Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Το χρονικό διάστημα που βάζει διαφημίσεις μου θυμίζει ασυναίσθητα (και ασυνδετα βεβαιως βεβαιως) τη φάση με τις 5ήμερες όπου όλοι συνεννοούνται να πατήσουνε τα καζανάκια ταυτόχρονα..

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά ο pitogiro τα παράτησε όλα, και το σαρβάι και τις στατιστικές, αφού η αχρηστόγλου είπε πως χωρίς πτυχίο στατιστικής δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτχοια

Εκείνη τη στιγμή που το είπε μίλησε σαν γυναικα/γκομενα που ήταν γκρινιάρα. Κάτι τέτοια μας πετανε και μας σκαλώνουν μην μπορώντας να,απαντήσουμε όπως ο Τσανγκ. Μετά σου έρχεται το λογικο: "Τι στατιστική μωρη 8/10 χαμένα παιχνίδια έχεις".
Δημοσ.

Φρόσκη έλιωσα

Σοβαρά τώρα, τις 450 τις έχουμε, λέτε να χουμε και τις 500;;!!;;!!;;

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο άχρηστη είναι αυτή η Ελισάβετ ρε γαμώτο; Ουτε τα πιάτα δεν θα ξέρει να πλένει. Θα της πέφτουν όλα στον νεροχύτη και θα τα σπάει

• Like 1
Δημοσ.

Το χρονικό διάστημα που βάζει διαφημίσεις μου θυμίζει ασυναίσθητα (και ασυνδετα βεβαιως βεβαιως) τη φάση με τις 5ήμερες όπου όλοι συνεννοούνται να πατήσουνε τα καζανάκια ταυτόχρονα..

Και μετά όλα πουτ@ν@

Παντως απο τη σκαλα στο τελος ανετα πηδας

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση, 19 χρονων και δεν έχει σβελτάδα. Εγώ 19 πως δεν σκοτώθηκα με αυτά που έκανα. Μηχανάκια, water sports, και ο,τι μαλακιες μπορούσα με καφρίλες με φίλους.

Μήπως όλα τα,19χρονα είναι έτσι τώρα με κινητά, μόνο για καφέ και σελφις;

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση, 19 χρονων και δεν έχει σβελτάδα. Εγώ 19 πως δεν σκοτώθηκα με αυτά που έκανα. Μηχανάκια, water sports, και ο,τι μαλακιες μπορούσα με καφρίλες με φίλους.

Μήπως όλα τα,19χρονα είναι έτσι τώρα με κινητά, μόνο για καφέ και σελφις;

Εμένα πάντως στα 18 με 19 με θυμάμαι ακόμα να χτυπάω κουδούνια και απο το τρέξιμο να έχω φτάσει σε άλλη περιοχή :P

TOYMPA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...