Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Είναι σαφές πως Χούτος και Μασχάλη μετά που βγήκαν προτεινόμενοι στο πρώτο συμβούλιο, έφτιαξαν κλίκα με το Χαλακατεβάκη και πήραν μαζί τους ώστε να έχουν πλειοψηφία τον Ανεκφραστάκη, την Τεμπελάουρα, την Καβλαβάνη και τον Ζαμπό(ν).

​Οπότε είναι λογικό και προσπαθούν καιρό να τα βάζουν με την Παπαδοπούλου, που είναι και λίγο μυγιάγγιχτη, με το Σπαλιάρα που είναι αγαθούλης και με τον Αγγελόπουλο, που είναι ευέξαπτος, ώστε να τους βγάλουν γρήγορα από το παιχνίδι.

​Ο μόνος που τη γλιτώνει για την ώρα είναι ο Στάθης ο αρχιτέκτονας, που ούτε μιλάει ούτε λαλάει και απολαμβάνει τη φύση...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιος είναι ο Στάθης ο αρχιτέκτονας?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι με το survivor ασχολουνται. Αφού και εγω δεν θα δω ούτε ποδόσφαιρο. Καλός ο Ολυμπιακός ,αλλά ο Πάνος είναι ένας. Eπισης μόλις γυρισα απο το κέντρο και στο Μετρό ήταν 3 κοπέλες και όλες στα κινητά σερφάριζαν ειδήσεις για το survivor και τον Αγγελόπουλο. Μάλλον αυτός θα νικήσει ,γιατί οι κοπέλες είναι περισσότερες απο εμας τους φανατικούς του Πάνου. Εμείς είμαστε 55.000 και οι ξαναμένες κοπέλες εκατοντάδες χιλιάδες.

Επίσης τι ξυραφάκια και αηδίες. Όλοι έχουν κάνει laser και το καλύτερο laser οι άντρες. π.χ ο Αγγελόπουλος δεν έχει ουτε τρίχα σε σώμα και πόδια. Αντιθέτως για τον Πάνο που λένε οτι είναι gay , μια χαρά τρίχες έχει η αρχηγάρα.

Τα λόγια σου μου δίνουν δύναμη κι ελπίδα παρά την αβεβαιότητα των σημερινών ηθών.
  • Like 1

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιος είναι ο Στάθης ο αρχιτέκτονας?

Ο Χρανιωτης

τόσες φορες έχει παιχτεί επανάληψη το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν έχεις δει το επεισόδιο με τον Στάθη τον αρχιτέκτονα που τον υποδύεται ο Χρανιωτης :P

• Like 1

Σήμερα θα χάσω μεγαλο κομματι του επεισοδίου λόγω εξόδου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να χωρίσω.

Αμα θες να χωρισεις γινε καφρος και στο καφε που θα πατε ρωτα ποιος ειναι ο κοδικος που ιντερνετ μπες και δες απο το web και πες στο προσωπο μισω ρε αγαπη εχει ενδιαφερον εδω σε 2 λεπτα μου λες οτι θες

• Like 1

Σήμερα θα χάσω μεγαλο κομματι του επεισοδίου λόγω εξόδου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να χωρίσω.

Koπέλα που δε στηρίζει τον αρχηγό και θέλει να βγει Κυριακή βράδυ, για σουτάρισμα είναι έτσι κι αλλιώς...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...