Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρός ο Ντανος. Ανέβηκε στην εκτίμηση μου. Εδωσε στεγνά και τα σιχαματα ΧανταΒλακη κλπ.

• Like 5
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Crash Bandicoot αύριο. "Πως έχασα στην τελευταία πίστα, στο τελευταίο boss".

Η μάνα του μάριου λέει είναι στα κανάλια και καταγγέλει τη χτεσινή συνωμοσία με τα sms.

Κολλιδά και μανάβης στο πλευρό τους. Κάνα κοννέ με κύπρο για διαφήμιση βιοτεχνίας δεν είναι κακό, ε κολλιδά;

Αισχος!

Εχει φαει μπαν ο Σπαλ απο ΣΚΑΙ.

Δε περιγραφω αλλο.

τι παίχτηκε ρε; ποιος τον ζηλεύει;

Δημοσ.

o σπαλ μαλλον εχει φαει ακυρο γιατι με τον αυθορμητισμο που εχει μπορει να αποκαλυψει πραγματα που δεν θελει η παραγωγη να βγουνε προς τα εξω 

• Like 2
Δημοσ.

:eek: σιχάθηκα ανεπανόρθωτα. δεν άντεξα να το δω ως το τέλος:

https://youtu.be/6zloXDonVmo

από το ίδιο τσαντήρι με τη βαλαβάνη είναι αυτή/αυτός/και τα μυστήρια;

Μιλαμε για το κλασικό σουργελο που το φτύνει ο γκομενος που νόμιζε ότι είχε και γυρίζει παντού και κλαίγεται

Δημοσ.

ο μόνος που επωφελήθηκε από το look του ναυαγού μέσα στο παιχνίδι, είναι το μοδέλο από τα λιδλ

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

• Like 2
Δημοσ.

ο μόνος που επωφελήθηκε από το look του ναυαγού μέσα στο παιχνίδι, είναι το μοδέλο από τα λιδλ

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Εντάξει, δεν υπάρχουν λόγια. Έτσι μπήκε στο παιχνίδι ως μοντέλο το συγκεκριμένο παλικάρι. Δεν δεν...

Όσον αφορά την ένσταση της μάνας του, θα πω πως όσοι παίζουν με codes από action replay δεν δικαιούνται να ομιλούν για cheats.

Δημοσ.

o σπαλ μαλλον εχει φαει ακυρο γιατι με τον αυθορμητισμο που εχει μπορει να αποκαλυψει πραγματα που δεν θελει η παραγωγη να βγουνε προς τα εξω 

Λογικό να μη τον καλέσουν ακόμη γιατί προτεραιότητα έχουν οι "πρώτοι". Λογικά Τρίτη θα πάει ο Σπαλ. Μετά τους Χραν-Ντάνο πιστεύω θα είναι ο επόμενος ειλικρινής.

Δημοσ.

1.84 δηλωσε ο βενζινας, οσο δηλωνει και ο ogeday δηλαδη απο το τουρκικο..

5RahcT8.png

Ψευτράκος ακόμα και σε αυτά τα άνευ σημασίας.. :P

Δημοσ.

Επειδή λόγω προπόνησης μπορεί να γίνει καμια στραβή, ξέρετε ε... και να μην είμαι στην 4444, θα είμαι.

• Like 1
Δημοσ.

ΚΛΑΙΩ τα λέει όλα για την αγοραπωλησία αχαχαχαχαχαχαχ

Για πες λεπτομέρειες

+ 1 (εχω να δω θετικές από χτες, μάλλον θα παίζει κάποιο bug στο λογαριασμό μου :P )

Έχουμε μπλοκάρει τις θετικές από Κύπρο.

Random σχόλιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...