Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το συμπέρασμα όλου του survivor είναι πως θεοποίησαν τον γλοιώδη τύπο αγγελόπουλο που στραβοκοπιετε όλη την ώρα και μετά κλέβει και τρώει κρυφά μονος του λέγοντας ψέματα σε συμπαίκτες του

επίσης ο super αθλητής ήταν μονο super για να κερδίζει φαγητά και club διότι οι μαχητές αφάνισαν την ομάδα του έχοντας μαζί και τον μέγα άχρηστο αλλα top παιδί σπαλ

και τώρα στα ατομικά δεν έχει κερδίσει ούτε μια ασυλία
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δεν παιζουνε μαριος εναντια σε αγγελοπουλο μονοι τους

οποτε δεν μπορεις να το πεις αυτο οτι δεν τον κερδισε καμια φορα

Γι'αυτό λέω ότι από όταν έγινε ατομικό, ο Μάριος έχει πάρει ατομική ασυλία και τις 3 φορές που υπήρχε αποχώρηση, ενώ ο Ντάνος θα έχει 1 τελευταία ευκαιρία την Κυριακή.

​Ο Μάριος τελειώνει το σαρβάιβορ όπως το ξεκίνησε, κυρίαρχος στ'αγωνίσματα, αν δεν είχε το ατύχημα δε θα κάναμε καν συζήτηση...

το συμπέρασμα όλου του survivor είναι πως θεοποίησαν τον γλοιώδη τύπο αγγελόπουλο που στραβοκοπιετε όλη την ώρα και μετά κλέβει και τρώει κρυφά μονος του λέγοντας ψέματα σε συμπαίκτες του

επίσης ο super αθλητής ήταν μονο super για να κερδίζει φαγητά και club διότι οι μαχητές αφάνισαν την ομάδα του έχοντας μαζί και τον μέγα άχρηστο αλλα top παιδί σπαλ

και τώρα στα ατομικά δεν έχει κερδίσει ούτε μια ασυλία

η συμπεριφορά του χαλβαδακη αποδεκατησε την ομάδα των διάσημων
  • Like 1

Σιγά ρε 'κυριαρχος'. Επειδη εχει 3-4 σερι νικες τι εγινε;;; το συνολικο σκορ δες που ο Αγγελοπουλος ειναι 1ος με διαφορα.

Ρε σεις, εγω δεν υποστηριζω τον Αγγελοπουλο (με τον σπαλ ειμαι) αλλα αφου εφυγε το φιδι ας ειμαστε αντικειμενικοι.

Για αυτό δεν παίρνει νίκη στο ατομικό ο Aγγελόπουλος,παίζει μόνος εναντίων τεσσάρων,το είπε ο Μανάβης στον Σπαλιάρα στο trailer

τι ακριβώς είπε; γιατί ο σπαλ απάντησε πως δε παίζει εναντίον μας. Είναι ατομικό πλέον

Το "αμαρτημα" του μαριου που μας πριζετε ειναι οτι μετα τον αγωνα λεει πως θα μπορουσε να το ειχε κερδισει και ηταν ατυχος...πωπω τραγικο μιλαμε

Ενω αντιθετα ο ντανος που ενω οι αλλοι πεινουσαν επαιρνε σχεδον καθε μερα φαγητο και εχει κλεψει απειρες φορες σε αγωνισματα οπως πχ με την σαρα το πιο προσφατο που ο τανιμανιδης νομιζε οτι εχει βαλει το δισκακι και ετσι πηγε στα μουλωχτα και το βαλε με το χερι,φαντασου να χε κανει ο μαριος κατι τετοιο.

Βαλε και τους καρκινογονους φανς του και το ρατσισμο επειδη ο μαριος ειναι κυπριος (δεν ειμαι κυπριος).

+Την ειρωνια του ντανου σημερα και οι τραμπουκισμοι και τα νευρα παλιοτερα.

Ελπιζω απλα οι Κυπριοι να μην τσιγκουνευτουν τα μυνηματα στον τελικο :P

Από που έπαιρνε κάθε μέρα φαγητό??

Ο Μάριος σήμερα μέχρι και τον Σπαλιάρα έκλεψε.

Ρατσισμό σε αυτόν που είχε πει να ψοφήσουν οι μετανάστες?

Σιγά ρε 'κυριαρχος'. Επειδη εχει 3-4 σερι νικες τι εγινε;;; το συνολικο σκορ δες που ο Αγγελοπουλος ειναι 1ος με διαφορα.

σε τι ειναι 1ος?

μονος του σε μια καλυβα ειναι και χωρις ασυλια 1 μηνα στα ατομικα

το να νικαει για να παει σε κλαμπακι δεν μου λεει κατι

οι μαχητες παντα χαλαρωναν στα αλλα για να νικανε στα σημαντικα

και το καταφεραν

Δηλαδη για να ανακεφαλαιωσουμε

1)Τελευταιο αγωνισμα την κυριακη και τα μαζευουνε απο το νησι(εδειξε και πλανα με τον αγγελοπουλο να καει πραγματα λογικα οπως κανανε με την καλυβα οι αλλοι οταν αλλαξανε παραλια)

2)Παιρνει ακομα ενας ασυλια και παει μαζι με σιχαμαριο στον "Ημιτελικο" οπου θα βρισκονται 3 ατομα 

Ο "ημιτελικος" οπως ειπε ο παρουσιαστης θα ειναι ενα Live απο την Ελλαδα οπου απλα θα μιλανε και θα γινει η ψηφοφορια του κοινου για να διαλεξει τους 2 για τον 'Τελικο" (οπου ο τελικος δεν θα εχει παλι κανενα αγωνισμα και θα ειναι ψηφοφορια του κοσμου)

3)Εχουμε το τελευταιο συμβουλιο στο νησι την  κυριακη  οπου απο τα 5 ατομα που ειναι τωρα αποχωρει 1?

και μενουνε 2 που εχουνε  με την ασυλια και 2 αλλοι

ο τριτος απο τους αλλους 2 πως θα περασει στον  ημιτελικο για να συμπληρωθει η τριαδα?

Ρε σεις, εγω δεν υποστηριζω τον Αγγελοπουλο (με τον σπαλ ειμαι) αλλα αφου εφυγε το φιδι ας ειμαστε αντικειμενικοι.

Aυτό δε λέει πολλά γιατί δεν αγωνίζονταν μόνο οι 2 τους και περιλαμβάνει και την περίοδο μετά το ατύχημα, όπου τον πήρε αρκετό καιρό να συνέλθει...

​Τώρα που παίζουν όλοι με όλους κι έχουν μείνει μόνο οι καλύτεροι, φαίνεται πάλι η διαφορά...

​Και φυσικά οι ασυλίες είναι που μετράνε περισσότερο για τους παίκτες...

Από που έπαιρνε κάθε μέρα φαγητό??

Ο Μάριος σήμερα μέχρι και τον Σπαλιάρα έκλεψε.

Ρατσισμό σε αυτόν που είχε πει να ψοφήσουν οι μετανάστες?

μερα παρα μερα επαιρνε φαι

το χουν πει ολοι οσοι βγηκαν

τωρα μην μπλεκεις τα προσωπικα του καθενος

χεστηκαμε τι κανουν στην ζωη τους

ενα reality βλεπουμε

3)Εχουμε το τελευταιο συμβουλιο στο νησι την  κυριακη  οπου απο τα 5 ατομα που ειναι τωρα αποχωρει 1?

και μενουνε 2 που εχουνε  με την ασυλια και 2 αλλοι

ο τριτος απο τους αλλους 2 πως θα περασει στον  ημιτελικο για να συμπληρωθει η τριαδα?

εγω παλι γιατι εχω την εντπωση οτι θα αποχωρησουν απλως οι 2 που πατωσανε στην ψηφοφορια, θα επιβιωσει ο 3ος υποψηφιος και μαζι με τους 2 με τις ασυλιες θα πανε ημιτελικο

εγω παλι γιατι εχω την εντπωση οτι θα αποχωρησουν απλως οι 2 που πατωσανε στην ψηφοφορια, θα επιβιωσει ο 3ος υποψηφιος και μαζι με τους 2 με τις ασυλιες θα πανε ημιτελικο

βασικα αυτο θα γινει απλα ο σακης ειναι χαζος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...