Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτος ηταν ο κανονισμος ο νικητης επαιρνε μαζι του αλλους δυο. Και αυτο εγινε δυο φορες. Δυο μηνες ομως στους μαχητες και ετρωγε μια χαρα και βολτες εκανε και νικη δεν εφερνε στην ομαδα. Και το φιλαρακι του ντανος στα τελευταια 2-3 συμβουλια αυτον εδινε στο τακο οχι καποιον αλλο. Οσο αναφορα αμα αφαγε ο μισφοθορος απο τον ντανο , μια εββδομαδα εμεινε στους μαχητες και τοτε επειδη ηταν πολλοι 1-2 παιχνιδια εκανε ο καθενας στην αρχη, οποτε οι νικες του ντανου δεν ηταν τοσο καταλυτικες για να πεις οτι αυτος ετρωγε λογω αυτου του παικτη

Το σερβάιβορ μας χάλασε τον ύπνο το χειμώνα και μας έκανε "δούλους" τους όπως έγραψε εύστοχα ένα άλλο μέλος. Του χρόνου δε θα το δω.

Του χρονου θα εχει nomads απο αντ1 και δεν ξερω και αν ισχυει αυτο για σαρβαιβαλ του Ε, αλλα αυτο νομιζω ειναι πλακα.

o μαναβης τον ταιζε αυτος εσπερνε το ρυζι που του πηγαινε η παραγωγη καθε εβδομαδα

Επισης σε καθε παιχνιδι το μονο που προσφερε ηταν 3-4 ευκολες νικες για τους αντιπαλους. Οπου μετα επρεπε να ιδρωσει ο κωλος των υπολοιπων στην ομαδα να καλυψουν τις ηττες του και να φερουν αλλη μια νικη επιπλεον για να κερδισουν. Δηλαδη 4-5 νικες ηθελαν οι μαχητες για να καλυψουν τον αχρηστο.

Φαντασου να εμενε ο σπαλιαρας στους διασημους, με περιπατο θα επαιρναν τα παιχνιδια οι μαχητες και με σκορ 10-3 και οχι με 10-8.

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ξεχνατε ομως οτι οταν κερδιζαν τα επαθλα, τις μπριζολες τις ετρωγαν ο Μαριος, Μαναβης και Βασαλος.

Ο Σπαλ γυριζε στην παραλια κι ετρωγε καρυδες μαζι με το Ντανο.

Ε? Τι? Πως?

Εχω αδικο? 

Ποιος τάιζε το Σπαλ?

Κι ο Ντανος οταν ηταν στους Μαχητες.... τάιζε τον "πισωφλωρο".

Κι εδω εχω αδικο?

Αλλα φαινεται η ποιοτητα του ανθρωπου.... στα δυσκολα.

O μανάβης του έδινε να φάει και από τη δική του μερίδα κι έτρωγε εκείνος λιγότερο, όπως έκανε παλαιότερα με το Βασάλο ο αρχηγός...

• Like 1
Δημοσ.

O μανάβης του έδινε να φάει και από τη δική του μερίδα κι έτρωγε εκείνος λιγότερο, όπως έκανε παλαιότερα με το Βασάλο ο αρχηγός...

και ο Ντανος του έδινε από τα delivery απέξω  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ο σπαλ ηταν ο μονος που συμπαθουσα γιατι ηυαν μακρια απο τα παιχνιδακια και τις ιντριγκες αλλα δυστυχως στο τελος τα εκανε σκατα. Ευτυχως εφυγε και πολυ εκατσε δηλαδη και χαρη στους μαχητες αν ηταν στους διασημους θα μας ειχε αποχαιρετισει κανα 2μηνο πριν . οποτε μεγαλη χαρη χρωστα στους υπολοιπους μαχητες και κυρως στα αγορια

Επειδη ετρωγε απο τα delivery του ντανου τον στειλανε στους μαχητες.

Δημοσ.

Οσο αναφορα αμα αφαγε ο μισφοθορος απο τον ντανο , μια εββδομαδα εμεινε στους μαχητες και τοτε επειδη ηταν πολλοι 1-2 παιχνιδια εκανε ο καθενας στην αρχη, οποτε οι νικες του ντανου δεν ηταν τοσο καταλυτικες για να πεις οτι αυτος ετρωγε λογω αυτου του παικτη

Nαι. Μια βδομαδα ηταν.

Αλλα τα καταπινε ο Μισθοφορ. Ετρωγε.

Δεν ειπε, "Εγω δεν καταδεχομαι να με ταΐζει ο Ντανος".

Κι η Γερμανια μας "ταΐζει", ολους τους ελληνες. Εξαιτιας της παιρνουμε ΔΑΝΕΙΑ και μοιραζουμε συνταξεις, κινειται ολη η χωρα.

Γιατι θα μπορουσαν να μας αφηναν να καταρρευσουμε. Ανετα.

Aυτοι ελεγχουν την κεντρικη ευρωπαϊκη τραπεζα.

Κι οι αμερικανοι το ΔΝΤ.

Τι θα πει αυτο? Οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να υποστηριζουμε τους γερμανους στο ποδοσφαιρο, eurovision....?

Ή τους αμερικανους?

Δημοσ.

Λογικο ειναι να ετρωγε λιγοτερο ο σπαλιαρας ειναι 1.98 και ο μαναβης 1.60 με τα χερια στην αναταση

Δημοσ.

Στο Άλσος Βεΐκου ο ημιτελικός και τελικός. Ευτυχώς μου έχουν περισσέψει μερικά αυγά...

20160327_inq_jdrone27-a.JPG 

Δημοσ.

Μονό εγώ είδα έναν από τους φίλους του μισθοφλώρου να φωνάζει κάτι στον Ντάνο στο βίντεο και αυτός να παίρνει ύφος του στυλ "τι είπε τώρα;" και μετά το γύρισε στο ειρωνικό χαμόγελο του στυλ "καλά θα σας δείξω εγώ.";;;

Αν δεν περάσει ο Βασάλος(λιγότερο αντιπαθητικός) απόψε και περάσει ο μισθοφλώρος θα εχω χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα και τους Έλληνες.

Δημοσ.

Μονό εγώ είδα έναν από τους φίλους του μισθοφλώρου να φωνάζει κάτι στον Ντάνο στο βίντεο και αυτός να παίρνει ύφος του στυλ "τι είπε τώρα;" και μετά το γύρισε στο ειρωνικό χαμόγελο του στυλ "καλά θα σας δείξω εγώ.";;;

Αν δεν περάσει ο Βασάλος(λιγότερο αντιπαθητικός) απόψε και περάσει ο μισθοφλώρος θα εχω χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα και τους Έλληνες.

Μονο εσυ.

Τελικο τον βλεπω ειναι ο μονος εκει μεσα που δεν προσποιηθηκε ποτε σε τιποτα.

Αν φυγει ο κωστας ο ελληνας θα εχει καταδικασει την αληθεια με προτιμηση στο ψεμα.Οτι γινεται φυσικα στο εξωτερικο χρονια τωρα.

Δημοσ.

Ευκαιρια σημερα που βγαινει ο μαναβης να γραφτει στο σχολειο να βγαλει το δημοτικο επιτελους

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...