Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

αφου θέλετε να τα λετε, πείτε τα οταν δέχονται και στοιχήματα οι εταιριες, οχι αφού τα κλείσουν :P

Παίξε ότι την Κυριακή θα φάνε μακαρονάδα Melissa...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την μαλακια οτι αμα πιασω εγω με τα χερακια μου ενα ψαρι στις 2 το βραδυ πρεπει να το μοιραστω με αλλους 10 πως την σκεφτηκαν? Και ο ενας που φωναξε στην φαση του ο Αγγελοπουλος ευχαριστω επρεπε να πει. Αμα ειστε ομαδα πατε ολοι μαζι για ψαρεμα και μοιραστε την ψαρια. Αλλα η χοντρολαουρα νομιζει οτι το να κανεις πλεξουδες ειναι εξισου σημαντικο με το να βρισκεις φαι

Την μαλακια οτι αμα πιασω εγω με τα χερακια μου ενα ψαρι στις 2 το βραδυ πρεπει να το μοιραστω με αλλους 10 πως την σκεφτηκαν? Και ο ενας που φωναξε στην φαση του ο Αγγελοπουλος ευχαριστω επρεπε να πει. Αμα ειστε ομαδα πατε ολοι μαζι για ψαρεμα και μοιραστε την ψαρια. Αλλα η χοντρολαουρα νομιζει οτι το να κανεις πλεξουδες ειναι εξισου σημαντικο με το να βρισκεις φαι

εγω στην τεμπελαουρα ουτε τσιχλα δεν θα εδινα τοσο αχρηστη που ειναι μεσα στην ομαδα! ελπιζω να χασουν ασυλια και να κερδισει ασυλια ο σπαλ ή ο αγγελο γιατι μαλλον αυτην θα προτεινουν να ησυχασουμε

• Like 1

Επισκέπτης

Το θέμα είναι ότι επιβεβαιώνεται από κάπου αυτό όλο το θέμα με τις καβατζες ;

Νταξει μου λύθηκε η απορία. Άρα ένα γκρουπ με τον ντανο φάγανε ψάρια κρυφα. Τον έδωσε ο χανταμπ και από κει φτάσανε στο αρνητικό σερί.

Τεσπα εντωμεταξυ ο ταξίαρχος μουρινιο παναρας χαμογελάει στην άκρη....

Νταξει μου λύθηκε η απορία. Άρα ένα γκρουπ με τον ντανο φάγανε ψάρια κρυφα. Τον έδωσε ο χανταμπ και από κει φτάσανε στο αρνητικό σερί.

Τεσπα εντωμεταξυ ο ταξίαρχος μουρινιο παναρας χαμογελάει στην άκρη....

ψαρια ηταν,κατι αλλο ηταν παντως ναι. το πιο κορυφαιο οτι ο χανταβλακ εφαγε κι αυτος και μετα ρουφιανεψε για να το παιξει δικαιος

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...