Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aλλο το να κράξεις, άλλο το να ευχεσαι "ψοφο", "καρκίνο" κ.ο.κ.  Δυστυχώς στα s.m. ειναι ουκ ολίγες οι φορές που τα βλέπεις αυτά. Νομιζω οτι αυτός ηταν ο λόγος που έκανε την ανάρτηση ο Μουρούτσος. Η υπερβολή.

Αν αναφερόταν μόνο στους ψόφους κατανοητό. Αν και θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, καθώς έχει αποφορτιστεί η λέξη και έχει κάποιο meme status που ξεκίνησε απο Twitter, πσοφος κτλ. Ας μην το αναλύσουμε το συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή.

Ο Μουρούτσος όμως μιλάει γενικότερα. αναφέρει πχ.

"ένα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας να εκφράζεται και να να κρίνει ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει καν, με πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο."

Σορρυ αλλά το βρίσκω έως και γελοίο το πάνω. Όταν είσαι δημόσιο ή μη πρόσωπο  και συμμετέχεις σε ειδικά τέτοιου είδους εκπομπή, είναι επιλογή σου να εκτεθείς σε κρίσεις, σχόλια, κοροϊδία κτλ. Και το να αναφέρει κάποιος πως δεν πρέπει να τους κρίνουμε γιατί δεν τους γνωρίζουμε πραγματικά και οτι "ότι κάποιοι άνθρωποι θα στεναχωρηθούν για αυτό και θα αισθανθούν άσχημα;" πιο αστείο.

Δεν κρίνουμε κάποιους αθλητές, που προσπαθούν να αγωνιστούν να σεβαστουμε τη συμμετοχή κτλ. Κρίνουμε, δουλευουμε παίχτες ενός fucking REALITY.

αυτά, και κλείνω εδώ, γιατί ρίχνουμε το επίπεδο του υπερτοπικ

οπότε ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Η χθεσινη ανάρτηση Μουρούτσου σε ό,τι αφορά τις προσβολές που γράφονται καθημερινά στα social media για τους παιχτες του survivor απο ανώνυμους ή επώνυμους,ηταν πολύ ευστοχη.

Μουρούτσος = σύντροφος Λάουρας και Ολυμπιονίκης ταεκ βο ντο το 2000 στο Σίδνει (πληροφοριακά για όσους δε τον γνωρίζουν)

ο Μουρούτσος παντρεμένος με παιδί είναι? Καλά αν τα έχει με Λάουρα αρχίζω να την λυπάμαι. 

Πόσοι από εσάς πιστεύεται ότι τόσο καιρό τώρα δεν πιάνουν ψάρια, καβούρια, χοχλιούς θαλάσσης, πεταλίδες και τρώνε? Αχινούς δεν ξέρω αν έχει. ή το χταπόδι. είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό να βγάλανε μόνο ένα χταπόδι? το χταπόδι δεν θέλει και τπτ. ο bro τα πιάνει με τα χέρια όταν εντοπίσει φωλιά. ο ντάνος δεν γίνετε να μην ξέρει να βρει φωλιά. εδώ εγώ ξέρω πάνω κάτω. νησιώτης είναι και της θάλασσας. αποκλείεται! 

Είναι δυνατόν με τόση θάλασσα και τόσα βράχια να μην έχει πράμα για φαΐ? απλά θεωρώ δεν τα δείχνουν γιατί ο στόχος είναι να περάσουν το μνμ της εξαθλίωσης. όχι ότι δεν πεινάνε γιατί έχουν χάσει κιλά. αλλά όταν έχει καλό καιρό ειδικά κάποιες ώρες της ημέρας που τα νερά φαίνονται ποιο ήρεμα, σίγουρα θα πιάνουν φαί. τώρα για την στεριά μου φαίνεται περίεργο να μην έχει τπτ άλλο σε φρούτο αν και μπορεί να τους έχουν όρια και λόγους ασφαλείας, να μην μπορούν να κινηθούν εκτός κάποιων ορίων πάνω στο νησί.

• Like 1

Kαι τις καρυδες βασικα πρεπει το πληρωμα να τις ριχνει καθε μερα απο λιγο.

αλλιως κεφαλι μπουπ και dead. Υπαρχουν στατιστικα με θανατους απο καρυδα καθε χρονο νομιζω.

• Like 2

Κάναμε και τον Μουρούτσο διάσημο..Ας τον βάλουν λοιπόν και στην ομάδα διασημων και ας βγάλουν την Λάουρα Κάργιες

O Moυρούτσος, ΕΙΝΑΙ διάσημος. Χρυσο Ολυμπιακό μετάλιο έχει φέρει ο άνθρωπος. 

Σορρυ αλλά το βρίσκω έως και γελοίο το πάνω. Όταν είσαι δημόσιο ή μη πρόσωπο  και συμμετέχεις σε ειδικά τέτοιου είδους εκπομπή, είναι επιλογή σου να εκτεθείς σε κρίσεις, σχόλια, κοροϊδία κτλ. Και το να αναφέρει κάποιος πως δεν πρέπει να τους κρίνουμε γιατί δεν τους γνωρίζουμε πραγματικά και οτι "ότι κάποιοι άνθρωποι θα στεναχωρηθούν για αυτό και θα αισθανθούν άσχημα;" πιο αστείο.

Δεν κρίνουμε κάποιους αθλητές, που προσπαθούν να αγωνιστούν να σεβαστουμε τη συμμετοχή κτλ. Κρίνουμε, δουλευουμε παίχτες ενός fucking REALITY.

Ποιος δινει σε εσένα και σε εμένα το δικαίωμα να βρίσουμε έναν άνθρωπο που συμμετέχει ειτε σε show είτε σε οτιδήποτε. Κρίνω δε σημαίνει βρίζω. Άλλο το «η τάδε δε μπορεί να πάρει τα πόδια της» και άλλο το «ψοφο στην δεινα τη παλιοκαρ… που κατηγόρησε το παλικάρι μας, τον θεό μας, το παιδί του λαού μας».

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι ο Μουρούτσος και ο κάθε Μουρούτσος, λένε το προφανές. Πως η κρίση έχει όρια και πως ένα show δεν αποτελεί Ρωμαϊκή αρένα όπου μέσα μπαίνουν οι καταδικασμένοι και μπορει ο καθένας να τους βριζει χυδαία, αλλά απλά ένα show. Ενός fucking reality που γράφεις και εσύ.

Και ναι αυτό κάνουμε. Το reality αυτό είναι ένας αγώνας. Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθει τι ακριβως βλέπεις, αλλά παρακολουθεις κάθε βράδυ, ανθρωπους να δοκιμάζονται σε αγωνίσματα. Δεν είσαι στο big brother. Αθλητές εν δυνάμει κρίνεις που προσπαθούν να αγωνιστούν. Αυτό ακριβως κάνεις.

Και μη ξεχνάς οτι ποσοστό αυτών ειναι ή ηταν όντως αθλητές. 

Όσοι δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό δε την έχουν πολυπαλέψει άλλωστε.

• Like 5

Πόσοι από εσάς πιστεύεται ότι τόσο καιρό τώρα δεν πιάνουν ψάρια, καβούρια, χοχλιούς θαλάσσης, πεταλίδες και τρώνε? Αχινούς δεν ξέρω αν έχει. ή το χταπόδι. είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό να βγάλανε μόνο ένα χταπόδι? το χταπόδι δεν θέλει και τπτ. ο bro τα πιάνει με τα χέρια όταν εντοπίσει φωλιά. ο ντάνος δεν γίνετε να μην ξέρει να βρει φωλιά. εδώ εγώ ξέρω πάνω κάτω. νησιώτης είναι και της θάλασσας. αποκλείεται! 

Είναι δυνατόν με τόση θάλασσα και τόσα βράχια να μην έχει πράμα για φαΐ? απλά θεωρώ δεν τα δείχνουν γιατί ο στόχος είναι να περάσουν το μνμ της εξαθλίωσης. όχι ότι δεν πεινάνε γιατί έχουν χάσει κιλά. αλλά όταν έχει καλό καιρό ειδικά κάποιες ώρες της ημέρας που τα νερά φαίνονται ποιο ήρεμα, σίγουρα θα πιάνουν φαί. τώρα για την στεριά μου φαίνεται περίεργο να μην έχει τπτ άλλο σε φρούτο αν και μπορεί να τους έχουν όρια και λόγους ασφαλείας, να μην μπορούν να κινηθούν εκτός κάποιων ορίων πάνω στο νησί.

Ειναι περιορισμενοι στην παραλια τους. Δεν επιτρεπεται να πανε σε διπλανη παραλια(πχ σε αποσταση 200μ) ουτε να πανε βαθια πισω στο "δασος". Σε ενα πολυ μικρο μερος επιτρεπεται να κινουνται.

• Like 1

Ποιος δινει σε εσένα και σε εμένα το δικαίωμα να βρίσουμε έναν άνθρωπο που συμμετέχει ειτε σε show είτε σε οτιδήποτε. Κρίνω δε σημαίνει βρίζω. Άλλο το «η τάδε δε μπορεί να πάρει τα πόδια της» και άλλο το «ψοφο στην δεινα τη παλιοκαρ… που κατηγόρησε το παλικάρι μας, τον θεό μας, το παιδί του λαού μας».

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι ο Μουρούτσος και ο κάθε Μουρούτσος, λένε το προφανές. Πως η κρίση έχει όρια και πως ένα show δεν αποτελεί Ρωμαϊκή αρένα όπου μέσα μπαίνουν οι καταδικασμένοι και μπορει ο καθένας να τους βριζει χυδαία, αλλά απλά ένα show. Ενός fucking reality που γράφεις και εσύ.

Και ναι αυτό κάνουμε. Το reality αυτό είναι ένας αγώνας. Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθει τι ακριβως βλέπεις, αλλά παρακολουθεις κάθε βράδυ, ανθρωπους να δοκιμάζονται σε αγωνίσματα. Δεν είσαι στο big brother. Αθλητές εν δυνάμει κρίνεις που προσπαθούν να αγωνιστούν. Αυτό ακριβως κάνεις.

Στο big brother δεν τους εβαζαν να αγωνιζονται πεινασμενοι μεσα στη λασπη για ενα κομματι φαι.

Το survivor εχει ως σκοπο να κανει trigger βασικα ενστικτα των ανθρωπων.

Το οτι ο Μουρουτσος ενοχληθηκε που σχολιασαν αγνωστοι στα social media τα κιλα της Λαουρας(που επελεξε για προβολη και χρηματα να παει σε ενα reality με καμερες 24 ωρες και που θα διαγωνιζεται για να κερδισει το φαγητο της), δειχνει ποσο αστοχο ηταν το σχολιο του.

Οταν η Λαουρα σχολιαζε στην τηλεοραση στα πρωιναδικα (και οχι απλα στα social media), αλλους ανθρωπους που μαλιστα δεν ειχαν επιλεξει να πανε σε reality οπως αυτη, δεν ειχε θεμα ο Μουρουτσος.

Αστοχο λοιπον το σχολιο του.

• Like 6

Κάναμε και τον Μουρούτσο διάσημο..Ας τον βάλουν λοιπόν και στην ομάδα διασημων και ας βγάλουν την Λάουρα Κάργιες

Αν κρίνω από το 1991 στο όνομα σου, όταν ήσουν 9 χρονών ο άνθρωπος έγινε χρυσός Ολυμπιονίκης στο ταεκβοντό. Οπότε ναι είναι και θα είναι για πάντα διάσημος. Τις δηλώσεις του δεν τις κρίνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν.

• Like 4

Κοίτα, εσύ προφανώς έχεις στο μυαλό σου, τον/την πωρωμένο/h ηλίθιο στο fb, που του έθιξαν πχ τον Ντάνο, και με πραγματικό μίσος θα πει εύχομαι να πεθάνεις Ευρυδίκη.

Εδώ πχ θα την πούμε καρχια μαζί με memes κτλ. Γιατί πολύ απλά κανείς δεν το παίρνει σοβαρά.

Και τα δύο βρισίδια είναι όμως για τον Μουρούτσο.

Και επειδή το πας ίσως στο προσωπικό, το πιο βαρύ που έχω πει εδώ μέσα είναι το "βλάκας" νομίζω, οπότε ας αφήσουμε καλύτερα τις απευθείας αναφορές στο τι κάνω ή δεν κάνω.

"παρακολουθεις κάθε βράδυ, ανθρωπους να δοκιμάζονται σε αγωνίσματα. Δεν είσαι στο big brother. Αθλητές εν δυνάμει κρίνεις "

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΡΕΑΛΙΤΥ. deal with it :-D

• Like 2

Στο big brother δεν τους εβαζαν να αγωνιζονται πεινασμενοι μεσα στη λασπη για ενα κομματι φαι.

Το survivor εχει ως σκοπο να κανει trigger βασικα ενστικτα των ανθρωπων.

Το οτι ο Μουρουτσος ενοχληθηκε που σχολιασαν αγνωστοι στα social media τα κιλα της Λαουρας(που επελεξε για προβολη και χρηματα να παει σε ενα reality με καμερες 24 ωρες και που θα διαγωνιζεται για να κερδισει το φαγητο της), δειχνει ποσο αστοχο ηταν το σχολιο του.

Οταν η Λαουρα σχολιαζε στην τηλεοραση στα πρωιναδικα (και οχι απλα στα social media), αλλους ανθρωπους που μαλιστα δεν ειχαν επιλεξει να πανε σε reality οπως αυτη, δεν ειχε θεμα ο Μουρουτσος.

Αστοχο λοιπον το σχολιο του.

Σε πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο αναφέρθηκε. Ξέρεις και ξέρω τι εννοεί,. Ξέρουμε τι γράφονται στα s.m. Τα κιλά ειναι χαριτολογία μπροστά στα εμετικά σχόλια που γράφονται καθημερινά για διάφορους συμμετέχοντες. 

Όταν η Λάουρα σχολίαζε σε πρωινάδικα δεν έβριζε κανέναν, ούτε ευχόταν ψόφους και κατάρες κ.ο.κ. 

Ξαναρωτάω, απο που και ως που έχεις το δικαίωμα να βρισεις έναν άνθρωπο επειδη συμμετέχει σε ενα show. Ποιος σου δινει αυτο το δικαίωμα. Άλλο κρίνω, άλλο βριζω.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...