Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πόσα κιλά έχασε όταν ήταν στο survivor, αλλά και τα κιλά που πήρε μετά την αποχώρηση της.

"Νομίζω έχασα περίπου 9 με12 κιλά   :lol:  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην σέντρα βγαίνουν Σάρα, Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη

Φεύγει η Σάρα.

Ο Αγγελόπουλος θα κερδίσει ασυλία και θα ψηφίσει την Σάρα καθώς ξέρει ότι είναι πολύ μικρή η διαφορά με την Ευρυδίκη και θα μπορεί εύκολα να γίνει μαγείρεμα.

και Αγγελόπουλος στην σέντρα και κερδίζει και ασυλία...και βουνό και θάλασσα ένα πράμα

και πραγματικά ρε φίλε αν τρολάρεις οκ και καλά κάνεις αλλά αν σοβαρολογείς σε αυτά που γράφεις πρόσεξέ το...chill...θα πάθεις τίποτα με τόσα σεντόνια που γράφεις

• Like 1

Εχω ξαναπει Μεσι και Ροναλντο γουσταρω να βλεπω. ανεξαρτητα απο τον χαρακτηρα τους. Τι με νοιαζει αν βαζει μπριγιαντινη στα μαλλια του ο Ροναλντο η αν ο Μεσι τα βαφει. Ειναι οι καλυτεροι. Καταντια ε ? 

Και εγω γουσταρω να τους βλεπω,νικητη το μογλη δεν θελω,ναι ειναι στους τοπ αγωνιστικά,αλλα αυτη η κουτοπονηρια ο εγωκεντρισμος και η θεοποίηση προς το προσωπο του απο ολα τα μεσα μου τον κανουν  αντιπαθη.

Spal+σαρα αν εχουνε μυαλο στην ψηφοφορια θα πανε με το μερος αγγελοπουλου-βαλαβανη 

οι αλλοι 3 (μαναβης-σιχαμαριος-φουσκας) με την πρωτη ευκαιρια θα τους δωσουνε+οτι δεν προκειται να τους παρουνε σε κανενα επαθλο που θα κερδισει καποιος απο αυτους

Ξερναω με το βοθροκαναλο το Ε. Οτι νανε. Μαύρο ακόμα ;;;;;; Αντε να κλείσει. Ολο "clickbait" αναφορές και "αποκλειστικά" που τα βγάζουν απο τον κ€λοντουςτοντοσον

Δε βλέπω Tv αλλά δουλεύω σε χώρο που υπάρχει αναγκαστικά τηλεόραση .

Και εγω γουσταρω να τους βλεπω,νικητη το μογλη δεν θελω,ναι ειναι στους τοπ αγωνιστικά,αλλα αυτη η κουτοπονηρια ο εγωκεντρισμος και η θεοποίηση προς το προσωπο του απο ολα τα μεσα μου τον κανουν αντιπαθη.

Δεν με ενδιαφερουν τα κουτσομπολιστικα

Που λέτε ξυπνάω το πρωί με μια όρεξη για βόλτα και παγωτό. Φοράω τα κομποσκοίνια μου μέχρι να γεμίσουν το χέρι μου και να μοιάζει από μακριά σαν ένα full μαύρο tattoo. Mου παίρνει γύρω στο μισάωρο να τα φιλήσω όλα και αφού κάνω το σταυρό μου, τελικά κατεβαίνω έτοιμος για να τρέξω σα να βρίσκομαι σε στίβο!! Είπα πως για να το κάνει ο Ντάνος, μάλλον κάτι ξέρει..

Ντάνο το ότι πουλάς την πίστη σου στον κόσμο, όπως ο Φουρθιώτης τα κολαγόνα, το έχουν καταλάβει όλοι..Το ότι κλέβεις επίσης!!

Δε λέω αγωνιστικά είσαι ίσως ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης του survivor και σίγουρα μετά το παιχνίδι θα έχεις πρόταση και για ταινία..Άκουσα ότι θα γυριστεί η ταινία ''Ο Αλί Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες''

Τους 40 κλέφτες θα παίξεις εσύ γιατί έχει απαιτήσεις αυτός ο ρόλος!!

Ρε αθεόφοβε, ρε εθισμένε στην κλοπή βενζινά πήγες να κλέψεις με φούστικο τρόπο την νίκη από τη Σάρα βρε;; Την Σάρα που δε θα μίλαγε και στο τέλος θα έλεγε: ''Η κλοπή ήταν τέλεια'', ''Ο Γιώργος είναι τέλειος κλέφτης'', ''Δε με είχαν ξενακλέψει, ήταν τέλειο''. Γιατί ας πούμε δεν έκανες το ίδιο στον μανάβη να πω εντάξει μπαλάρες μας. Θα έκανε καμιά ένσταση, θα στήνατε κάνα καυγαδάκι μετά και τα νούμερα θ ανέβαιναν!!Ξεπερνώ όμως όλα τα παραπάνω για να σταθώ λίγο στο κίνητρο. Όλα αυτά βρε τρελέ βενζινά επειδή σου είπε η μπυροκοιλου τατουατζού ότι ήθελε παγωτό;; 

Έχεις μπει τόσο βαθιά μέσα στο βρακί της που από μακριά φαίνεσαι σαν λίγο μελάνι πάνω στο δέρμα της.

Μπεζ τα tattoo, μπεζ και εσυ άντε να σε βρουν τώρα!!

Ρε δούλε, ρε εμπνευστή του tus μέχρι και βέτο στο τρίτο άτομο που θα έπαιρνες στο έπαθλο σου έβαλε η βλάχα, για να έχεις μια τυφλή ελπίδα ότι θα παίξεις μπαλίτσα μαζί της μετά το παιχνίδι!!

και Αγγελόπουλος στην σέντρα και κερδίζει και ασυλία...και βουνό και θάλασσα ένα πράμα

και πραγματικά ρε φίλε αν τρολάρεις οκ και καλά κάνεις αλλά αν σοβαρολογείς σε αυτά που γράφεις πρόσεξέ το...chill...θα πάθεις τίποτα με τόσα σεντόνια που γράφεις

δεν ξέρω αν μπορείς να δεις την προηγούμενη έκδοση αλλά έδωσα άλλο όνομα και μετά το έκανα Αγγελόπουλος χωρίς να αλλάξω το κάτω.

Φυσικά και δεν μπορεί να βγει σέντρα αν κερδίσει ασυλία. Απλά ήταν ένα λάθος μου γιατί είχα 2-3 εκδοχές στο μυαλό μου. Δεν είπα ποτέ '100% αυτοί θα βγουν σέντρα.'

Ρε ποιος μπαναρισμένος είναι ο SakislolGR;

και εσένα τι σε νοιάζει? τέσπα, Τσαλίκης.

Spal+σαρα αν εχουνε μυαλο στην ψηφοφορια θα πανε με το μερος αγγελοπουλου-βαλαβανη

οι αλλοι 3 (μαναβης-σιχαμαριος-φουσκας) με την πρωτη ευκαιρια θα τους δωσουνε+οτι δεν προκειται να τους παρουνε σε κανενα επαθλο που θα κερδισει καποιος απο αυτους

απόλυτα σωστός

και εσένα τι σε νοιάζει? τέσπα, Τσαλίκης.

Χάχα, έλα ρε!!

Μα καλά νομίζουν ότι θα βγει προτεινόμενος ο Ντάνος και θα φύγει; Ακόμα δεν το πήραν χαμπάρι; Έχει νικήσει και δεν το ξέρετε ρε οπωροφλώρε.

Ξερναω με το βοθροκαναλο το Ε. Οτι νανε. Μαύρο ακόμα ;;;;;; Αντε να κλείσει. Ολο "clickbait" αναφορές και "αποκλειστικά" που τα βγάζουν απο τον κ€λοντουςτοντοσον

Δε βλέπω Tv αλλά δουλεύω σε χώρο που υπάρχει αναγκαστικά τηλεόραση .

σήμερα ήταν βαρετή η εκπομπή της Λαμπίρη. Δεν δώσανε κανένα spoiler.

σήμερα ήταν βαρετή η εκπομπή της Λαμπίρη. Δεν δώσανε κανένα spoiler.

ενώ όταν δίνει πέφτει διάνα ε; καλύτερα να μας πει ο χορταρεας τον νικητή...
  • Like 1

https://www.youtube.com/watch?v=MgZybi94Emw

τιποτα δεν εγινε απλα εδινε το χερι για χειραψια ετσι περιεργα σιγα λολ

Όντως τίποτα δεν έγινε ,ο Μάριος του άπλωσε το αριστερό χέρι και ο Αγγελόπουλος ήθελε χειραψία με το δεξί που είναι κι το σωστό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...