Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικο ειναι να ετρωγε λιγοτερο ο σπαλιαρας ειναι 1.98 και ο μαναβης 1.60 με τα χερια στην αναταση

Όλοι έπαιρναν ίσες μερίδες.

​Όταν ήταν στους διασήμους ο Σπαλ, είχε γίνει κοκκαλιάρης απ'την ποσότητα που έτρωγε, δεν ήταν υποχρεωμένος ο μανάβης να στερείται για να φάει ο συμπαίκτης του...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Καλά περάσαμε από τον Φεβρουάριο ,δε λέω, αλλά το να πηγαίνεις και στο αεροδρόμιο για υποδοχή πρέπει να είσαι πολύ χάρβαλο.

Υπάλληλοί του είναι, μισθό παίρνουν, δεν είναι να μένεις άνεργος τέτοια εποχή... ;)

Όλοι έπαιρναν ίσες μερίδες.

​Όταν ήταν στους διασήμους ο Σπαλ, είχε γίνει κοκκαλιάρης απ'την ποσότητα που έτρωγε, δεν ήταν υποχρεωμένος ο μανάβης να στερείται για να φάει ο συμπαίκτης του...

Kαι μονο που δεν του σπασανε τα μουτρα τοσο σιχαμα που ητανε και προκαλουσε συνεχεια  υποχρεωμενος ητανε

Μονο εσυ.

Τελικο τον βλεπω ειναι ο μονος εκει μεσα που δεν προσποιηθηκε ποτε σε τιποτα.

Αν φυγει ο κωστας ο ελληνας θα εχει καταδικασει την αληθεια με προτιμηση στο ψεμα.Οτι γινεται φυσικα στο εξωτερικο χρονια τωρα.

Να υποθέσω πως σε ταΐζει όπως τον Σπαλ και παίρνεις το μέρος του ε; :D :D :D

Αν είναι αυθεντικός απόψε φύγει δεν φύγει αν τολμά ας πει με ειλικρίνεια ότι "είναι μαλάκες όσοι δεν με ψήφισαν ευχαριστώ όσους το έκαναν". Το να είσαι "αληθινός" δεν σε κάνει πάντα αρεστό... στην περίπτωση του η αλήθεια που βγάζει τον κάνει αντιπαθητικό, βγάζει ελαττώματα.

Να υποθέσω πως σε ταΐζει όπως τον Σπαλ και παίρνεις το μέρος του ε; :D :D :D

Αν είναι αυθεντικός απόψε φύγει δεν φύγει αν τολμά ας πει με ειλικρίνεια ότι "είναι μαλάκες όσοι δεν με ψήφισαν ευχαριστώ όσους το έκαναν". Το να είσαι "αληθινός" δεν σε κάνει πάντα αρεστό... στην περίπτωση του η αλήθεια που βγάζει τον κάνει αντιπαθητικό, βγάζει ελαττώματα.

Βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.

Βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.

Είμαι πάνω στο δέντρο και βλέπω όλο το δάσος γιατί δεν γουστάρω κανέναν τους. Όλοι μου είναι αντιπαθείς και το παιχνίδι με βάζει σε θέση να εκτιμώ τους γύρω μου σε σχέση με κάτι καρικατούρες που εκπορνεύονται τους εαυτούς τους τηλεοπτικά για 100.000 ευρώ. Από πότε οι αξίες κοστίζουν 100.000; Απλά αισιοδοξώ που εχω μια όμορφη οικογένεια και 2 κολλητάρια αντί για 24 τέτοια σιχάματα. Αυτά που εκτιμώ δεν χτίστηκαν με 100.000 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...