Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Kριμα οι διασημοι... Φανηκε χθες τι παιχνιδια παιζονται. 

Χανταμπακης-Χουτος-Κοκκινακης-Βαλαβανη αρχισε να φαινεται τι κολπα πανε να κανουν , στις επομενες ψηφοφοριες των διασημων θα παρουν ποδι. Κατα τα αλλα μονο Σπαλ και Αγγελοπουλος. Εγω την εριξα την ψηφο μου χθες και στους δυο χαλαλι τα 2.5 ευρω αν ειναι να φυγει η πλαστικη Σοφι.

Την βουρλάουρα ξέχασες από τη dream team, που την κρατάνε στην παρέα για να τους κωλοτρίβεται και να γελάει με τα αστεία τους

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά, εκτός από Αγγελόπουλο και Σπαλιάρα, ποιος άλλος ψήφισε την Πασχάλη;

Ποιους δε βλέπεις στο παρεάκι:

​Σπαλιάρα, Χρανιώτη, Αγγελόπουλο και Παπαδοπούλου.

Την Παπαδοπούλου λίγο την τούμπαρε η κλίκα, λίγο που έχει γεννηθεί με νεύρα, ψήφισε κι αυτή Σπαλιάρα (τυχαία όλοι τα είχαν με τον Ντάνο τελευταία αλλά ψήφισαν Σπαλιάρα), οι υπόλοιποι 3, το φίδι το άλιεν...

Τίποτα ρε, τίποτα. Μην το ψάχνετε. Σκουπίδια σελέμπριτιζ. Μας ρεζίλεψαν Χούτος & Κοκκινάκης κάθε γαύρο.

Οι άλλοι δίδαξαν αφαιρετική μέθοδο, ηλιακό ρολόι, και αυτοί μιλάνε για εμπιστοσύνες και φίφες, που τρώνε χάρη στις νίκες του Ντάνου.

Ζώα.

• Like 3

Πάντως τον Αγγελόπουλο τον γουστάρουν οι έφηβες που ερωτεύονται τύπους σαν τον Μπίμπερ. Οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν ,οι έμπειρες, θέλουν έναν άντρα πανέξυπνο με χιούμορ, δυναμικό και αρρενωπό , έναν άντρα σαν τον Πάνο δηλαδή. Η επιστήμη έχει αποδείξει οτι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά όντα και ο Πάνος έχει έναν μοναδικό τρόπο να διεγείρει τον εγκέφαλο των γυναικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σάρα η οποία ήδη έχει πέσει στα δίχτυα του αρχηγού μας. 

• Like 9

Η κόρη του Γκμοχ όλο γλυκόλογα. Μέχρι και ο μανάβης τον αγάπησε

Γιατί η Ειρήνη που του παρέδωσε το τοτέμ ασυλίας; Δηλαδή είσαι γυναίκα και σε ελκύει ο χαζός ο Ρουβάς με το μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο και με την αδυναμία να ολοκληρώσει μια πρόταση χωρίς συντακτικά λάθη και δεν σε ελκύει ο Πάνος που είναι έξυπνος, δυναμικός και αρρενωπός;

Εντάξει δεν έχει πολλά μαλλιά, αλλά και ο Σπανούλης δεν έχει ,αλλά όλοι ξέρουμε τι γυναίκα παντρεύτηκε. Το κούρεμα που θα γίνει της μόδας θα είναι το κούρεμα του Σπανούλη και του Πάνου. Μαλλιά στο πλαι και καράφλα πάνω. Να μου το θυμηθείτε.

• Like 5

Δεν ξερω τι θελω τωρα γμτ,

Να χασουν την ασυλια οι διάσημοι ώστε να παραμεινει το τσαχπινακι μου μεσα άλλη μια εβδομαδα?

το κουκλι μου

την ελισάβετ εννοείς με αυτά τα υποκοριστικά; :fear:

Ναι το γλυκουλι μου

:wub:

Η ελισαβετ η τσαχπινα θα διαπρεψει..

Αντε το αυριανο trailer και νανι..Ελισαβετ ελα στο ονειρο μου.. :P

Άσφε πρέπει να την έχεις στίψει και συ για την Ελισάβετ

• Like 6

Τελικά, εκτός από Αγγελόπουλο και Σπαλιάρα, ποιος άλλος ψήφισε την Πασχάλη;

μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα  99% χρανιωτης,

ή ο χρανιωτης ή ο μπο. Μεγάλη βλακεια που δε μας δείχνουν τις ψήφους στο τέλος

Ναι, αλλά ο δρόμος περνάει μέσα από ομαδικό αγώνισμα όχι ατομικό, για να φας κανένα molto και να στανιάρεις ώστε να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Τουλάχιστον θεωρητικά...

Εγώ έριξα από μια ψήφο σε Σπαλ και Ντάνο χτες από την οργή μου :P

Ναι αλλά αν ψήφιζες βάση αγωνιστικών κριτηρίων θα έπρεπε να ψηφίσεις την Σοφή και όχι τον Σπαλιαρα.

Η Σοφή έχει τις περισσότερες νίκες στους διάσημους και το τρίτο ή τέταρτο καλύτερο ποσοστό νικών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...