Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γελαω με Τριφωνα.

Χαχαχα. Μου εφτιαξε τη διαθεση ο ποστις.

Παρουσιαστής αγαπάει Τρύφωνα, Τρύφωνας αγαπάει παρουσιαστή. Του κίναιδου γίνεται εκεί

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

ΜΑΠΑ Το αγωνισμα της κυριακης για να εχει ελπιδες η σιχαμένη..

Παραγωγη βαψου μπλε και πηδα στη θαλασσα!

Ο Σπαλ βλεπω να ειναι ο επομενος που παιρνει ποδι

Σκέφτομαι να το βλέπω μετά τις 12. Αυτό το άγχος μήπως χάσει ο Ντάνος δεν το αντέχω.

Χάχα καληνύχτα και να μην βλέπετε τη γιουφτρα στον ύπνο σας.

δεν εφυγε η γκομενα του και δεν θα χει νευρα τωρα...αλλιως οποιος ειχε χαρα και του μιλαγε θα ελεγε: οταν εχω νευρα δεν θα μου μιλας.... το καταλαβες?

ΜΑΠΑ Το αγωνισμα της κυριακης για να εχει ελπιδες η σιχαμένη..

Παραγωγη βαψου μπλε και πηδα στη θαλασσα!

κοιτα να δεις που θα παρει ασυλια....εγω το πιστευω...ειναι γλυκα τα 2000 ευρω την βδομαδα...οσο πιο μακρια την πανε, εε παει εννοω, τοσο πιο πολλα 2χιλιαρα!

https://www.youtube.com/watch?v=gAp_9z2WJ9I

αυτο εδω παιδια φόλα τελικά ή το σκαι είναι φόλα; 

Το σκάι το διέρρευσε για να λυσάξουν οι Ντανίτσες και οι Κύπριοι στην επόμενη ψηφοφορία, σιγά μην έβγαιναν προς τα έξω τ'αποτελέσματα...

• Like 1

Το σκάι το διέρρευσε για να λυσάξουν οι Ντανίτσες και οι Κύπριοι στην επόμενη ψηφοφορία, σιγά μην έβγαιναν προς τα έξω τ'αποτελέσματα...

Δεν μου απαντάς όμως. Είναι τελικά πραγματικά τα αποτελέσματα; Γιατί αν είναι θα επρεπε να βγει η βαλαβάνη και οχι η σαρουλα.

Αν δεν ειναι πραγματικά ισως τοτε να μην ειναι καν πρωτος ο ντανος.αλλα καποιος αλλος.

Γενικά πολύ μούφα τα πραγματα. Θα επρεπε να είχαμε επίσημα τα αποτελέσματα τωρα δεν ξέρουμε τι γίνεται στο παιχνίδι.

Δεν μου απαντάς όμως. Είναι τελικά πραγματικά τα αποτελέσματα; Γιατί αν είναι θα επρεπε να βγει η βαλαβάνη και οχι η σαρουλα.

Αν δεν ειναι πραγματικά ισως τοτε να μην ειναι καν πρωτος ο ντανος.αλλα καποιος αλλος.

Γενικά πολύ μούφα τα πραγματα. Θα επρεπε να είχαμε επίσημα τα αποτελέσματα τωρα δεν ξέρουμε τι γίνεται στο παιχνίδι.

Ναι να σου πουν τον νικητή επίσημα κανα μηνα πριν τελειώσει το παιχνίδι, makes sense.. :P

• Like 1

Ναι να σου πουν τον νικητή επίσημα κανα μηνα πριν τελειώσει το παιχνίδι, makes sense.. :P

Για τον νικητή θα ξαναγίνει ψηφοφορία... Ξυπνοπουλι μου εσύ!

https://www.youtube.com/watch?v=gAp_9z2WJ9I

αυτο εδω παιδια φόλα τελικά ή το σκαι είναι φόλα; 

This grinds my gears, καθόσαστε και πιστεύετε ό,τι βλακεία σας πλασάρουν τα υπόλοιπα κανάλια-λιμά που πασχίζουν να κλέψουν και μισό % τηλεθέαση από το survivor που ανάθεμα και αν έχουν πέσει μέσα 1 φορά στις τελευταίες 3-4 αποχωρήσεις

• Like 1

Για τον νικητή θα ξαναγίνει ψηφοφορία... Ξυπνοπουλι μου εσύ!

Στατιστικά δηλαδη αν σου αποκαλύψουν τωρα επίσημα οπως θελει ο φιλος οτι ο βενζίνας έχει πάρει 40% και με την τροπη που εχει παρει το παιχνιδι στην επόμενη ψηφοφορία δεν θα ψηφίσουν οι ίδιοι?? δεν θα ψηφισουν με τα ιδια κριτήρια?? η παίζει να μπλοκάρουν τα κομποσκοίνια του βενζινα και να παρει ξερω γω 5%??

Ελα αφου ξερουμε οτι οπως ψηφισε ο κοσμος μεχρι στιγμης ετσι θα κανει και στην επομενη και σε οσες ψηφοφορίες γίνουν.

This grinds my gears, καθόσαστε και πιστεύετε ό,τι βλακεία σας πλασάρουν τα υπόλοιπα κανάλια-λιμά που πασχίζουν να κλέψουν και μισό % τηλεθέαση από το survivor που ανάθεμα και αν έχουν πέσει μέσα 1 φορά στις τελευταίες 3-4 αποχωρήσεις

Δεν ειναι θέμα το τι πιστεύω αλλα το τι ακούγεται και εχει περασει ως στάνταρ.

Στη λιστα λοιπόν έχουν πέσει μέσα σε μπο και χραν με μαθηματική ακρίβεια.

Σε οσες ψηφοφορίες εχω δει στο web η βαλαβάνη ηταν η επόμενη όπως και στο βίντεο που βλέπεις.

Απο το μήνυμα σου βγάζω το συμπέρασμα πως πιστεύεις οτι ηταν fairplay του σκαι και της παραγωγής να βγει η σάρα και οχι η βαλαβάνη. 

Περιμένω να "ακούσω" και άλλες απόψεις απο τους άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωνσταντίνος και Μάριος πήρανε ασυλία.

Ψήφοι: 3 Γιάννης, 3 Ευρυδίκη, 1 Σάρα,

Ο Βασάλος ψήφισε Ντάνο και ο Μάριος την Σάρα.

Αποχώρησε η Σάρα.

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=66630

Επεξ/σία από dhmak

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...