Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα πράγματα είναι απλά... ο Τούρκος παραγωγός θέλει να προμοτάρει/μαγειρέψει Ελλάδα vs Κύπρο για Τούρκικους "πατριωτικούς" λόγους. Απλά εμετός... #$^# στον τάφο του και στο κάτω κάτω αυτόν περιμέναμε, εγώ γενικά Κύπριους δεν... εχω πάει πολλές φορές Κύπρο και εχω φάει πολύ σνομπάρισμα του στυλ "Να ο Έλληνας" λες και είναι ασθένεια."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, γνωστή εταιρεία με εσώρουχα θέλει στην καμπάνια της σεζόν να συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ζευγάρι», δίνοντας 50.000€ στους παίκτες του ριάλιτι!

giphy.gif

• Like 1

...,εγώ γενικά Κύπριους δεν... εχω πάει πολλές φορές Κύπρο και εχω φάει πολύ σνομπάρισμα του στυλ "Να ο Έλληνας" λες και είναι ασθένεια."

Μη στεναχωριεσαι.

Νομιζεις οτι οι κυπριοι περνανε καλυτερα στην Ελλαδα?

Μονο μεταξυ τους κανουν παρεα.

Καλυτερα μη το συνεχισουμε, γιατι θα φυγουμε off topic.

• Like 2

1ον πνεα, τα ποσοστά που έχουν κυκλοφορήσει από την 24ωρη είναι από το ίδιο το ΣΚΑΙ και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

κ 2ον Σιγά μην είναι στο 0,3 η διαφορά του Ντάνου με τον Μάριο. Εδώ παίζουν 2 πράγματα:

1. Ο Κύπριος να είναι 1ος και για αυτό όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια αποδόμησης του Μάριου, και θεοποίησης του Ντάνου.
  2. Ο Ντάνος να είναι μπροστά οριακά και θέλουν να ρίξουν τον Μάριο για να σιγουρέψουν την νίκη του Ντάνου

1ον πνεα, τα ποσοστά που έχουν κυκλοφορήσει από την 24ωρη είναι από το ίδιο το ΣΚΑΙ και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

κ 2ον Σιγά μην είναι στο 0,3 η διαφορά του Ντάνου με τον Μάριο. Εδώ παίζουν 2 πράγματα:

1. Ο Κύπριος να είναι 1ος και για αυτό όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια αποδόμησης του Μάριου, και θεοποίησης του Ντάνου.
  2. Ο Ντάνος να είναι μπροστά οριακά και θέλουν να ρίξουν τον Μάριο για να σιγουρέψουν την νίκη του Ντάνου

ποιοι ρε συ ; ποιοι ειναι αυτοι που σπρώχνουν τον ντάνο στην πρωτη θεση και θελουν να αποδομησουν τον μαριο;

και ποιο το κινητρο τους;

Τα πράγματα είναι απλά... ο Τούρκος παραγωγός θέλει να προμοτάρει/μαγειρέψει Ελλάδα vs Κύπρο για Τούρκικους "πατριωτικούς" λόγους. Απλά εμετός... #$^# στον τάφο του και στο κάτω κάτω αυτόν περιμέναμε, εγώ γενικά Κύπριους δεν... εχω πάει πολλές φορές Κύπρο και εχω φάει πολύ σνομπάρισμα του στυλ "Να ο Έλληνας" λες και είναι ασθένεια."

βοηθα και οτι ο Μαριος ειναι σα τουρκογυφτος. ποιος ξερει, μπορει να εχει μακρινους συγγενεις :P

• Like 1

ποιοι ρε συ ; ποιοι ειναι αυτοι που σπρώχνουν τον ντάνο στην πρωτη θεση και θελουν να αποδομησουν τον μαριο;

και ποιο το κινητρο τους;

έλα ντε, ποσοστά από το έπαθλο θα πάρουν; ή να αρχίσουμε τα περί παράνομου στοιχήματος

Στο Τούρκικο κέρδισε ο Τούρκος Μόγλης, ο Ogeday, που με εμάς είχε κάνει 3 ήττες από Μάριο, Βασάλο και Ντάνο, καθόλου στημένο, εννοείται...

​Βέβαια ήταν μαχητής μέχρι τέλους και στον τελικό ήταν κόντρα στο "διάσημο" Adem.

​Mεγάλη βαρεμάρα ο τελικός, ο Ατζούν κι ο άλλος παρουσιαστής μιλούσαν περίπου κανένα 3ωρο...

• Like 1

Που είναι ο Superuser όταν τον χρειάζεσαι;

Μετά από αυτό πάει ημιτελικά, τελικό με Ντάνο και ο γάμος θα γίνει 25 Αυγούστου στον Σκάι.

Αν και αργοπορημένα, παρόν :devil:

Να ξαναπώ ότι σας τα 'λεγα;

Όχι

Αλλά θα σας ρίξω μια φώτο που τόσο γουστάρετε..

Πάμε για τελικό λέμεεεε!

14240835_1245238278841068_622862139_n.jp

• Like 1

Αν και αργοπορημένα, παρόν :devil:

Να ξαναπώ ότι σας τα 'λεγα;

Όχι

Αλλά θα σας ρίξω μια φώτο που τόσο γουστάρετε..

Πάμε για τελικό λέμεεεε!

14240835_1245238278841068_622862139_n.jp

Στο επομενο θα παρει ποδι η μεγαλυτερη κολωτουμπα του παιχνιδιου,δυσκολα να παρει ασυλια ακομα και pole dancing να βαλουν

• Like 1

Μη στεναχωριεσαι.

Νομιζεις οτι οι κυπριοι περνανε καλυτερα στην Ελλαδα?

Μονο μεταξυ τους κανουν παρεα.

Καλυτερα μη το συνεχισουμε, γιατι θα φυγουμε off topic.

Mεταξυ τους κανουνε παρεα οχι γιατι δεν τους θελουνε οι αλλο επειδη τους σνομπαρουνε αλλα γιατι αυτοι ειναι σαν κλειστο κλαμπ μεταξυ τους

ειναι μια "λεπτομερεια" που αλλαζει ολο το νοημα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...