Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Σωστο μου κανει σαν λογικη αλλα δεν βγαινουν τα κουκια

Σημερα ειχαν 6 αντρες η καθε ομαδα

Παιξανε 10 γυρους αντρες αν δεν κανω λαθος και ο δασκαλος σκι επαιξε 3 φορες, λογικα με τα νουμερα που εχουν τωρα δεν μπορει καποιος να παιξει πανω απο 2 φορες

Επισης ακομα και λαθος να εχω μετρησει, εχω εντοπισει οτι μετα τον 1ο γυρο που οντως περνανε ολοι 1 φορα, μετα καποιος μπορει να παιξει αλλες 2 ακομα με διαφορα 1-2 γυρους μονο

Τεσπα, θα το παρατηρησω και σε επομενα επεισοδια να βρουμε τον αλγοριθμο. Παντως αυτο που λες βγαζει νοημα, εκει που εκλεισε ο γυρος των αντρων (6) ειπανε "να βρουμε τους 4 που θα παιξουν" γιατι οντως μεχρι 10 αντρικα matchups θα παιζανε σημερα

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως βγαινει το 1 vs 1. Αντε ισχυει οπως τα λεμε και λενε "απο εμας παιζουν αυτοι οι 6", πως επιλεγει και ποιος το αν θα παιξει ο Α με τον Β ή ο Α με τον Γ

Sto 1 v 1 είχαν δει στα αρχικά επεισόδια ότι ξεκινάει ένας απο τη μία ομάδα και επιλέγει τον αντίπαλό του, μετά ένας απο την άλλη επιλέγει τον δικό του κτλ. Στον 2ο γύρο δεν ξέρω πως γίνεται.

Σε αυτό που λες με τον δάσκαλο σκι, μην ξεχνάς ότι αγωνίστηκε στον τελευταίο γύρο ο οποίος στο 9x9 είναι tie break και εκεί επιλέγουν ποιός θα αγωνιστεί (δεν πάει με τη σειρά). Anyway, δεν είμαι και εγώ σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, σήμερα π.χ. έπρεπε σίγουρα να ξανατρέξει η Λάουρα αλλά δεν το έκανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η σελίδα στο fb σήμερα άνετα θυμίζει αθλητική σελίδα μετά από νίκη ελληνικής ομάδας στο CL εκτός έδρας :P

Ο τύπος έχει δημιουργήσει δικό του cult και θα μείνει άνετα μέχρι το τέλος μιας και η παραμονή εξαρτάται απ' το κοινό. Η φάση θα είναι ότι ο ίδιος παίζει να μην την ξέρει αυτήν την κατάσταση οπότε είμαι περίεργος πως θα αντιδρούσε αν τα έβλεπε όλα αυτά. :P

• Like 2

π.χ. έπρεπε σίγουρα να ξανατρέξει η Λάουρα αλλά δεν το έκανε.

και αλλες 10 φορές έπρεπε να ξαναπαίξει ο καραφλοδαίμονας και δεν έπαιξε. Μην το αρχίζουμε αυτό το γαιτανάκι.!

Κατίνα κατάντησε. Μπουρου μπουρου όλη την ώρα, σχολιάζει τα πάντα αλλά μην τυχών και ακούσει το όνομά του από άλλον...Κλασσική περίπτωση κουτσομπόλη.

• Like 1

Μα αυτος όπως λέτε σχολιάζει τα πάντα, ηταν αυτος που πετάχτηκε σα τη πορδη να τη πει στον Μάνατζερ σε προηγουμενο συμβούλιο, και κατα τ αλλα "μη λέτε για μένα".

Ρε Α πήγαινε που δε θα λέμε για σένα

Χανταμπακης κι ιστορίες !!! :P

• Like 5

Μάριος Γιώργος Πασχάλη σάρα τα καλύτερα παιδιά είναι. Όλοι οι άλλοι άστα να πάνε.

Είναι τόσο σάπιο το θέαμα και η όλη φάση, που μου αρέσει. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πέσω ακόμα πιο χαμηλά.

Εγω βάζω skai live στο YouTube και η παίζω ταυτόχρονα στον υπολογιστή ή έχω split Screen στο κινητό με κάτι άλλο. Απλά το ακούω έχει την πλάκα του.

και αλλες 10 φορές έπρεπε να ξαναπαίξει ο καραφλοδαίμονας και δεν έπαιξε. Μην το αρχίζουμε αυτό το γαιτανάκι.!

2 γύροι πέρασαν, το καραφλό φίδι έπαιξε και στους 2. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...