Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρηβόλβα δεν είναι αυτό που νομίζεις, τα αθλητικά προσόντα σχολιάζουμε d015.gif  

Θα είναι αυτά ικανά να χαρίσουν τη νίκη στην Ευριδίκη;;; Έτσι όπως τη βλέπω έχει πολύ μέλλον.

Να δεις πουστο-τέλος ο πανούλης θα μείνει για καιρό,πάει να σπάσει την κλίκα τους και οι άλλοι δύσκολα θα τον ψηφίσουν,με όλα αυτά που έχει κάνει έχει γίνει ο νέος Λεβ#ντης των reality.Ο κόσμος θα τον κρατήσει για τον χαβαλέ.Στις ατομικές ασυλίες δείχνει δυνατός,επομένως πλέον τον βλέπω να φτάνει σίγουρα μετά την μέση.Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι θα τα παρατήσουν ή θα πέσουν πολύ,δεν πρόκειται για 55 μέρες όπως το άλλο survivor αλλά για 5 μήνες. Οι δοκιμασίες είναι πιο εύκολες από τότε αλλά τι θα γίνει με το φαγητό? και ειδικά με τους τυπάδες που έχουν χαμηλό bf?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Εμ πήγαν όλοι φέτες εκεί για να δείξουν τι κορμί διαθέτουν χωρίς να σκεφτούν την πείνα που θα πέσει. Μόνο ο Χρανιώτης είπε ότι έφαγα πολύ πριν έρθω και ο Μπο φυσικά που δεν το έκανε για το παιχνίδι. Ειδικά η κοιλιά της Παπαδοπούλου θυμίζει σκηνή από το Alien.

• Like 1

Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, και μου φαίνεται περίεργο. Δεν τους ενημέρωσε η παραγωγή για το τι πρόκειται να περάσουν;

Εκτός κι αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε, και τρώνε τίποτα τοπικά πιτόγυρα πίσω απ' τις κάμερες.

Δε νομίζω ότι η λύση για να την παλέψεις είναι να πας σκασμένος από το φαγητό. Ίσως κάποιος με πιο "κλειστό" στομάχι να έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, και μου φαίνεται περίεργο. Δεν τους ενημέρωσε η παραγωγή για το τι πρόκειται να περάσουν;

Εκτός κι αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε, και τρώνε τίποτα τοπικά πιτόγυρα πίσω απ' τις κάμερες.

Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό αυτό το "τρώνε πιτόγυρα από πίσω" ,ακούγεται σαν το "Μας ψεκάζουν"

Βλέπει ο καθένας ότι όλοι έχουν χάσει κιλά και δεν αποδίδουν όπως πρέπει.Επίσης,μην ξεχνάμε ότι στο 1ο survivor οι προμήθειες που πέρνανε ήταν λιγότερες και αναγκάζονταν να τρώνε και άλλα όμορφα πραγματάκια.Ίσως σε 1 μήνα+ να δούμε ανάλογα πράγματα,όταν θα σφίξει η πείνα,μειωθούν τα άτομα(συγχώνευση ομάδων/ατομικά αγωνίσματα) και γίνουν όλα πιο ανταγωνιστικά.

Δε νομίζω ότι η λύση για να την παλέψεις είναι να πας σκασμένος από το φαγητό. Ίσως κάποιος με πιο "κλειστό" στομάχι να έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Έχει τύχει να δεις εκπομπές επιβίωσης στα Discovery;

Οι τύποι κάνουν εκτίμηση της κάθε κατάστασης, και αποφασίζουν αν αξίζει να ψάξουν για τροφή, καλύτερο μέρος για να κατασκηνώσουν ή οτιδήποτε άλλο, ανάλογα με τις θερμίδες που θα χρειαστεί να κάψουν.

Στα αγωνίσματα δίνουν πόνο οι περισσότεροι, από ένα σημείο και μετά, όσο κλειστό στομάχι και να 'χεις, απλά θα έχουν τελειώσει τα αποθέματα ενέργειας.

Βαλαβάνη πρέπει να είναι τρελή αφέντρα, μαστίγια, στραπον κτλ. Η Λάουρα από την άλλη, submissive τελείως, βγάζεις ότι βίτσια έχεις.

Ειρήνη θες να πεις. 

Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό αυτό το "τρώνε πιτόγυρα από πίσω" ,ακούγεται σαν το "Μας ψεκάζουν"

Βλέπει ο καθένας ότι όλοι έχουν χάσει κιλά και δεν αποδίδουν όπως πρέπει.Επίσης,μην ξεχνάμε ότι στο 1ο survivor οι προμήθειες που πέρνανε ήταν λιγότερες και αναγκάζονταν να τρώνε και άλλα όμορφα πραγματάκια.Ίσως σε 1 μήνα+ να δούμε ανάλογα πράγματα,όταν θα σφίξει η πείνα,μειωθούν τα άτομα(συγχώνευση ομάδων/ατομικά αγωνίσματα) και γίνουν όλα πιο ανταγωνιστικά.

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να πεινάσεις ποτέ για αρκετές ώρες, μιλάμε ότι αρχίζεις να μην τραβάς καθόλου.

Επίσης δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιο αρχικό state και περνώντας οι μέρες αρχίζεις να την παλεύεις κι ας εξακολουθείς να μην έχεις φάει τίποτα ή ελάχιστα, πάντως μου φαίνεται παράξενο άμαθοι τύποι να τρώνε ρύζι μετρώντας τα σπυριά και κομματάκια καρύδας και να τρέχουν τόσες μέρες πάνω-κάτω.

Και ξαναλέω ότι δε μπορεί να μην έχουν ενημερωθεί απ' την παραγωγή ότι θα στάξουν, και ο μόνος που έβαλε κιλά να είναι ο Χρανιώτης, και οι υπόλοιποι να προτίμησαν να δείχνουν ωραίοι στο φακό. Αν και το τελευταίο παίζει εύκολα.

Έχει τύχει να δεις εκπομπές επιβίωσης στα Discovery;

Οι τύποι κάνουν εκτίμηση της κάθε κατάστασης, και αποφασίζουν αν αξίζει να ψάξουν για τροφή, καλύτερο μέρος για να κατασκηνώσουν ή οτιδήποτε άλλο, ανάλογα με τις θερμίδες που θα χρειαστεί να κάψουν.

Στα αγωνίσματα δίνουν πόνο οι περισσότεροι, από ένα σημείο και μετά, όσο κλειστό στομάχι και να 'χεις, απλά θα έχουν τελειώσει τα αποθέματα ενέργειας.

Σε αυτό μαζί σου. Δεν ξέρω αν αξίζει η ενέργεια που καίνε στα αθλήματα για το έπαθλο. Νομίζω ότι χάνουν περισσότερες από όσες παίρνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...