Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3/3 έκανε ο μανάβης σήμερα;

Όταν αυτή η ερώτηση μένει αναπάντητη  καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη είναι η απουσία του πιτόγυρου. Πιτόγυρε γύρνα πίσω ή έστω στείλε μου τα στατιστικά

zakk νομίζω ναι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Πιστεύω ότι η επόμενη ψήφος του τσαν είναι ανάμεσα σε άχρηστη, ανίκανη και Ελισάβετ. 

Πάντως η Ελισάβετ τους χάρισε δύο ήτες και σήμερα. Τόσο άμπαλη που είναι και αργή πίστευα θα πετύχει κάνα γλάρο με τις μπάλες που πέταγε πάνω από το στόχο....
3 ηττες απο τις 8 ηταν τις Ελισσαβετ εχθες ..Οχι 2 ...Πραγματικα απορω που απορει και στενοχωριεται που την ψηφιζουν..Αρνειτε να δει την πραγματικοτητα ..Πιο εκνευριστικο ατομο σε ολο το survivor δεν υπαρχει ...Αυτη και η διδυμη αχρηστη..ΕΛΕΟΣ κοπελα μου.Ποιον θες δηλαδη ο τσανγκ να ψηφισει ?Καποιον αλλο ?Για να συνεχισεις εσυ τις διακοπαρες σου ?
  • Like 2

Δεν ξερω τι θελω τωρα γμτ,

Να χασουν την ασυλια οι διάσημοι ώστε να παραμεινει το τσαχπινακι μου μεσα άλλη μια εβδομαδα?

Η να ξαναχασουν οι loozers και να ΧΑΣΕΙ την ασυλια ο κινεζος και να τον προτείνει το κουκλι μου?

Αχχχ δεν ξερω...

Δεν ξερω τι θελω τωρα γμτ,

Να χασουν την ασυλια οι διάσημοι ώστε να παραμεινει το τσαχπινακι μου μεσα άλλη μια εβδομαδα?

Η να ξαναχασουν οι loozers και να ΧΑΣΕΙ την ασυλια ο κινεζος και να τον προτείνει το κουκλι μου?

Αχχχ δεν ξερω...

την ελισάβετ εννοείς με αυτά τα υποκοριστικά; :fear:

Άστα ASFE, παρόμοια σχόλια μου κάνουν κι εμένα όταν λέω ότι μ'αρέσει ο μισθοφόρος!

Ρε γούστα είναι αυτά λέμεεεε! Δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους μας μόνο ο Αγγελόπουλος, η Πασχάλη, η άλλη η personal trainer, η βαλαβάνη και ο βασάλος.

Σίγουρα σε κάποιες θα αρέσει και ο τσανγκ. Σε άλλες θα αρέσει ο μπο. Σε άλλους η λάουρα κλπ.

Το survivor έχει κάτι για όλες/ους τελικά ;) [προσωπικά κάνω focus σε κωλαράκια και μούσια μόνο]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...