Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Αηδία κατάντησε ο Πανάρας. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα σε κάθε αγώνισμα. Από πλάκα ξεκίνησε και φτάσανε να χαλάνε λεφτά για να τον κρατήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Αγγελόπουλος χάνει πολλούς πόντους.

Τι περίμενε μετά τη σημερινή τραγική εμφάνιση, να τον εμπιστευτούν στο 9-9;

Βάλτε το .gif που σκάει με το κεφάλι στο χώμα και μετά εκείνο που μπαίνει καλάθι στα σκοινιά γιατί έχει αρχίσει να μου τη σπάει κι αυτός.

Δημοσ.

Φαντάζομαι βέβαια, όπως διαβάζω, πως αν ήμουν φαν του δεν θα είχα χάσει και τίποτα εως τώρα! Πέρα από το ότι είναι βάρος για την ομάδα... :P

Νιώσε λίγο τη συμπαντική αλληλουχία των γεγονότων και το συμβολισμό τους.

• Like 2
Δημοσ.

30 εσώρουχα το χρόνο αγοράζουν οι άντρες λέει η άλλη.. Μετά και το 8000 που είχε πει ότι είναι η μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία ever είναι πλέον οριστικό: I.Q ραδικιού.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι βέβαια, όπως διαβάζω, πως αν ήμουν φαν του δεν θα είχα χάσει και τίποτα εως τώρα! Πέρα από το ότι είναι βάρος για την ομάδα... :P

Κυριε Μοντ μπορει ειναι λιγο ντεφορμε αυτην την εποχη αλλα παρε εδω  το σχεδιο του αργηγου να καταλαβεις τι μυαλο εχει 

17358779_125852447947807_178787276922567

• Like 5
Δημοσ.

30 εσώρουχα το χρόνο αγοράζουν οι άντρες λέει η άλλη.. Μετά και το 8000 που είχε πει ότι είναι η μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία ever είναι πλέον οριστικό: I.Q ραδικιού.

Και τα 1200 μέτρα του Πύργου του Άιφελ, δεν ήταν κακή απάντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...