Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Χαχαχα τελικά ο κλεφτοκοτάς δεν ειναι κλεφτοκοτάς απλώς ο άνθρωπος έδωσε τα παπούτσια του σε έναν φτωχό

Περιμένω νέο παρατσούκλι από αυτούς που σκαλίζουν να βρουν οτιδήποτε αρνητικό έχει πάνω του

τι γίνεται ρε? έχετε σκάσει από το κακό που κερδίζει ο Μάριος λόγω της καταγωγής του? σεβαστείτε και την γνώμη του άλλου και αποφύγετε χαρακτηρισμούς του τύπου "ότι να ναι".

εσύ δεν ήσουν που χαρακτήριζες τους άλλους πρόβατα πριν λίγες μέρες ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οποιος στηριζει Μαριο δικαιολογειται μονο αν ειναι Κυπριος και φυσικα κλασικος φανατικος που δεν δεχεται για νικητη αλλον περα απο καποιον της πατριδας του. Αλλιως δεν υπαρχει δικαιολογια να υποστηριζεις εναν τοσο υπουλο κι αηδιαστικο ανθρωπο. Ειδικα αυτος ο sakislol που ριχνει τοση λασπη στον αγγελοπουλο κι εχει παθει την απολυτη ψυχωση και δεν εχει καποιο αλλο νοημα η ζωη του περα απο το να βρισκει τροπους να τον θαψει.

• Like 4

Χαχαχα τελικά ο κλεφτοκοτάς δεν ειναι κλεφτοκοτάς απλώς ο άνθρωπος έδωσε τα παπούτσια του σε έναν φτωχό

Περιμένω νέο παρατσούκλι από αυτούς που σκαλίζουν να βρουν οτιδήποτε αρνητικό έχει πάνω του

εσύ δεν ήσουν που χαρακτήριζες τους άλλους πρόβατα πριν λίγες μέρες ?

αυτό είναι ένας ήπιος χαρακτηρισμός :D

οποιος στηριζει Μαριο δικαιολογειται μονο αν ειναι Κυπριος και φυσικα κλασικος φανατικος που δεν δεχεται για νικητη αλλον περα απο καποιον της πατριδας του. Αλλιως δεν υπαρχει δικαιολογια να υποστηριζεις εναν τοσο υπουλο κι αηδιαστικο ανθρωπο. Ειδικα αυτος ο sakislol που ριχνει τοση λασπη στον αγγελοπουλο κι εχει παθει την απολυτη ψυχωση και δεν εχει καποιο αλλο νοημα η ζωη του περα απο το να βρισκει τροπους να τον θαψει.

χ3τηκα για τον Αγγελοπουλο. Γιατι του ριχνω λασπη? εγω φταιω που ειναι κλεφτοκοτας?

εγω στηριζω ΣΠΑΛ/Μαναβη αλλα ξερω οτι δεν εχουν ελπιδα. Οποτε εχω να επιλεξω αναμεσα στον αδιαφορο Πριαμο και τον κλεφτοκοτα Αγγελοπουλο. Οποτε επιλεγω Πριαμο! δεν με ενδιαφερει π ειναι Κυπριος.

τι παθαμε ρε φιλε. στο τελος θα γινει και ηρωας που εδωσε τα παπουτσια του σε εναν "φτωχο".

Από την αρχή υποστήριζα πιο πολύ τους μαχητές. Από αυτους που έμειναν σιχαματα είναι με φθίνουσα σειρά

Γυφτισα (αρχισιχαμα που αν δεν ήταν υπάλληλος του ΣΚΑΪ θα είχε φύγει ήδη)

Μανάβης (ανέλπιστα καλός στα αθλήματα αλλά κακός άξεστος αμόρφωτος....)

Κύπριος (ύπουλος αγενής κότα όταν έλεγε μαλακιες...)

Ο Σπαλιαρας είναι απλά ένα πενταχρονο και γιαυτό προκαλεί συμπάθεια σε μερικούς αλλά δε νομίζω ότι άξιζει να κερδίσει γι αυτό αλλιώς ας κέρδιζε η γίδα η οποία ίσως ήταν η πιο καλοκαγαθη εκεί μέσα.

Οπότε για μένα μένουν Βασαλος βενζινας. Ο βενζινας είναι μακράν ο πιο καλός αθλητικά και σαν προσφορά απλά έχει πιαστεί λαλακας από τη γυφτισα και είναι μουρτζοβλαχος. Ο Βασαλος έχει καλά στοιχεία με κάποιες μικροκακιες όμως και μυαλό κουκούτσι κι αυτός

• Like 3

80-90k Έλληνες τηλεθεατές ψηφίζουν σε κάθε ψηφοφορία "ασήμαντη"(σε σημαντική "sky rocketing") από αυτούς οι 8-9k ψηφίζουν τον Κύπριο. Στην Κύπρο 10k ψηφίζουν όλοι και όλοι "πωρωμένοι" μόνο τον Κύπριο τους.

Το διάβασα σε ένα άρθρο πριν 1 μήνα, δεν το βρίσκω στο history. Εεε είμαστε πρόβατα. Οι Κύπριοι θέλουν τον δικό τους εμείς γιατί όχι έναν δικό μας; Και βοηθάμε και τον Κύπριο... δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αυτή τη συμπάθεια προς τους Κύπριους ιδικά όταν εχω πάει 4-5 φορές και με χλεύαζαν.

Το στορυ με τον φτωχο βαρκαρη κτλπ.μου φαινεται μουφα και κατασκευασμα.Με τη βαρκα που τους πηγαινε στο νησι? Αφου ξέρουμε πλεον οτι ειναι απλα μια παραλια στη χωρα και οι μετακινησεις γινονται με τζιπ. Επισης σε τι γλωσσα συννενοηθηκαν εδω οι παικτες στα ελληνικα ζοριζονται, κατι λιγα αγγλικα ξερουν οποτε για ισπανικα αμφιβαλλω. Και εστω οτι μιλησαν, σιγα μην άφηνε η παραγωγη να γινεται συζητηση και ο αλλος να αρχιζει να κλεγεται. Εσυ οταν πας πχ σε ενα ξενοδοχειο στην πεφτουν οι καμαριερες τα γκαρσονια να σου κλαιγονται και να σου ζητουν ελεημοσυνη? Το βοηθητικο προσωπικο που εχει η παραγωγη νομιζω οτι εγινε με επιλογη εχοντας ορισμενα στάνταρτς και υπο ορισμενους κανονες και ορους.

• Like 1

Το στορυ με τον φτωχο βαρκαρη κτλπ.μου φαινεται μουφα και κατασκευασμα. Εσυ οταν πας πχ σε ενα ξενοδοχειο στην πεφτουν οι καμαριερες τα γκαρσονια να σου κλαιγονται και να σου ζητουν ελεημοσυνη? .

Εγώ προσωπικά δεν το ξέρω γιατί δεν έχω πάει όπως αυτοί 4 μήνες σε ξενοδοχείο.

Βέβαια... όπου Sport-fm και ΣΚΑΙ δε θα τον προμοτάρουν λόγο της εκπομπής που θα έχει πλέον;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...