Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αληθινός είναι μία λέξη παρεξηγημένη και έχει κουράσει με τον τρόπο που τη χρησιμοποιούν. Είναι όπως με τη λέξη ΣΟΚ που διαβάζουμε στις ειδήσεις. ΣΟΚ: κατούρησε η αγελάδα του γείτονα!  Είμαι αληθινός, βρίζω όποιον γουστάρω, κατακρίνω ύπουλα όποιον γουστάρω, είμαι αληθινός. Αληθινός μκλς είσαι, τίποτα παραπάνω. Υπάρχει και το μέτρο που δεν έχεις.

Ουδείς αλάνθαστος αλλά ο οπωράκιας το τερμάτισε. Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του. Το έχει ψιλοκαταλάβει πως δεν τον πάνε και πολύ γι' αυτό έλεγε και χθες, ελπίζω να έρχονται στο μαγαζί μου να πίνουμε ένα καφέ...Για παρέα με Σάρα και Ελισάβετ καλός είσαι.

Πάντως για οπωροπώλης σάρωσε στο παιχνίδι με τα σούργελα που έπαιζαν. Ποιος να έπαιζε στη θέση του; ο Μάνατζερ τραυματισμένων ψυχών; 

Κατά τα άλλα δεν πιστεύω στην ψηφοφορία, το πιθανότερο είναι πως είχαμε 2ο μαγείρεμα, αφού αν περνούσαν τον Σπαλ θα κέρδιζε και το παιχνίδι ως ο πιο δημοφιλής και δεν είναι λογικό για την παραγωγή να κερδίσει κάποιος μόνο για αυτό το λόγο αφού αγωνιστικά είναι πάτος. Γι΄αυτό και δεν ανακοινώνουν ποτέ αποτελέσματα. Κόβουν ράβουν στο βρωμερό κανάλι. Άδεια έχει;

Κατά τα άλλα δεν ψήνομαι να στείλω κανένα xesms στο βρωμοκάναλο, όση τρέλα και να μου πουλήσουν. Προτιμώ εδώ με εσάς τα σιχάματα να κάνουμε την πλάκα μας (σφάζουμε) δωρεάν.

Μια άλλη διαπίστωση είναι πως στο βρωμοκάναλο απέτυχαν παταγωδώς να προσλάβουν 'διάσημους', καλούς αγωνιστικά και στο ίδιο θεωρητικά επίπεδο με την άλλη ομάδα. Το κατάλαβαν στην πορεία και το μπάλωσαν με την προσθήκη ντάνου στους απέναντι. Να δούμε στο 2ο τι σιχάματα θα παίζουν... 

Το νέο τρέιλερ δεν ρωτάει "είσαι καλός αγωνιστικά; ".  Με τις κλάουρες και τους χοντρούς που είδαμε ε η μισή Ελλάδα θα κάνει αίτηση!

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Ζαμπιδης που δε μπήκε στο παρατσακ λόγω υποχρεώσεων.

Σε καμία περίπτωση.

​Γυναίκες ψηφίζουν περισσότερο στα ριάλιτι και ποτέ δε θα ψήφιζαν άντρα που δεν τις ελκύει εξωτερικά.

Επίσης, ο Ζαμπίδης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, είναι όμως πολύ ήπιων τόνων...

και όλοι φώναζαν να το να το το πειρατικό. χάχα χάχα. σας τρολσρουν

Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα!

​Ότι θα ερχόντουσαν στην Αθήνα Σπαλ, Ντάνος, Μάριος Βασάλος και μισθοφόρος και αυτός που θ'αποθεωνόταν θα ήταν ο μανάβης, δε θα το πίστευα ποτέ!

Για ποιο λόγο να προσλάβουν καλούς αγωνιστικά παίχτες? Αναφερόμαστε τελικά σε survivor ή σε παιχνίδι αθλητικών επιδόσεων; 

Νομίζω οτι ο κόσμος, ανωριμος ακόμα σε τέτοια παιχνίδια, ψήφισε σε μεγάλο βαθμό βάσει αγωνισμάτων, εκτός απ τον Σπαλιάρα και τη Λάουρα που τους κράτησε επειδή ειχαν πλάκα.

Αν δηλαδή δεχόταν να μπει ο Κεντέρης λόγου χάρη, θα τους έκανε όλους πλάκα και θα έφτανε τελικό ξέρω γω.

Το παιχνίδι λέγεται survivor. 

Ο καθένας προσπαθεί να επιζήσει στο παιχνίδι με τον τρόπο του. Κακός κατηγορουμε τον οποιονδήποτε τελικά.

• Like 3

Σε καμία περίπτωση.

​Γυναίκες ψηφίζουν περισσότερο στα ριάλιτι και ποτέ δε θα ψήφιζαν άντρα που δεν τις ελκύει εξωτερικά.

Επίσης, ο Ζαμπίδης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, είναι όμως πολύ ήπιων τόνων...

Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα!

​Ότι θα ερχόντουσαν στην Αθήνα Σπαλ, Ντάνος, Μάριος Βασάλος και μισθοφόρος και αυτός που θ'αποθεωνόταν θα ήταν ο μανάβης, δε θα το πίστευα ποτέ!

Να κοίμιζε ο Ζαμπίζης με δεξί κροσέ τον Χανταφίδη και τι στον κόσμο όμως :D

• Like 1

Βασίλη πίστεψέ με, ο Ζαμπίδης ελκύει και πάρα πολύ μάλιστα.

Δεν χρειάζεται να ειναι ωραίος ένας άντρας. Ο Ζαμπιδης ειναι αυτος που ειναι. Και μονο στο ονομα τον γουστάρουν. 

Να κοίμιζε ο Ζαμπίζης με δεξί κροσέ τον Χανταφίδη και τι στον κόσμο όμως :D

Γιατι πιστευεις οτι θα ανεχόταν τους τσαμπουκάδες του Αγγελόπουλου και του Μισθο? Με σπασμένα δοντια ολοι :P

• Like 1

Για ποιο λόγο να προσλάβουν καλούς αγωνιστικά παίχτες? Αναφερόμαστε τελικά σε survivor ή σε παιχνίδι αθλητικών επιδόσεων; 
Νομίζω οτι ο κόσμος, ανωριμος ακόμα σε τέτοια παιχνίδια, ψήφισε σε μεγάλο βαθμό βάσει αγωνισμάτων, εκτός απ τον Σπαλιάρα και τη Λάουρα που τους κράτησε επειδή ειχαν πλάκα.
Αν δηλαδή δεχόταν να μπει ο Κεντέρης λόγου χάρη, θα τους έκανε όλους πλάκα και θα έφτανε τελικό ξέρω γω.
Το παιχνίδι λέγεται survivor. 
Ο καθένας προσπαθεί να επιζήσει στο παιχνίδι με τον τρόπο του. Κακός κατηγορουμε τον οποιονδήποτε τελικά.

αν είσαι τρόμπας αγωνιστικά δεν έχεις πιθανότητες να φας και κρέμεσαι μόνο απ΄ τα @@ του κάθε ντάνου, συνεπώς παίζει ρόλο να είσαι καλός και αγωνιστικά. Στον θεατή πασάρουν αγωνίσματα (ας το πούμε έτσι) κυρίως αυτό δεν είδαμε όλοι; η συμβίωση μόνο αυτοί που είναι εκεί ξέρουν. Επίσης δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τον κόσμο ένα ματς, ντάνου-μπο. Να δω τι; Πρόγραμμα αδυνατίσματος;

Σαν να βάζω τον Μπολτ να τρέξει με τον ...Χούτο.

Άσε που από τη μέση και κάτω περισσότερο έμοιαζε για ρέκλα vivor / μάσα vivor παρά για survivor.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...