Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δεν υπάρχει περίπτωση να ήθελαν να χάσουν διότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Ένας από αυτούς η προσωπική ασυλία, και ένας δεύτερος το ότι δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα ψηφίσει ο κόσμος. Οπότε χάσαν κανονικά και με το νόμο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δω έστω και μία ψήφο Ντάνο, είτε τον κατονομάσει κάποιος από τις προσωπικές ασυλίες θα πέσουν στα μάτια μου μα το θεό. Ο άνθρωπος ψαρεύει, μαγειρεύει, βοηθάει στην παραλία, πολύ καλός στα αγωνίσματα. Για να δούμε. Έχω τρομερή αγωνία. Ναι το δέχομαι ότι υπάρχουν κλίκες αλλά λετε να κάνουνε παρόμοιο λάθος με τους Μαχητές?

• Like 1

Αν δω έστω και μία ψήφο Ντάνο, είτε τον κατονομάσει κάποιος από τις προσωπικές ασυλίες θα πέσουν στα μάτια μου μα το θεό. Ο άνθρωπος ψαρεύει, μαγειρεύει, βοηθάει στην παραλία, πολύ καλός στα αγωνίσματα. Για να δούμε. Έχω τρομερή αγωνία. Ναι το δέχομαι ότι υπάρχουν κλίκες αλλά λετε να κάνουνε παρόμοιο λάθος με τους Μαχητές?

Στο survivor είναι απόλυτα θεμιτή η στρατηγική. Στο Αμερικάνικο το σλόγκαν είναι Outwit, Outplay, Outlast. Πρόσεξε την πρώτη λέξη. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...