

βαλε κανα screenshot εδώ να δούμε αν μπορείς..

• Like 1

χαχαχα έπρεπε να ήσουν εδώ να βλέπεις έως της 34 season να λιώνεις, χαχα

Κοίτα δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο ήταν το "υπέρτατο" νομίζω όμως το 2012 ή 2013 στο CBS αν θυμάμαι καλά, είχε παιχτεί πολύ ίντριγκα, ξύλο ανάμεσα σε δύο παίκτες εκ των οποίων τον έναν τον απέκλεισαν από το παιχνίδι και τον άλλον τον έδειχνε με πλανα στο κρεβάτι νοσοκομείου να είναι μαύρος από το ξύλο,προσωπικά εμένα μου άρεσε πιο πολύ από όλα, είχε μέσα στρατηγικές που σε άφηναν με το στόμα ανοιχτό, έλεγες τι είδα μόλις τώρα; τέτοια φάση..

Η δε γυναίκες περαν απο τις τρίχες μασχάλης που ήταν τόσο μεγάλες που είχα πάθει σοκ, ειχαν καταστρωσει σχέδιο πρωτόγνωρο ακόμα και για το παιχνίδι αυτό, δεν σου λέω άλλο γιατί θα στο χαλάσω..

όχι μη σποϊλ, αλλά αν θυμάσαι τοποθεσία τουλάχιστον για να το ψάξω βάσει αυτής

όχι μη σποϊλ, αλλά αν θυμάσαι τοποθεσία τουλάχιστον για να το ψάξω βάσει αυτής

φιλαράκι location δυστυχώς δεν θυμάμαι, θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω όμως άμεσα.

• Like 1

Επίσης μην τρελαίνεστε μερικοί δεν θα τα πάρετε τα λεφτά εσείς, παιχνίδι είναι

τώρα μας το λες; μετά από τόσο κόπο και ιδρώτα να φτάσουμε τις 645 σελίδες;  :cry:

• Like 1

Πιστεύω ότι το thread του Survivor πρέπει να έχει το μεγαλύτερο like/post ratio που έχει υπάρξει ποτέ στο Insomnia.

Επισης παιζει να'ναι το μονο στο οποιο δεν εχουμε τσακωθει/βριστει.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...