Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Η Βαλαβάνη ως απόλυτα σίγουρη ότι θα φύγει ο Αγγελόπουλος έπαθε σοκ.

Ας τους πει κάποιος εκεί μέσα ότι η γνώμη του κόσμου διαφέρει από την δική τους.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος. Τι είναι αυτό που έκανε ο ντανος??

Νταξει και γω βλέπω ότι κριστιανοροναλντιζει λίγο αλλά αυτές λένε έκανε κάτι. Τι

μα είπαμε. περπατάει πρώτος για να μπει στο καίκι

• Like 1

Χαλαρώστε, γιατι δεν ξέρουμε σίγουρα αν δεν έχει κάνει χοντρομαλακια ο Αγγελο.

Το ότι η Σόφη ήταν άκρως αντιπαθής δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα άδικο.

οταν εισαι ο πιο δυνατος παικτης με διαφορα απο τους υπολοιπους,ειναι λογικο να συμπεριφερεσαι σαν αρχηγος,αυτο γινεται στα παντα στην ζωη . Η ζηλια του να εισαι απο κατω και οτι θα χασουν σιγουρα με αυτον στην ομαδα εφτιαξε κλικα για να τον αντιμετωπισουν.1 vs all[αντε και σπαλιαρας μαζι του]

Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος. Τι είναι αυτό που έκανε ο ντανος??

Νταξει και γω βλέπω ότι κριστιανοροναλντιζει λίγο αλλά αυτές λένε έκανε κάτι. Τι

προχωραει γρηγορα μπροστα και δεν τον προλαβαινει η βαλαβλανη και δεν εδωσε να φαει στη χοντρολαουρα και καποιους αλλους καποια στιγμη που ειχε βρει φαγητο.

Το ειδε στον ύπνο της λεει, το ήξερε απ το πρωι λεει, της το ειχε πεί ο θεος ήλιος μάλλον...

Πασχαλη, η αδικία είναι που μπηκες εσυ στο παιχνίδι, αντι να μπει καμια Κολετσα να πουμε... πανε φαε μια ηλιαχτιδα τωρα!

Παμε ζαπινγκ ολοι στο "Ε" για λιγη τρασιλα ακομα!! :D

ρε,εφαγε τις προμηθειες που τους δινει στη ζουλα η παραπαραγωγη(οπψς ειπε και ενα συμφορουμιτης πιο πισω).Γι'αυτο δεν ξεκαθαριζει το τοπιο

• Like 1

Τπτ δεν έκανε ο Ντανος. Απλα όλοι οι διάσημοι εκτος του Σπαλιαρα και του Μπο (ίσως) βγάζουν τον πραγματικό σαπιο εαυτό τους που τοσο καλα κρύβουν μπροστά στις κάμερες. Και οσο ποιο πολύ ορμανε ομαδικά στον Αγγελοπουλο και τον Σπαλ τόσο ποιο γρήγορα θα μας αδειαζουν την γωνία.

• Like 1

πουλαει αργηγηλικι και παιρνει ατομικες αποφασεις που βοηθουν και καλα την ομαδα ως συνολο, και στα ματια τον διασημων τον κανει ποζερα και αυτον που θελει να φαινεται περισσοτερο

• Like 1

σπαλ και ντανος ειναι οι 2 υποψηφιοι για την επομενη φορά. να δούμε ποιος θα φύγει αρα

εκτος αν παρουν ατομικη ασυλια

θα φυγει ο 3 που θα βγει,πλεον αυτοι οι 2 εχουν γινει τα φαβορι απο τους διασημους με διαφορα.

• Like 1

Ενδιαφέρον είνσι που έχετε πάθει ψύχωση με έναν άνθρωπο που τον αντιπαθεί η πλειοψηφία απ τους συμμετέχοντες που συμβιώνει μαζί του. Όλοι τον ζηλεύουν κ. ο. κ.

Εμένα σκασίλαρα μου, δε θα τα πάρω εγώ τα φράγκα αλλά όντως ο Ντανος τα αξίζει τα λεφτά. Έχει καταφέρει να τον αντιπαθούν οι συμπαιχτες του αλλά να τον λατρεύει το κοινό.

Εγω του βγάζω το καπέλο χωρίς ίχνος ειρωνείας. Πήγε πολύ διαβασμένο το παλικάρι εκεί.

Τι εννοείς;; Όσο περισσότεροι τον αντιπαθούν τόσο θα ανεβάζει ποσοστό λατρείας. Φαινόμενο ο τύπος. Τον γούσταρω πλέον.

Εσύ έχεις πάθει ψύχωση αδερφέ, εσύ γράφεις συνέχεια πως και τι ο Ντανος κπλ εμείς απλά λέμε αυτά που βλέπουμε

1. Τον αντιπαθούν για αστείους λόγους

2. Η Σόφι έριξε σποντα και για το κοινό που δεν την άφησε στο παιχνίδι τόσο κόμπλεξ δηλαδη

Ο Χανταπακης ειρονευεται την προσευχή του(που εγώ το δέχομαι αν δεν πιστεύεις κάπου αλλά δεν έχεις δικαίωμα να ειρονευεσαι τον άλλον)

Ε τι να συμπαθησεις τους διπρόσωπους η τα φίδια που θάβουν από πίσω?

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...