Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξενερωσα με την διαρροη της φωτο που δειχνει ντανο και σπαλ μεσα.

Οκ αναμενομενο αλλα μια αγωνια θα την ειχαμε..

Τωρα που ειναι σιγουρο...οσο να ναι χανει λιγο την μαγεια..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Βασικά δε νομίζω οτι υπάρχει και καμία πλην της πολίστριας που έπασχε λιγο σε εξωτερικη εμφάνιση [...]

Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι σχόλια σαν το παραπάνω, ή π.χ. "την τάδε δεν τη λες και ωραία γυναίκα" ή "κρίμα την κοπέλα", θα πονούσαν σαφώς περισσότερο το άτομο το οποίο υπόκειται στο σχόλιο.

έλα ρίξτε τους τόνους με το off-topic

παντα και παντου βρίζει ο κόσμος, τους ποδοσφαιριστές, τους πολιτικούς, τους εφοπλιστές, τους παρουσιαστές, και πάει λέγοντας.

δεν λέγεται δικαίωμα, αλλά δεν απαγορεύεται κιόλα.

αυτός θίχτηκε γιατί του θίξανε τη γκόμενα και ισως και καποιους φίλους του. και για να ξαναακουστεί το ονομα του ως κοινωνικού αναλυτή με το να γραψει μια κοινοτοπια ("θεε μου πού βαδιζει αυτή η κοινωνία").

Πάμε παρακάτω

Επειδή γενικά βρίζει ο κόσμος σημαίνει ότι είναι και σωστό; Η Λάουρα ναι μεν έχει συμμετάσχει σε τραγικά πρωινάδικα αλλά ούτε είπε κάποιον ζώο ούτε του είπε να αυτοκτονήσει επειδή δε συμφωνεί μαζί του ή επειδή έκανε κάτι που δεν της άρεσε. Αυτού του είδους το κράξιμο εννοούσε ο Μουρούτσος (ο οποίος σημειωτέον έχει ένα προφίλ ευγενικό και χαμηλών τόνων) και όχι το τρολάρισμα που γίνεται στον μάνατζερ, στον Τσανγκ ή στον Κοκκινάκη π.χ. και προκαλεί γέλιο.

Πάντως το επίπεδο του συγκεκριμένου thread είναι καλό, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για trash τηλεόραση που για κάποιο λόγο μας αρέσει. Από κει και πέρα τα κηρύγματα δεν αρέσουν σε κανέναν και o καθένας φέρεται όπως κρίνει ο ίδιος σωστά απέναντι στους άλλους, είτε τους ξέρει είτε όχι.

• Like 2

Ξενερωσα με την διαρροη της φωτο που δειχνει ντανο και σπαλ μεσα.

Οκ αναμενομενο αλλα μια αγωνια θα την ειχαμε..

Τωρα που ειναι σιγουρο...οσο να ναι χανει λιγο την μαγεια..

Η πλάκα είναι την φώτο ανέβασε ο ίδιος ο υπευθυνος μαλλον ξεχασε οτι την εβαλε στο νετ που ολα διαρεουν σε κλασματα

Κάτι ήξερε ο Τσανγκ που ψήφιζε συνέχεια αυτήν και το σόι της :P
​Εντωμεταξύ κανένας από τους μαχητές που έχει αποχωρήσει δεν έχει πει κακή κουβέντα για τον Αγγελόπουλο...

​http://www.youtube.com/watch?v=8-68KbpUfS8

• Like 1

Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι σχόλια σαν το παραπάνω, ή π.χ. "την τάδε δεν τη λες και ωραία γυναίκα" ή "κρίμα την κοπέλα", θα πονούσαν σαφώς περισσότερο το άτομο το οποίο υπόκειται στο σχόλιο.

Όντως. Αλλά ειναι αντικειμενικη προσωπική γνωμη του καθενός. Δεν αποτελει ύβρη ούτε βγάζει κακία. Άσε που μπορεις εύκολα να το σωσεις (εγω δεν το έκανα) γράφοντας πως "η τάδε δεν ειναι τόσο ωραία όσο οι άλλες, αλλά ειναι πολυ αθλητικη". Ζυγαριά :P

Αρχιζει και μου αρεσει και η Ελισάβετ αν και δεν είναι το στυλ μου, τη βαρέθηκα λιγο την καβλαβανη..

Ωραία κοπέλα. Ωραίο σωμα, γλυκό πρόσωπο. Η Βαλαβάνη έχει αυτό το αγριο χωρις να τη θεωρώ άσχημη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...