Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι βρε καλά ήταν η 24ωρη.

Έπιασε τόπο το 1 ευρώ για τον Ντάνο για πολλές εβδομάδες.

Η Μελέτη ποιόν έχει σήμερα;

Λογικά θα έχει έναν εκ των Βαλαβάν-Σπαλ. 

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Από τη μία δεν θες να ψηφίσεις (μαγκιά σου, ούτε εγώ ψήφισα, ούτε και πρόκειται)

Από την άλλη τα μαγειρεύουν...

Έλεος ρε μάγκες, κάπου όπα δηλαδή, μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας.

επιλέγω να μην τους δώσω τα ωραία μου ευρώ, δεν βλέπω δηλ. κανένα λόγο γιατί θα έπρεπε να το κάνω, κι αυτοί επιλέγουν να προωθήσουν ότι γουστάρουν ανεξάρτητα από το τι θα ψήφιζα.

να σου θυμίσω πως η ψηφοφορία δεν ανακοινώθηκε ποτέ δημόσια, γιατί άραγε; Η βλάχα πως έμεινε στο παιχνίδι, θυμάσαι;

η ψηφοφορία στο κάτω κάτω γίνεται μεταξύ αυτών που επιλέγουν να τους πληρώσουν, όχι από όλους όσους βλέπουν το παιχνίδι, έχουν άποψη αλλά δεν συμφωνούν με την πληρωμή. Ψηφοφορίες έχουμε δει και στο internet που είναι δωρεάν. Δεν σου κινεί το ενδιαφέρον τα κάπως διαφορετικά αποτελέσματα; Με την ίδια σχετικά λογική γίνεται και η ψηφοφορία της Eurovision. 1 ώρα κι όποιος πληρώνει. Δηλ. να 'χαμε να λέγαμε...

Δημοσ.

επιλέγω να μην τους δώσω τα ωραία μου ευρώ, δεν βλέπω δηλ. κανένα λόγο γιατί θα έπρεπε να το κάνω, κι αυτοί επιλέγουν να προωθήσουν ότι γουστάρουν ανεξάρτητα από το τι θα ψήφιζα.

να σου θυμίσω πως η ψηφοφορία δεν ανακοινώθηκε ποτέ δημόσια, γιατί άραγε; Η βλάχα πως έμεινε στο παιχνίδι, θυμάσαι;

η ψηφοφορία στο κάτω κάτω γίνεται μεταξύ αυτών που επιλέγουν να τους πληρώσουν, όχι από όλους όσους βλέπουν το παιχνίδι, έχουν άποψη αλλά δεν συμφωνούν με την πληρωμή. Ψηφοφορίες έχουμε δει και στο internet που είναι δωρεάν. Δεν σου κινεί το ενδιαφέρον τα κάπως διαφορετικά αποτελέσματα; Με την ίδια σχετικά λογική γίνεται και η ψηφοφορία της Eurovision. 1 ώρα κι όποιος πληρώνει. Δηλ. να 'χαμε να λέγαμε...

Τουλάχιστον εδώ έχεις επιλογή.

Στους Καρανίκες δεν έχεις!

Και εδώ σου προσφέρουν και άπειρες ώρες διασκέδασης.

Οι Καρανίκες δεν σου επιστρέφουν τίποτα!

Ισα ισα σε εμποδίζουν κιόλας να δουλέψεις!

Δημοσ.

και 4 ωρες τι θα παιζουν ρε σημερα;

Oτι παιζουνε καθε μερα δεν  αλλαζει κατι σημερα

κανονικο επεισοδιο ειναι με την τελευταια μερα στο νησι και το ταξιδι των δυο στην κουβα

απλα στο τελος θα ανακοινωθει ποιος απο μαναβη-βασαλο παραμενει

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυριο η αποχώρηση με κάποιου είδους live ψηφοφορίας? 

Δεν παρατηρούσα καθόλου τι ελεγε ο Ταλιμπανιδης.. :P

Δημοσ.

Απ΄ ότι διάβασα σήμερα θα έχει λαιβ σε εσωτερικό χώρο. Θα φύγει ένας σήμερα. Αύριο θα έχει λάιβ σε εξωτερικό χώρο με τους 3 που θα έχουν μείνει και τελικός την τετάρτη με τους 2.

Δημοσ.

Καλά ενταξ.... όλοι σχεδόν θέλουν να φύγει ο μισθοφλώρος. Ο γείτονας μου που σε κάθε αλλαγή του χρόνου ανάβει καπνογόνο μου είπε "εχω απόψε για το όταν φύγει ο Αναγνωστόπουλος". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αν γίνει θα προσπαθήσω να τον τραβήξω βίντεο τον μουρλό.

Δημοσ.

Και πως θα προλάβουν και επεισόδιο Αγιο Δομίνικο/Κούβα και μετα καπάκι live Ελλαδα για ζωντανη αποχωρηση? Ποτε θα ψηφίσει ο κοσμος?? Περίεργο μου φαίνεται..

Δημοσ.

Και πως θα προλάβουν και επεισόδιο Αγιο Δομίνικο/Κούβα και μετα καπάκι live Ελλαδα για ζωντανη αποχωρηση? Ποτε θα ψηφίσει ο κοσμος?? Περίεργο μου φαίνεται..

Έλα ντε....λογικά θα δώσει διευκρινήσεις η Μελέτη τώρα.

Δημοσ.

To πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν από Αθήνα, να βάλουν τον κόσμο να ψηφίσει, να δείξουν μετά Άγιο Δομίνικο και ταξιδάκι και στο τέλος να μας πουν ποιος είναι ο τρίτος...

Δημοσ.

To πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν από Αθήνα, να βάλουν τον κόσμο να ψηφίσει, να δείξουν μετά Άγιο Δομίνικο και ταξιδάκι και στο τέλος να μας πουν ποιος είναι ο τρίτος...

Αυτό που λες φαίνεται πολύ πιθανό. 

Στη Μελέτη έχει Βαλαβάν.

Δημοσ.

Θα ψηφισει για λιγο κανα μισαωρο πχ οπως γινοτανε και με ολες τις ψηφοφοριες πριν την 24 ωρη

τα αποτελεσματα βγαινουν αμεσα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...