Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να καταλαβω , το εστησαν για να το παρει αυτος που ηταν ο πιο καταλληλος για να το παρει ?

Να πω οτι το εστησαν για να το παρει καποιος ασχετος να το δεχτω ,αλλα ο Ντανος κακα τα ψεματα ηταν ο πιο καταλληλος (αγωνιστικα σιγουρα) .

Και εγω το Βασσαλο ηθελα αλλα μην τρελλαθουμε κιολας οτι επρεπε να το παρει καποιος αλλος . :ph34r:

Οσο για τα νουμερα που θα κανει το επομενο , εδω θα ειμαστε και θα μαλακιζομαστε παλι  και ο σκαι θα κανει παλι 80αρια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ελπίζω να μπορείς να το αποδείξεις...

Βεβαιως.

Στη παραβιαση των κανονισμων επρεπε να ειχε παρει ποδι ντανος & χραν διαβασε το στους κανονες της αιτησης. 

Αν θελεις και αλλα εδω ειμαι και υπαρχουν απειρα βιντεο που το αποδεικνυουν οτι προωθουσαν τον ντανο day one. 

Ολα είναι κόλπο της Εβραιομασονικοσιωνιστικοσατανιστικης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ

https://youtu.be/dDL57aDC320

Δείτε τι λέει και ο Τουλάτος με τον Αγγελάτο για το "Πείραμα Survivor"

https://youtu.be/78FULhgbBXU

καλά το καρα-κιτσ-αριό με αυτά τα δυο live μόνο εγώ το είδα ?

τέτοιο σπάσιμο καρύδας είχα χρόνια να ξανά νιώσω

ΜΕΓΑ fail  η διαδικασία από τους τέσσερις και μετά 

ΜΕΓΑ fail  τα δυο άκυρα live 

το survivor ξεφούσκωσε από τους τέσσερις και μετά 

ο νικητής έπρεπε να αναδειχθεί μέσα από μια σειρά αθλημάτων 

μέσα στον στίβο και όχι σε αυτά τα πανηγύρια που έστισε ο σκαι 

μπράβο τανι νέος θεός στο σπάσιμο καρύδας 

• Like 2

Ειναι γνωστο οτι τα παιχνιδια τυπου reality ειναι πειραματα και εχει ξεκινησει απο πειραματα 24/7 καταγραφη βιντεο τοσο σε πειραματοζωα οσο και σε ανθρωπους που τους κανανε πειραματοζωα. Η δομη τους ειναι τετοια και οποιος δεν το καταλαβαινει ζει στο κοσμο του.
Επισης μεσα απο ενα reality μπορουν να μετρησουν το συνολογικο iq των τηλεθεατων , να δουν κατα ποσο βλεπουν αυτο που βλεπουν (πχ πεναλτι του ντανου που ποτε δεν τα εδωσαν και ειναι αμετρητα) κλπ.
Μη νομιζεις πως με τετοια τηλεθεαση, φανατισμο κλπ αφησε τους κυβερνωντες μας αδιαφορους. Τους ριξαμε το τυρακι το ποσο ηλιθιοι ειμαστε.

Το ιδιο το facebook εχει κανει τους χρηστες του πειραματοζωα και εχει φαει προστιμα αρα μη σου κανει εντυπωση αν λεει και κατι σωστο στα βιντεο που εβαλες (δεν τα εχω δει και ουτε βλεπω τετοια)

Πόσο πείραξε την οικογένεια του Μάριου που δεν πήρε το έπαθλο ο γιος τους και τώρα ψάχνουν να βρουν γελοίες αιτίες γιατί δεν κέρδισαν

Νόμιζαν το είχαν σίγουρο γιατί ήταν από την Κύπρο

Χαχαχαχα τώρα θα αρχίσει να φαίνεται το αληθινό φιδίσιο πρόσωπο τους.

• Like 2

Πόσο πείραξε την οικογένεια του Μάριου που δεν πήρε το έπαθλο ο γιος τους και τώρα ψάχνουν να βρουν γελοίες αιτίες γιατί δεν κέρδισαν

Νόμιζαν το είχαν σίγουρο γιατί ήταν από την Κύπρο

Χαχαχαχα τώρα θα αρχίσει να φαίνεται το αληθινό φιδίσιο πρόσωπο τους.

Εισαι υπερβολικος νομιζω γιαυτο δεν τσιμπαει και κανεις.

Εισαι υπερβολικος νομιζω γιαυτο δεν τσιμπαει και κανεις.

Σε έχει τσούξει ε?

Θα σου έβαζα το ξύδι αλλά είμαι από κινητό

Συνέχισε να γράφεις περί iq και κυβέρνησης δεν θα σε ξυπνήσω εγώ από το όνειρο σου άλλος είναι υπεύθυνος για αυτο

• Like 1

Ήταν η σελίδα 186 του θρεντ στην οποία πρωτοέγραψα τη λεξη σίχαμα.

Αναμνήσεις

Εύγε. Με σόφη πασχάλη εγιναν τα εγκαινια;

Ειναι γνωστο οτι τα παιχνιδια τυπου reality ειναι πειραματα και εχει ξεκινησει απο πειραματα 24/7 καταγραφη βιντεο τοσο σε πειραματοζωα οσο και σε ανθρωπους που τους κανανε πειραματοζωα. Η δομη τους ειναι τετοια και οποιος δεν το καταλαβαινει ζει στο κοσμο του.

Επισης μεσα απο ενα reality μπορουν να μετρησουν το συνολογικο iq των τηλεθεατων , να δουν κατα ποσο βλεπουν αυτο που βλεπουν (πχ πεναλτι του ντανου που ποτε δεν τα εδωσαν και ειναι αμετρητα) κλπ.

Μη νομιζεις πως με τετοια τηλεθεαση, φανατισμο κλπ αφησε τους κυβερνωντες μας αδιαφορους. Τους ριξαμε το τυρακι το ποσο ηλιθιοι ειμαστε.

Το ιδιο το facebook εχει κανει τους χρηστες του πειραματοζωα και εχει φαει προστιμα αρα μη σου κανει εντυπωση αν λεει και κατι σωστο στα βιντεο που εβαλες (δεν τα εχω δει και ουτε βλεπω τετοια)

και μεις εδω μετραμε το IQ, να ξερεις..
  • Like 1

Σε έχει τσούξει ε?

Θα σου έβαζα το ξύδι αλλά είμαι από κινητό

Συνέχισε να γράφεις περί iq και κυβέρνησης δεν θα σε ξυπνήσω εγώ από το όνειρο σου άλλος είναι υπεύθυνος για αυτο

Ασε αδελφε κλαιω απο χθες το βραδυ. 

Συνεχισε να κοιμασαι εξαλλου στα Ιωαννινα δεν φημιζονται για το iq τους αλλα για τη τσιγκουνια τους.

Πρεπει να εμεινες με το στομα ανοιχτο χθες που ειδες τοσα αμαξια κοσμο και  καμερες διπλα στις πιστες. 

Που να δεις τι γινεται μεσα σε ενα καναλι και τι ατομα περιφερονται εκει μεσα. 

Διαβασε κανενα βιβλιο σχετικα με τα καναλια και τα πειραματα (απο προπαγανδα μεχρι πλυση εγκεφαλου) και ελα πες μου μετα το ποιος κοιμαται.

Μπεεε 3

Εύγε. Με σόφη πασχάλη εγιναν τα εγκαινια;

και μεις εδω μετραμε το IQ, να ξερεις..

Για πες ποσο μας κανεις;

Παντως θα βγει λανθασμενο το αποτελεσμα σου. Μπορεις να διαβασεις σε wikipedia πως μετριεται το iq.

Εβαλε τους γονεις του να κλαιγονται στα πανελ ο σιχαμαριος..μεχρι το τελος μας απεδειξε ποσο σιχαμα ητανε

εμετικος απλα

Eγινε τετοιο πραμα?

Που βγηκαν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...