Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε πληροφορώ οτι ο Πάνος έχει τεράστια επιτυχία στο γυναικείο φύλο , κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν η margarita, η nenya και οι κοπέλες του φόρουμ. 

Γυναίκες πείτε την αλήθεια, δεν νιώθετε σπασμούς σε όλο το κορμί σας βλέποντας την παρακάτω photo;

nco589.jpg

4g98_f-maxage-0.gif

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

σε ένα παιχνίδι που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ και συμμετέχει "υπάλληλος" του ΣΚΑΙ, που ξέρω εγώ πως δεν γίνονται στησίματα επίτηδες. Μήπως τα τηλέφωνα τα ελέγχει κανείς τρίτος; Ο ΣΚΑΙ τα ελέγχει και οτι αποτέλεσμα θέλει θα βγάλει αναλόγως τι πουλάει πιο πολύ.

Τώρα από εκεί και πέρα, ότι συμβαίνει στην καθημερινή ζωή, συμβαίνει και στο παιχνίδι.

Διπρόσωποι, κλίκες, μλκγκόμενες που νομίζουν πως είναι celebrity, psolebrity ίσως. Παίξε το παιχνίδι σου σωστά και σκάσε, μη λες πολλά, αλλιώς μπήκες για να κερδίσεις χωρίς να σε ενδιαφέρει το πως.

Δεν είμαι κοντά του λέει και τον ψηφίζω. Ο κόσμος κυρά μου δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι εσύ κοντά του, ο κόσμος θέλει να βλέπει ανταγωνισμό, όχι πατσαβούρες με ξεφούσκωτα βζμπαλα, ούτε κλάουρες που δεν μπορούν να πηδήξουν εμπόδιο και μυξοκλέγονται καθημερινά. Που να πήγαιναν και φανταρίνες οι περισσότερες απ' αυτές...

Surviror είναι υποτίθεται ο τίτλος, παιχνίδι για αθλητές και αθλήτριες.

το συνθημα του παιχνιδιου ειναι outwit outplay outlast και φυσικα δεν απευθυνεται σε αθλητες. Εξω εχουν νικησει και χοντρες κυριουλες.
  • Like 1

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές (ΑΝ παίξει). Γιατί το θέμα είναι να μπορεί να παίξει.

Ρε απλα μανατζάρει δεν παίζει :P Αλλά θέλω να τον δω από έξω να φωνάζει στην Ελισαβετ για το τι πρεπει να κανει εκει θα πεσει το κλαμα

Tι είναι αυτό; Χειρότερο κι απ'το δικό μας, 2 πασούλες, μόνο ράγκμπι δεν είναι αυτό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...