Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάνατζερ είναι ο Παναρας και τιμώντας το ρόλο του, θα αυτοθυσιαστει και θα τραυματιστεί λίγες ώρες πριν το ματς, για να μπορέσει να κοουτσάρει σωστά τους αμπαλους συμπαίκτες του.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Tι είναι αυτό; Χειρότερο κι απ'το δικό μας, 2 πασούλες, μόνο ράγκμπι δεν είναι αυτό...

αν εννοείς χειρότερο απ το δικό μας survivor ήρθε η ώρα να μάθεις οτι το δικό μας είναι αντιγραφή του τούρκικου και εχουν τα ιδια ακριβώς αγωνίσματα με μερικές μέρες διαφορά.. :P

σε ένα παιχνίδι που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ και συμμετέχει "υπάλληλος" του ΣΚΑΙ, που ξέρω εγώ πως δεν γίνονται στησίματα επίτηδες. Μήπως τα τηλέφωνα τα ελέγχει κανείς τρίτος; Ο ΣΚΑΙ τα ελέγχει και οτι αποτέλεσμα θέλει θα βγάλει αναλόγως τι πουλάει πιο πολύ.

Τώρα από εκεί και πέρα, ότι συμβαίνει στην καθημερινή ζωή, συμβαίνει και στο παιχνίδι. 

Διπρόσωποι, κλίκες, μλκγκόμενες που νομίζουν πως είναι celebrity, psolebrity ίσως. Παίξε το παιχνίδι σου σωστά και σκάσε, μη λες πολλά, αλλιώς μπήκες για να κερδίσεις χωρίς να σε ενδιαφέρει το πως.

Δεν είμαι κοντά του λέει και τον ψηφίζω. Ο κόσμος κυρά μου δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι εσύ κοντά του, ο κόσμος θέλει να βλέπει ανταγωνισμό, όχι πατσαβούρες με ξεφούσκωτα βζμπαλα, ούτε κλάουρες που δεν μπορούν να πηδήξουν εμπόδιο και μυξοκλέγονται καθημερινά. Που να πήγαιναν και φανταρίνες οι περισσότερες απ' αυτές...

Surviror είναι υποτίθεται ο τίτλος, παιχνίδι για αθλητές και αθλήτριες.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεται φαιά ουσία στο παρών νήμα.

Κανένας δεν είναι χαζός. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα κατασκεύασμα του Σκάϊ κομμένο και ραμμένο για τα κατώτερα ένστικτα του τηλεθεατή.  άλλωστε αυτά πάντα είναι πιο πεινασμένα.  Ούτε κανόνες υπάρχουν, αθλήματα της πλάκας, ούτε δείχνεται στο κοινό μια στοιχειώδης εικόνα έτσι ώστε να διαμορφώσει μια άποψη, γενικώς ότι νάναι

Κατόπιν λοιπόν των παραπάνω κουραστικών και  ανούσιων, ας κυλήσουμε ξανά στο βούρκο. 

Έχω μείνει αρκετά βράδια ξάγρυπνος , ψάχνοντας μέσα μου :P  τι με ελκύει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και την πάω τόσο !!  ( Ουφ τόβγαλα από μέσα μου )  :P  :P

το συνθημα του παιχνιδιου ειναι outwit outplay outlast και φυσικα δεν απευθυνεται σε αθλητες. Εξω εχουν νικησει και χοντρες κυριουλες.

καλά έξω βγάζουν και τον κόλο τους και οτι άλλο. δεν έχει να κάνει. τι βλέπει ο Έλληνας μας ενδιαφέρει.

το παιχνίδι λόγω των αθλημάτων (του στίβου μάχης σε παρένθεση αν μπορούμε να το πούμε έτσι), απαιτεί αρκετά αθλητικά προσόντα. Αλλιώς θα βλέπαμε και τον πητ παπαδάκο που είναι 180 κιλά, celebrity είναι κι αυτός...

τύπου κλάουρες μέχρι εδώ καλά είναι, αν δεν έχεις αθλητικά προσόντα και βασίζεσαι μόνο στην αστοχία του άλλου στο τελευταίο εμπόδιο που είναι επιπέδου λούνα παρκ με τις μπάλες και τα μπαλάκια που βγάζουν, κλαφτα...

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεται φαιά ουσία στο παρών νήμα.

Κανένας δεν είναι χαζός. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα κατασκεύασμα του Σκάϊ κομμένο και ραμμένο για τα κατώτερα ένστικτα του τηλεθεατή.  άλλωστε αυτά πάντα είναι πιο πεινασμένα.  Ούτε κανόνες υπάρχουν, αθλήματα της πλάκας, ούτε δείχνεται στο κοινό μια στοιχειώδης εικόνα έτσι ώστε να διαμορφώσει μια άποψη, γενικώς ότι νάναι

Κατόπιν λοιπόν των παραπάνω κουραστικών και  ανούσιων, ας κυλήσουμε ξανά στο βούρκο. 

Έχω μείνει αρκετά βράδια ξάγρυπνος , ψάχνοντας μέσα μου :P  τι με ελκύει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και την πάω τόσο !!  ( Ουφ τόβγαλα από μέσα μου )  :P  :P

ναι για το χαβαλέ το βλέπουμε που και που γιατί ολόκληρο δεν βλέπεται. 65% τηλεθέαση λέει, εντάξει το επίπεδο του Έλληνα αυτό είναι, τι ψηφίζει, τι βλέπει, χαβαλές να γίνεται.

όλες αυτές αν τις δεις στην τηλεόραση όταν θα τελειώσει το παιχνίδι, θα νομίζεις οτι βλέπεις τις γκόμενες της ζωής σου.

έψαχνες μέσα σου και σκεφτόσουν την τραγουδιάρα; πρόσεχε θα σε παρεξηγήσουν εδώ...

• Like 2

Μάλλον σε ελκύει το masculinity... Να το κοιτάξεις αυτό...

• Like 1

Πως γιατρέ μου; 

Δηλαδή οι γυμνασμένες ψυχή δεν έχουν κι αυτές;  Άσε που θα τρώει λίγο και θα σου βγαίνει και οικονομική  :P

Τι λίγο; Ξέρεις πόσο κάνει η πρωτεΐνη;

Παντως το επόμενο στάδιο σε σωματότυπο μετά την ξινή είναι ο σπαλιάρας που είναι και καλό παιδί και δοκιμασμένος...

Μόνο σε εμένα απλά κάνει loading και δεν παίζει ποτέ το βίντεο;

Κοπάνα λίγο το ρουτερ και θα φτιαξει λεει ενα αρχαιο ρητο επισκευης αλλα Ελληνικα

• Like 1

Α, ξινή η μια, κωλαρού η άλλη, άβυζη η τρίτη, ασχημόφατσα η τέταρτη , βλαμμένη η πέμπτη , σαύρα η έκτη , τι στάνταρς  έχετε εδώ ρε παιδιά !!  :D  :D

Τι λίγο; Ξέρεις πόσο κάνει η πρωτεΐνη;

Παντως το επόμενο στάδιο σε σωματότυπο μετά την ξινή είναι ο σπαλιάρας που είναι και καλό παιδί και δοκιμασμένος...

Τι σχέση έχει ο Γιάννης γιατρέ μου ;  Εγώ για γυναίκες ενδιαφέρομαι. 

Πως γιατρέ μου; 

Δηλαδή οι γυμνασμένες ψυχή δεν έχουν κι αυτές;  Άσε που θα τρώει λίγο και θα σου βγαίνει και οικονομική  :P

Πάνω από τα 4-5kg πρόσθετους μυς αρχίζει η γυναίκα και γίνεται μπαρμπαγιώργος.

• Like 1

Πάνω από τα 4-5kg πρόσθετους μυς αρχίζει η γυναίκα και γίνεται μπαρμπαγιώργος.

Καλά , μου αρέσει και η άλλη Ειρήνη από τους Μαχητές. Έχω πρόβλημα και εκεί; 

Μάλλον σκάτε από τη ζήλια σας γιατί οι δικές σας είναι πως να το πω ευγενικά , " αφρατούλες"   :P  :P  :P

Άσε που θα τρώει λίγο και θα σου βγαίνει και οικονομική  :P

Η τραγουδιάρα μόνο οικονομική δεν θα σου βγει, άμα θες οικονομική κοίτα αλλού :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...