Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Είμαι πάνω στο δέντρο και βλέπω όλο το δάσος γιατί δεν γουστάρω κανέναν τους. Όλοι μου είναι αντιπαθείς και το παιχνίδι με βάζει σε θέση να εκτιμώ τους γύρω μου σε σχέση με κάτι καρικατούρες που εκπορνεύονται τους εαυτούς τους τηλεοπτικά για 100.000 ευρώ. Από πότε οι αξίες κοστίζουν 100.000; Απλά αισιοδοξώ που εχω μια όμορφη οικογένεια και 2 κολλητάρια αντί για 24 τέτοια σιχάματα. Αυτά που εκτιμώ δεν χτίστηκαν με 100.000 ευρώ.

Καλα κανεις αλλα βλεπω πως εχεις τον ιο του να ασχολεισαι με πραγματα που κραζεις.. Σε αυτη την περιπτωση λοιπον δεν ξερω τι να υποθεσω για σενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17,30 σήμερα και βάζω Σκαι μήπως προλάβω πανόραμα. Είχε διαφημίσεις ως 17:50, όπου έδειξε ακριβώς 30 sec εκπομπή και μετά πάλι διαφημίσεις και ειδήσεις. Απλά δεν υπάρχουν.

• Like 1

Καλα κανεις αλλα βλεπω πως εχεις τον ιο του να ασχολεισαι με πραγματα που κραζεις.. Σε αυτη την περιπτωση λοιπον δεν ξερω τι να υποθεσω για σενα.

Διασκέδαση της εκπόρνευσης και επιβεβαίωση ότι εχω καλύτερη ποιότητα ζωής που δεν κάνω την "πόρνη" του Αλαφούζου για 100.000. Αυτό να υποθέσεις.

καημένε πριαμε. Που να ξέρες πως κάνεις δε βλέπει την επιβίωση εκεί αλλά τα αγωνίσματα. Και πως ότι κ να κάνεις ο νικητής είνσι προκσθορισμενος

Διασκέδαση της εκπόρνευσης και επιβεβαίωση ότι εχω καλύτερη ποιότητα ζωής που δεν κάνω την "πόρνη" του Αλαφούζου για 100.000. Αυτό να υποθέσεις.

Δεν νομιζω αλλα δεν εχει και σημασια εσυ ξερεις.

Πολυ φοβαμαι οτι ελεγε τις ιδιες λαμακιες στα κοριτσια Σαρα κι Ελισαβετ,

οτι τις ταΐζει αυτος κι οτι ειναι υποχρεωμενες σε αυτον γιατι φερνει νικες ενω αυτες ειναι αμπαλες.

Γι' αυτο τον φωναζαν μπαμπα.

Οσο το σκεφτομαι, τοσο ανεβαζω πιεση κι ερχομαι στα ορια μου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...