Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά ο.σκαι βγάζει στο μοντάζ ότι δεν.του αρέσει και γιαυτό μας περνάει ιδέες στο μυαλό ώστε να.κρατάει την τηλεθέαση προσπαθεί να.μας κάνει να.αντιπαθησουμε τον Αγγελόπουλο και να.έχει δικαιολογία για να τον διώξουν γιατί αυτός επειδή τα λέει στα ίσια μπορεί όταν.βγαίνει στης κάμερες να.τα.λέει όλα και να.τους ξεμπροστιαζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αν ειχε,δεν θα τα ειχε και με τη Λαουρα :P

Γιατι τη θεωρεις χαμηλότερης νοημοσύνης ή όχι όμορφη; :-)

Διοτι εγω βλέπω μια κοπέλα που ειναι και ευχάριστος τύπος και όμορφη αντικειμενικά στο πρόσωπο και έχει ένα αλφα κορμι, το οποίο δε θα μπορουσαμε να το χαρακτηρίσουμε και άσχημο. 

Δε σημαίνει οτι επειδή ειναι Ολυμπιονίκης έπρεπε να τα χει με τη Νομικού :P (πάντως η Νάργες μου αρέσει περισσότερο απ την Περάκη...ουφ πολυ κους κους το έκανα το θέμα. σταματάω)

Θα αρπαξω και εγω hate οπως η Βαλαβανη, αλλα για να λεμε και την αληθεια ο Μουρουτσος δεν ηταν ποτε κορυφαιος αθλητης και μου το εχει πει ατομο που ασχολουταν επαγγελματικα με το taekwondo. Περα απο το χρυσο στο Συδνευ δεν ειχε αρκετες διακρισεις. Αυτος που ηταν οντως κορυφαιος ηταν ο Νικολαιδης, αλλα ηταν ατυχος και ειχε και σκληροτερο ανταγωνισμο.

Αν δεν εμπλεκε με τη σοου μπιζ (παντρευτηκε το μοντελο και κορη του γνωστου σκηνοθετη, Αναστασια Περρακη), δε νομιζω να τον θυμομασταν τοσο εντονα.

Γιατι τη θεωρεις χαμηλότερης νοημοσύνης ή όχι όμορφη; :-)

Διοτι εγω βλέπω μια κοπέλα που ειναι και ευχάριστος τύπος και όμορφη αντικειμενικά στο πρόσωπο και έχει ένα αλφα κορμι, το οποίο δε θα μπορουσαμε να το χαρακτηρίσουμε και άσχημο. 

Δε σημαίνει οτι επειδή ειναι Ολυμπιονίκης έπρεπε να τα χει με τη Νομικού :P (πάντως η Νάργες μου αρέσει περισσότερο απ την Περάκη...ουφ πολυ κους κους το έκανα το θέμα. σταματάω)

Ειναι "λιγο" χαζουλα..

Πηγε καθαρα για τη δημοσιοτητα,οπως και μερικοι αλλοι παιχτες.

Με μια αναζητηση στο yτ,ποιος νοημων ανθρωπος θα τα ειχε με αυτη;;; 

https://youtu.be/LPUdgZY4mgU

Όντως. Αλλά ειναι αντικειμενικη προσωπική γνωμη του καθενός. Δεν αποτελει ύβρη ούτε βγάζει κακία. Άσε που μπορεις εύκολα να το σωσεις (εγω δεν το έκανα) γράφοντας πως "η τάδε δεν ειναι τόσο ωραία όσο οι άλλες, αλλά ειναι πολυ αθλητικη". Ζυγαριά :P

Ναι, αλλά σύμφωνα με την τοποθέτηση του Μουρούτσου, όπως και κάποιων εδώ, νομίζω και σένα, το θέμα είναι να μη διαβάσει τα σχόλια ο/η τάδε και στεναχωρηθεί.

Άρα αν ισχύει η λογική μου, ένα αισχρό κράξιμο, πιο πιθανό είναι να έχει σαν αποτέλεσμα την οργή, ακόμα και την αδιαφορία, παρά τη στεναχώρια.

Ειναι "λιγο" χαζουλα..

Πηγε καθαρα για τη δημοσιοτητα πιστευω,οπως και μερικοι αλλοι παιχτες.

Είναι/το παίζει αγνή. Προχθές μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε που της μίλησε απότομα ο Αγγελόπουλος.

Θέλω να τη δω μετά, αφού έχει προχωρήσει το παιχνίδι που θα βγουν τα μαχαίρια, όχι τώρα που είναι νωρίς και υποτίθεται ότι αρκετοί παίζουν για την ομάδα και είναι χα χα χα και χου χου χου.

ΑΝ προχωρήσει αρκετά η ίδια στο παιχνίδι.

Θυμαται κανενας Λαουρα σε ΕΡΤ ή ειμαι ο μονος;

Edit: Εκανα ενα search να δω πως λεγόταν η εκπομπη και επεσα σε ξωβυζο Λαουρας. Παρτε το link του αρθρου μη με κυνηγαει ο Μουρουτσος.:P

http://www.anatropinews.gr/2011/10/10/έκοψαν-το-escape-από-την-ερτ-γιατί-έφυγε-η/

• Like 2

Ναι, αλλά σύμφωνα με την τοποθέτηση του Μουρούτσου, όπως και κάποιων εδώ, νομίζω και σένα, το θέμα είναι να μη διαβάσει τα σχόλια ο/η τάδε και στεναχωρηθεί.

Άρα αν ισχύει η λογική μου, ένα αισχρό κράξιμο, πιο πιθανό είναι να έχει σαν αποτέλεσμα την οργή, ακόμα και την αδιαφορία, παρά τη στεναχώρια.

O Moυρουτσος το έθεσε πολυ κομψά. Αν μίλαγαν έτσι για τη κοπέλα μου, θα κατέβαζα καντίλια σε όλους που πίσω απο ένα πληκτρολόγιο βριζουν και καταριουνται.

Εγω δεν θέτω ομως το ζήτημα των συναισθημάτων που προκαλούνται σε ένα άτομο που το μισό ιντερνετ τον καταριέται και τον βριζει χυδαία αλλά στο οτι γίνεται επειδή αυτό το άτομο δεν συμπαθεί αυτόν που συμπαθεί ο κόσμος. Δηλαδή δεν έχει κάνει κάτι κακό. Απλά σε ένα παιχνίδι, δε τον γουστάρουν. Ε αυτο ειναι αρκετό για μια μεγάλη μερίδα να βρισει χυδαία.

Θα αρπαξω και εγω hate οπως η Βαλαβανη, αλλα για να λεμε και την αληθεια ο Μουρουτσος δεν ηταν ποτε κορυφαιος αθλητης και μου το εχει πει ατομο που ασχολουταν επαγγελματικα με το taekwondo. Περα απο το χρυσο στο Συδνευ δεν ειχε αρκετες διακρισεις. Αυτος που ηταν οντως κορυφαιος ηταν ο Νικολαιδης, αλλα ηταν ατυχος και ειχε και σκληροτερο ανταγωνισμο.

Αν δεν εμπλεκε με τη σοου μπιζ (παντρευτηκε το μοντελο και κορη του γνωστου σκηνοθετη, Αναστασια Περρακη), δε νομιζω να τον θυμομασταν τοσο εντονα.

Έχω την ιδια πληροφορία με μια μικρή διαφορά. Εκείνη τη περίοδο το παλικάρι όντως ηταν ο καλύτερος (διοτι ο Νικολαίδης έσπασε το πόδι του) και δίκαια το πήρε. Νωρίτερα ειχε πάρει το Ευρωπαικό. Ναι ο Νικολαίδης ηταν καλύτερος και ειχε μεγαλύτερη διάρκεια αλλά αυτό δεν αναιρεί το οτι ο άνθρωπος έφερε χρυσο μετάλιο και στην επομενη Ολυμπιάδα βγηκε 5ος.

Οταν κάποιος ειναι Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, τον θυμόμαστε για πάντα. Ειτε παντρευτεί τη κυρά Μαρίκα είτε την Ωνάση. Είμαστε μικρή χώρα και οι Ολυμπιονίκες ελάχιστοι. 

Παιδες τα αληθινα βλητα στο παιχνιδι ειναι παπαδοπουλου (αμορφωτη, κουτοπονηρη) πασχαλη (θεοχαζη και αμορφωτη που το χει ντυσει με ενεργειες γιογκα και ιστοριες που θαλεγε ο γίλι) διδυμες (κακομαθημενα που τα βρηκαν ολα ετοιμα και χουνε μεινει με αντιληψη 10χρονου).

• Like 1

• Super Moderators

Με την ευκαιρία - survivor ομάδα insomniacs

http://www.insomnia.gr/topic/640214-survivor-ομάδα-insomniacs/

No, φτάνει αυτό εδώ το τοπικ για όλα τα σχετικά. Δεν θα γεμίσουμε το insomnia με survivor-o-θέματα! 

• Like 3

Καλα προφανως και ειναι μεγαλο επιτευγμα και το πηρε με την αξια του, δεν αντιλεγω, απλα ηταν εκπληξη και δεν ξαναεπιασε τετοια αποδοση. Ηταν και η πρωτη φορα που το ταεκβοντο συμμετειχε επισημα σε Ολυμπιακους και νομιζω οι κατηγοριες ηταν λιγοτερες απο οτι κανονικα.

Ο Νικολαιδης θεωρουνταν φαβορι, ενω τον Μουρουτσο δεν τον υπολογιζαν. Αμεση συγκριση αναμεσα στους δυο δεν μπορει να υπαρξει, αφου ο ενας επαιζε στην μικροτερη κατηγορια και ο αλλος στη μεγαλυτερη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...