Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι και στην ψηφοφορία ήμουν οκ, δεν είδα ψήφο στον Αγγελόπουλο. Και πετάγεται η κάργια και λέει ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου ποσοστού της ομάδος (!) και λέει Αγγελόπουλο. Και απλά...

Ο άνθρωπος τα κάνει όλα. Είναι ταπεινός. Δεν κοκορεύεται. Δεν μιλάει πολύ. Βοηθάει και παρόλα αυτά τον δίνεις έτσι μωρή?  Και να λέει ότι δεν έχει κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό από την ομάδα, άρα τα έχουνε μιλημένα η Βαλαβάνη με όποιον από πίσω για να είπε κάτι τέτοιο. Απλά έλεος. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αλλα μα το θεό ακόμα παράπονο το έχω για ποιον μαμημενο λόγο αφήσανε Λαουρα και Μπο που δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην ομάδα και κάνουν διακοπές και ψήφισαν Σπαλ!!!

ΖΩΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ!!!!

Μπο έχει δείξει κάποιο πάθος, έχει όρεξη να αγωνιστεί, δε φαίνεται να προκαλεί προβλήματα, φαίνεται να είναι αρεστός σε όλους και να χαίρει γενικής εκτίμησης.

Λάουρα βαριέται τα αθλήματα, σε ελάχιστα τη θυμάμαι να το παλεύει.

Αλλά το Άλιεν το είπε ξεκάθαρα: ψηφίζουν βάσει συναισθήματος (προς το παρόν), οπότε λογικό να βρεθεί στο στόχαστρο εκείνος που δημιουργεί έστω την παραμικρή ένταση.

Πολύ λάθος και παιδιάστικο κατά τη γνώμη μου το να ψηφίζεις με τέτοια κριτήρια, όταν μέχρι στιγμής τα αθλήματα είναι αυτά που πάνε μπροστά το παιχνίδι.

Καλα το αλλο το ζωο λεει Αγγελοπουλο που αμα δεν υπηρχε θα ειχαν πεθανει απο την πεινα και θα τρωγαν καρυδες και χεζαν τον κοσμο ολο

• Like 1

Άμα φύγει ο Αγγελόπουλος ποιο στημένο και από το μπαρτσα-παρι..

Υ.Γ έχουν την Λάουρα που νομίζει ότι πάει για ψώνια στα αγωνίσματα και δεν παίρνει καμιά ψήφο γιατί κάθετε και του χτενιζει μακάρι να μην ξανακερδίσουν φαγητό μέχρι να ενωθούν οι ομάδες να λυσαξουν και όταν τους ξεπαστρέψει όλους ο Αγγελόπουλος και βγούνε και δούνε τα βρισίδια που έχουν φάει να μην ξαναβρούν στο γυαλί τα.νούμερα

• Like 3

O Σπαλ,ο Ντανος κ ποιος αλλος ψηφισε Σοφι?

Μπορει ο Χρανιολας. Ο Σπαλιαρας τον θεωρει "κολλητο", οποτε θα ειναι λιγο περιεργο να τον ψηφιζε.

Παντως εχω τρελη περιεργια να δω τι ειπαν Λαουρα και Μπο στην ψηφοφορια. Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα δειχνουν, για να τους προστατευσουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...