Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο big brother δεν τους εβαζαν να αγωνιζονται πεινασμενοι μεσα στη λασπη για ενα κομματι φαι.

Το survivor εχει ως σκοπο να κανει trigger βασικα ενστικτα των ανθρωπων.

Το οτι ο Μουρουτσος ενοχληθηκε που σχολιασαν αγνωστοι στα social media τα κιλα της Λαουρας(που επελεξε για προβολη και χρηματα να παει σε ενα reality με καμερες 24 ωρες και που θα διαγωνιζεται για να κερδισει το φαγητο της), δειχνει ποσο αστοχο ηταν το σχολιο του.

Οταν η Λαουρα σχολιαζε στην τηλεοραση στα πρωιναδικα (και οχι απλα στα social media), αλλους ανθρωπους που μαλιστα δεν ειχαν επιλεξει να πανε σε reality οπως αυτη, δεν ειχε θεμα ο Μουρουτσος.

Αστοχο λοιπον το σχολιο του.

Σωστότατος. Απλώς επειδή στο ΦΒ κυκλοφορούν ως επί το πλείστον βλαμμένα γράφονται και τα ανάλογα.

Εδώ εμείς έχουμε ένα επίπεδο πως να το κάνουμε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Κοίτα, εσύ προφανώς έχεις στο μυαλό σου, τον/την πωρωμένο/h ηλίθιο στο fb, που του έθιξαν πχ τον Ντάνο, και με πραγματικό μίσος θα πει εύχομαι να πεθάνεις Ευρυδίκη.

Σε αυτους απευθύνεται ο Μουρουτσος οχι σε οσους ειπαν για τα κιλά της Λάουρας. (οχι δεν το πάω προσωπικά. Κουβέντα κάνουμε)

• Like 2

έλα ρίξτε τους τόνους με το off-topic

παντα και παντου βρίζει ο κόσμος, τους ποδοσφαιριστές, τους πολιτικούς, τους εφοπλιστές, τους παρουσιαστές, και πάει λέγοντας.

δεν λέγεται δικαίωμα, αλλά δεν απαγορεύεται κιόλα.

αυτός θίχτηκε γιατί του θίξανε τη γκόμενα και ισως και καποιους φίλους του. και για να ξαναακουστεί το ονομα του ως κοινωνικού αναλυτή με το να γραψει μια κοινοτοπια ("θεε μου πού βαδιζει αυτή η κοινωνία").

Πάμε παρακάτω

• Like 7

Σε πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο αναφέρθηκε. Ξέρεις και ξέρω τι εννοεί,. Ξέρουμε τι γράφονται στα s.m. Τα κιλά ειναι χαριτολογία μπροστά στα εμετικά σχόλια που γράφονται καθημερινά για διάφορους συμμετέχοντες. 

Όταν η Λάουρα σχολίαζε σε πρωινάδικα δεν έβριζε κανέναν, ούτε ευχόταν ψόφους και κατάρες κ.ο.κ. 

Ξαναρωτάω, απο που και ως που έχεις το δικαίωμα να βρισεις έναν άνθρωπο επειδη συμμετέχει σε ενα show. Ποιος σου δινει αυτο το δικαίωμα. Άλλο κρίνω, άλλο βριζω.

Κομματι απο το αστοχο σχολιο του Μουρουτσου:

"Κάποιοι άλλοι μιλάνε με προσβλητικό τρόπο για το αν κάποιος έχει περιττά κιλά. Σκεφτήκανε ποτέ ότι ίσως έχει περάσει ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά; Ή ότι μπορεί κάποιος να έχει αυτά τα κιλά γιατί έτσι μπορεί να αισθάνεται καλά ο ίδιος;"

• Like 1

Κομματι απο το αστοχο σχολιο του Μουρουτσου:

"Κάποιοι άλλοι μιλάνε με προσβλητικό τρόπο για το αν κάποιος έχει περιττά κιλά. Σκεφτήκανε ποτέ ότι ίσως έχει περάσει ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά; Ή ότι μπορεί κάποιος να έχει αυτά τα κιλά γιατί έτσι μπορεί να αισθάνεται καλά ο ίδιος;"

Μα βέβαια. Άλλο να πεις οτι ο τάδε ειναι χοντρός, άλλο να πεις οτι ειναι μπουχέσας. Το ένα δεν αξιζει να ασχοληθεις καν, το δευτερο ειναι ξεκάθαρο βρισιδι. Εγω δεν έχω δει πάντως κανέναν να λέει οτι ο τάδε ειναι χοντρος/χοντρη. Τα χειρότερα έχω δει να γράφουν προς λυπη μου.

Μα βέβαια. Άλλο να πεις οτι ο τάδε ειναι χοντρός, άλλο να πεις οτι ειναι μπουχέσας. Το ένα δεν αξιζει να ασχοληθεις καν, το δευτερο ειναι ξεκάθαρο βρισιδι. Εγω δεν έχω δει πάντως κανέναν να λέει οτι ο τάδε ειναι χοντρος/χοντρη. Τα χειρότερα έχω δει να γράφουν προς λυπη μου.

Αν στην Λαουρα(που επαναλαμβανω αποφασισε να συμμετεχει σε ενα reality με καμερες 24 ωρες και να διαγωνιζεται για ενα κομματι φαι με απωτερο στοχο τα 100.000€) δεν της αρεσουν τα σχολια αυτα, τοτε ας κανει μηνυση για εξυβριση.

Αλλα το παθος και η εξυβριση κλπ δεν ειναι κατι καινουριο για την τηλεοραση και γενικοτερα για την κοινωνια.

Δεν ειπε κατι καινουριο ο Μουρουτσος, απλα ενοχληθηκε που ειπαν φακλανα τη Λαουρα και ετσι εκανε ενα αστοχο και κοινοτοπο σχολιο.

έλα τώρα υπερβάλεις.

εδώ λένε μπουχέσες Πρωθυπουργούς κτλ, ακόμα και δημοσιογράφοι μέσα από MME

σιγά μην δεν μας δοθεί το "δικαίωμα" να πούμε ένα παίχτη του survivor.

αν ειναι μπουχέσας ειναι :P

Οι συμμετέχοντες διάσημοι της trush TV δεν έχουν δικαίωμα για να ομιλούν.

Να λένε και ευχαριστώ στον Αλαφούζο που ακούγεται καθημερινώς το όνομα τους, εκεί που τους είχαν όλοι χεσμενους, Αντε μπράβο.

• Like 1

Ανεξάρτητα απ΄΄ όλα αυτά, η συγκεκριμένη ειναι ωραία κοπελίτσα και το 100% οσων τη βριζουν θα θελαν να κάνουν 200 παιδιά μαζί της :P :P 

Βασικά δε νομίζω οτι υπάρχει και καμία πλην της πολίστριας που έπασχε λιγο σε εξωτερικη εμφάνιση, που μπορουμε να τη χαρακτηρισουμε ως ασχημη αντικειμενικά. Αντε και η αποχωρουσα που εμένα προσωπικά δε μου αρέσει.

έλα τώρα υπερβάλεις.

εδώ λένε μπουχέσες Πρωθυπουργούς κτλ, ακόμα και δημοσιογράφοι μέσα από MME

σιγά μην δεν μας δοθεί το "δικαίωμα" να πούμε ένα παίχτη του survivor.

αν ειναι μπουχέσας ειναι :P

Mα ειναι???? Ψάχνω να βρω γυναίκα που να μπορω να της δωσω τέτοιο χαρακτηρισμό και δε βρισκω. Αντικειμενικά. Κορμάρες ειναι όλες πανάθε μά τες. 

Οι συμμετέχοντες διάσημοι της trush TV δεν έχουν δικαίωμα για να ομιλούν.
Να λένε και ευχαριστώ στον Αλαφούζο που ακούγεται καθημερινώς το όνομα τους, εκεί που τους είχαν όλοι χεσμενους, Αντε μπράβο.

Α ρε και να ανοιγε ο Βαγγέλας της καρδιά μας κανάλι. Survivor με τον Τζονι Ντεπ πειρατή θα βλέπαμε....Αααααχ :P

Αν κρίνω από το 1991 στο όνομα σου, όταν ήσουν 9 χρονών ο άνθρωπος έγινε χρυσός Ολυμπιονίκης στο ταεκβοντό. Οπότε ναι είναι και θα είναι για πάντα διάσημος. Τις δηλώσεις του δεν τις κρίνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν.

Όντως έτσι είναι. Δεν ήξερα ποιος είναι. Ανακαλώ το σχόλιο μου! Αν μη τι άλλο δεν είχα σκοπό να προσβάλω έναν Ολυμπιονίκη :P 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...