Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ήθελαν να χάσουν διότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Ένας από αυτούς η προσωπική ασυλία, και ένας δεύτερος το ότι δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα ψηφίσει ο κόσμος. Οπότε χάσαν κανονικά και με το νόμο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δω έστω και μία ψήφο Ντάνο, είτε τον κατονομάσει κάποιος από τις προσωπικές ασυλίες θα πέσουν στα μάτια μου μα το θεό. Ο άνθρωπος ψαρεύει, μαγειρεύει, βοηθάει στην παραλία, πολύ καλός στα αγωνίσματα. Για να δούμε. Έχω τρομερή αγωνία. Ναι το δέχομαι ότι υπάρχουν κλίκες αλλά λετε να κάνουνε παρόμοιο λάθος με τους Μαχητές?

• Like 1
Δημοσ.

Αν δω έστω και μία ψήφο Ντάνο, είτε τον κατονομάσει κάποιος από τις προσωπικές ασυλίες θα πέσουν στα μάτια μου μα το θεό. Ο άνθρωπος ψαρεύει, μαγειρεύει, βοηθάει στην παραλία, πολύ καλός στα αγωνίσματα. Για να δούμε. Έχω τρομερή αγωνία. Ναι το δέχομαι ότι υπάρχουν κλίκες αλλά λετε να κάνουνε παρόμοιο λάθος με τους Μαχητές?

Στο survivor είναι απόλυτα θεμιτή η στρατηγική. Στο Αμερικάνικο το σλόγκαν είναι Outwit, Outplay, Outlast. Πρόσεξε την πρώτη λέξη. 

• Like 2
Δημοσ.

Ο Σάκης δεν ενεδωσε στο φιλι για να μην φανει μεροληπτικός με,ειρήνη/μαχητές και αρχισουν τα σουξου μουξου. Καλά κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...