Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Τι φάση; 

http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/779037/apokleistiko-polemos-elladas-toyrkias-simera-sto-survivor-xamos-ston-agio-dominiko#ixzz4bxP7BcRH

Αν ισχύει θα είναι και γαμώ.

Όταν λέει παραγωγή θα δούμε και τον παρουσιαστή δηλαδή; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι φάση; 

http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/779037/apokleistiko-polemos-elladas-toyrkias-simera-sto-survivor-xamos-ston-agio-dominiko#ixzz4bxP7BcRH

Αν ισχύει θα είναι και γαμώ.

Όταν λέει παραγωγή θα δούμε και τον παρουσιαστή δηλαδή; :P

Εγώ δεν κατάλαβα ότι θα δούμε κάτι. Απλά ότι τα συνεργεία θα παίξουν μπαλίτσα μεταξύ τους :P

http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/779030/survivor-greece-2017-h-elisavet-apokalyptei-ta-panta-den-ypirxe-flert-ypirxe-mono

Σώπα ρε Ελισάβετ ! Μήπως σε παραμύθιασαν με 5άστερα ξενοδοχεία και spa ?? 

( Τόχει το όνομα μάλλον) 

Ορθόν

Πάντως είναι σιγουρακι η Σοφι και μετα πρεπει να φυγει η αλλη που ψηφισε Αγγελοπουλο που αμα δεν τον ειχαν θα ηταν όλοι τώρα νοσοκομιο απο λυποθυμιες λογο αφαγιας 

http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/779030/survivor-greece-2017-h-elisavet-apokalyptei-ta-panta-den-ypirxe-flert-ypirxe-mono

Σώπα ρε Ελισάβετ ! Μήπως σε παραμύθιασαν με 5άστερα ξενοδοχεία και spa ?? 

( Τόχει το όνομα μάλλον) 

Aυτή είναι τόσο στόκος που ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί ο αρχηγός μας έστειλε απέναντι τον Αγγελόπουλο...

Και όσο σκέφτομαι ότι όταν είχε έρθει ο Αγγελόπουλος στους διάσημους λέγανε μα τι κάνανε οι Μαχητές και για άλλη μια φορά φάνηκε το τεράστιο λάθος της άλλης ομάδας( το φίδι ο χανταμπάκης το είπε αυτό) τόσο εκνευρίζομαι γιατί κάνανε περίπου ό,τι κάνανε και οι Μαχητές. Χάρη σε αυτόν τρώγανε και γίνανε καλή ομάδα και τον έδωσε στεγνά.

Μάλλον ο Ντάνος έπρεπε να πιάσει ένα ψάρι 25 κιλών και να το βάλει στον πάτο της γύφτισσας. Ίσως θα είχε ηρεμήσει. Καλά μου φαινόταν εμένα ότι είχε νευράκια αυτές τις μέρες. Οι μέρες του μήνα μάλλον. Κάργια.

Και όσο σκέφτομαι ότι όταν είχε έρθει ο Αγγελόπουλος στους διάσημους λέγανε μα τι κάνανε οι Μαχητές και για άλλη μια φορά φάνηκε το τεράστιο λάθος της άλλης ομάδας( το φίδι ο χανταμπάκης το είπε αυτό) τόσο εκνευρίζομαι γιατί κάνανε περίπου ό,τι κάνανε και οι Μαχητές. Χάρη σε αυτόν τρώγανε και γίνανε καλή ομάδα και τον έδωσε στεγνά.

Μάλλον ο Ντάνος έπρεπε να πιάσει ένα ψάρι 25 κιλών και να το βάλει στον πάτο της γύφτισσας. Ίσως θα είχε ηρεμήσει. Καλά μου φαινόταν εμένα ότι είχε νευράκια αυτές τις μέρες. Οι μέρες του μήνα μάλλον. Κάργια.

Και αυτό να έκανε θα είχε θέμα πάλι και η νιφίτσα και η άλλη που τον ψίφισε αλλά τώρα πολύ γουστάρω αφού πιστεύετε αυτά για εμένα φάτε την καρυδούλα σας μα αέρα κοπανιστό και ελάτε μετά να μου πείτε τίποτα

Πάντως είναι σιγουρακι η Σοφι και μετα πρεπει να φυγει η αλλη που ψηφισε Αγγελοπουλο που αμα δεν τον ειχαν θα ηταν όλοι τώρα νοσοκομιο απο λυποθυμιες λογο αφαγιας

και να ξαναχασουν την ασυλία οι διάσημοι δεν βγαίνουν τα κουκια για βαλαβανη υποψήφια. Με προϋπόθεση πάντα πως θα φύγει η σοfi

και να ξαναχασουν την ασυλία οι διάσημοι δεν βγαίνουν τα κουκια για βαλαβανη υποψήφια. Με προϋπόθεση πάντα πως θα φύγει η σοfi

βγαίνει ομως από ασυλία Σπαλ και Αγγελο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...