Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δε ξέρω τι λέτε, εγώ έκανα ότι ήθελα να κάνω το ΠΣΚ, και τώρα ξεκινώ να μετράω ώρες μέχρι το επόμενο επεισόδιο :P

27 + 1 μείνανε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ο ντανος ειναι ο πιο δυνατος λογικο ειναι κι αυτοι καποια στιγμη να στραφουν εναντιον του

Είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας και έχει αλαζονική συμπεριφορά. Την συμπεριφορά αυτή την κατάλαβε αμέσως ο Πανάρας και τον έστειλε στους διάσημους να τους ανακατέψει. Όσο περνάει ο καιρός θα εκδηλώνεται ο πραγματικός χαρακτήρας του Αγγελόπουλου και οι διασημοι θα καταρρεύσουν. Ο Πάνος σύντομα θα έχει καθαρίσει και με την κλίκα του μυξοφόρου. Μένει το ζαβό η Ελισαβέτ ακόμα και μετά δεν θα χάνουν ασυλία οι μαχητές για να χάσουν παίκτες και οι διάσημοι. Όταν θα ενωθούν οι ομάδες ο μυξοφόρος μανάβης θα πάει σπίτι του μαζί με τον μιλφ του το οποίο λογικά θα το προσλάβει στο μανάβικο-καφετέρεια του.

• Like 2

Τα λέγαμε από την αρχή αλλά κάποιοι πήγαν να μας βγάλουν συνωμοσιολογους. Ας μην μιλήσω για τα τσιγάρα που φαίνονται καθαρά σε μια φωτογραφία εκεί στη σκηνή δίπλα στους διασημους. Ούτε πλένονται με μέρος της θάλασσας ούτε πλένουν τα δόντια τους με άμμο ούτε χτενίζονται μόνοι τους. Φρέσκο κουρεμενοι ήταν όλοι πριν 4 μέρες με άψογα μαλλιά. Το γαμησαν τελείως το φετινό Survivor

Και καλά σας κάναμε  :P

Η λογική πιο πίσω ήταν πως δεν ξεπρήστηκε ο ντούκης σε 10 μέρες και είδαμε τσιγάρα, άρα τρώνε τον άμπακο και κοιμούνται σε ξενοδοχεία. Και απλά κάνουν κάποια γυρίσματα. Χωρις καμια λογική συμπεράσματα. Και με βεβαιότητα μάλιστα ενώ δεν γνωρίζει κανεις μας πραγματικές καταστάσεις.

Και εγώ θεωρώ ότι δίνουν ταμπον & ξυραφάκια στις γυναίκες, ή κωλόχαρτο και φρεσκοπλυμένα εσώρουχα στους άνδρες.

Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος & δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Όπως και ένα φρούτο ή υγρά για να μην τα κακαρώσουν στα αγώνισματα πάλι δεν σημαίνει ότι κάνουν ζωάρα.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...