Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βέβαια... όπου Sport-fm και ΣΚΑΙ δε θα τον προμοτάρουν λόγο της εκπομπής που θα έχει πλέον;

νταξ ρε τοσα λεφτα που βγαλανε απο το savouravor τους παιρνει να δωσουν 2 εκομπες για κανα εξαμηνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

ανακοίνωση νικητή σαρβάιβορ τουρκίας!

(για να πάρουμε μια γεύση από τα καραγκιοζιλίκια που θα δούμε και μεις (ντανίτσες στις κερκίδες κλπ)

https://www.youtube.com/watch?v=gqTPi2yaXXU

Πόσα λεφτά κερδισε ο Τούρκος; Κάτι είχατε αναφέρει εδώ μέσα.

με τον πριαμο ειμαι απο την αρχη

ο βενζινας ειναι ο κλασικος ελληναρας ουγκ, μακρια ξου ξου

και ο σιχαμαριος ειναι ο κλασικος κυπριαρας ουγκ 

• Like 3

ανακοίνωση νικητή σαρβάιβορ τουρκίας!

(για να πάρουμε μια γεύση από τα καραγκιοζιλίκια που θα δούμε και μεις (ντανίτσες στις κερκίδες κλπ)

https://www.youtube.com/watch?v=gqTPi2yaXXU

Πόσα λεφτά κερδισε ο Τούρκος; Κάτι είχατε αναφέρει εδώ μέσα.

O Τούρκος φιλάει αλυσίδα, ο Έλληνας κομποσκοίνια, ό,τι γράφει το σενάριο...

• Like 3

Το στορυ με τον φτωχο βαρκαρη κτλπ.μου φαινεται μουφα και κατασκευασμα.Με τη βαρκα που τους πηγαινε στο νησι? Αφου ξέρουμε πλεον οτι ειναι απλα μια παραλια στη χωρα και οι μετακινησεις γινονται με τζιπ. Επισης σε τι γλωσσα συννενοηθηκαν εδω οι παικτες στα ελληνικα ζοριζονται, κατι λιγα αγγλικα ξερουν οποτε για ισπανικα αμφιβαλλω. Και εστω οτι μιλησαν, σιγα μην άφηνε η παραγωγη να γινεται συζητηση και ο αλλος να αρχιζει να κλεγεται. Εσυ οταν πας πχ σε ενα ξενοδοχειο στην πεφτουν οι καμαριερες τα γκαρσονια να σου κλαιγονται και να σου ζητουν ελεημοσυνη? Το βοηθητικο προσωπικο που εχει η παραγωγη νομιζω οτι εγινε με επιλογη εχοντας ορισμενα στάνταρτς και υπο ορισμενους κανονες και ορους.

υπαρχει βιντεακι παντως που ολοι αραζουν και ο ντανος ηταν πισω με τον βαρκαρη και ειχαν πιασει κουβεντα δεν θυμαμαι σε πιο επεισοδιο ηταν αλλα μου ειχε κανει εντυπωση τοτε. τωρα με αυτο που μαθευτηκε δεν μου φαινεται καθολου απιθανο να εγινε οντως ετσι.

υπαρχει βιντεακι παντως που ολοι αραζουν και ο ντανος ηταν πισω με τον βαρκαρη και ειχαν πιασει κουβεντα δεν θυμαμαι σε πιο επεισοδιο ηταν αλλα μου ειχε κανει εντυπωση τοτε...

Μου θυμησες βραζιλιανικη σαπουνοπερα.

Βαρκαρης να κλαιει για τα παιδια του που πεινανε και δεν εχουν ουτε ενα ζευγαρι Nike.

:)

Μου θυμησες βραζιλιανικη σαπουνοπερα.

Βαρκαρης να κλαιει για τα παιδια του που πεινανε και δεν εχουν ουτε ενα ζευγαρι Nike.

:)

δεν ξεκίνησα εγώ την φήμη. απλά αναφέρω κάτι που είδα και που αποδεικνύει πως δεν είναι απίθανο,οπως λεει ο άλλος, οι παίχτες να έχουν επαφή με τους τύπους εκεί .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...