Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Είδηση πρόβλεψη τελευταίας στιγμής

Κρατήστε το, με επιφύλαξη: Η 2η ασυλία θα προκύψει από κανονικό αγώνα ασυλίας και όχι το ατομικό αγώνισμα. Πάλι θα είναι μια ασυλία που θα ευνοεί γυναίκες.

Οπότε μην θεωρείτε δεδομένο ότι θα βγει σέντρα η σκύλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα σχόλια στο YT. Ότι να ναι όμως!!! ότι να ναι!!!

Ο Άνθρωπος δεν κοροιδεψε απλά είπε ότι ήταν κωοφαρδος ο Ντάνος. Που αν το σκεφτείτε στους τελευταίους 2 αγώνες ήταν αρκετά. Και αυτό οφείλεται στο ότι οι αντίπαλοι πάνε πιο αγχωμένοι. Αν δεν υπήρχε αυτό το άγχος των αντιπάλων του Ντάνου τότε θα υπήρχαν πιο εύκολες νίκες εναντίων του.

Όταν όμως ψάχνετε αφορμές με το παραμικρό...

Τις τελευταίες μέρες παντού (blogs/τηλεόραση) υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια να βγάλουν ήρωα τον Ντάνο και κακούς τους Μαχητές...

Έγινε θέμα σήμερα αυτό που είπε ο Μάριος και πουθενά δεν βλέπω την αντι-αθλητική συμπεριφορά του Ντάνου όταν πήγε να του δώσει το χέρι ο Μάριος και το τράβηξε πίσω 2 φορες.

Έτσι είστε ρε! προβατάκια που τρώτε ότι σας σερβίρουν!!! Χαίρομαι που έχω δικιά μου κρίση και δεν τρω ότι μου σερβίρουν! και δεν με νοιάζει αν δεν σας αρέσουν αυτά που λέω...

• Like 2

Καλέ μου άνθρωπε άλλο survivor βλέπεις;

Πρώτα ο Μάριος αρνήθηκε την χειραψία.

Τον κράζουν ακόμα και οι Κύπριοι στο YouTube.

Ξύπνα!

καλέ μου άνθρωπε σε ποιον πλανήτη ζεις :P

Ο Αγγελόπουλος τράβηξε 2 φορές το χέρι πίσω και άλλη μια το γύρισε.

Και αυτά που λες ότι τον κράζουν είναι για αυτά που είπε για τον θεό. [που δεν είπε απολύτως τίποτα και γελάει ο κόσμος με το πόσο γδια/υποκινουμενοι είναι μερικοί.

Σιγά τι είπε δλδ: 

screenshot_43.png

ο άνθρωπος δεν είπε απολύτως τίποτα. δεν πρόσβαλε κανέναν και καμία θρησκεία. Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό πως έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτό και η ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά του Αγγελόπουλου δεν έγινε καν θέμα!!!

Omg ρε φίλε! τι διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι αυτή!

ΥΓ: Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα, με απλά λόγια: Όσοι τον κράζουν στο YT είναι απλά Ντανίτσες 'η Κύπριοι (και Έλληνες) που δεν τους κόβει και τόσο και υιοθέτησαν αυτά που λένε μερικά Blogs.

Βαρέθηκα να βλέπω το κάθε Blog να κράζει μαχητές και Μάριο, και να προσπαθούν να θεοποιησουν τον Ντάνο. Και πιο πολύ βαρέθηκα με μερικούς χρήστες που δεν καταλαβαίνουν ότι και οι Bloggers δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν και απλά τα γράφουν για τα κλικς.

• Like 1

Έχεις φτάσει στα όρια του φανατισμού

Προσεξε το!

ένα παιχνίδι είναι.

δεν είμαι φανατικός με κάποιον παίχτη.

εξοργισμένος με την αδικία εις βάρος των μαχητών και του Μάριου είμαι.

Έλα παραδέξου το... δεν βλέπεις ότι μας έχουν πρήξει τα .... με δημοσιεύματα κατά των μαχητών? και μην μου πεις ότι ο Ντάνος και ειδικά η Ευρυδίκη είναι αγγελούδια. Ειδικά η Ευρυδίκη έχει γίνει πολύ εριστική στους τελευταίους αγώνες και δεν είπε κανείς τπτ.

Ν Τ Α Ν Ο Σ Μ Ο Ν Ο Λ Ε Μ Ε

Και όλα τα χεητεράκια κλαίνε.

και καθόλου ψωμί μην σου πω :P Ότι λεφτά έχουν θα τα δώσουν στα SMS.

τεσπα. ώρα για "LaBiri" να δουμε τι παιζει...

καλέ μου άνθρωπε σε ποιον πλανήτη ζεις :P

Ο Αγγελόπουλος τράβηξε 2 φορές το χέρι πίσω και άλλη μια το γύρισε.

Και αυτά που λες ότι τον κράζουν είναι για αυτά που είπε για τον θεό. [που δεν είπε απολύτως τίποτα και γελάει ο κόσμος με το πόσο γδια/υποκινουμενοι είναι μερικοί.

Σιγά τι είπε δλδ: 

screenshot_43.png

ο άνθρωπος δεν είπε απολύτως τίποτα. δεν πρόσβαλε κανέναν και καμία θρησκεία. Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό πως έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτό και η ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά του Αγγελόπουλου δεν έγινε καν θέμα!!!

Omg ρε φίλε! τι διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι αυτή!

ΥΓ: Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα, με απλά λόγια: Όσοι τον κράζουν στο YT είναι απλά Ντανίτσες 'η Κύπριοι (και Έλληνες) που δεν τους κόβει και τόσο και υιοθέτησαν αυτά που λένε μερικά Blogs.

Βαρέθηκα να βλέπω το κάθε Blog να κράζει μαχητές και Μάριο, και να προσπαθούν να θεοποιησουν τον Ντάνο. Και πιο πολύ βαρέθηκα με μερικούς χρήστες που δεν καταλαβαίνουν ότι και οι Bloggers δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν και απλά τα γράφουν για τα κλικς.

wow.. δεν εχεις και με πολλα πραγματα να ασχοληθεις μαλλον ε; πολυ πατριωτικα το εχεις παρει το θεμα. για ενα παιχνιδι που αυτοι εκει τα τσεπωσαν μια χαρα ενω εσυ δεν κερδιζεις τιποτα στην τελικη,οποιος κι αν κερδισει. σας εχει αρρωστησει μου φαινεται μερικους..

• Like 4

Έχεις φτάσει στα όρια του φανατισμού

Προσεξε το!

ένα παιχνίδι είναι.

Αστον δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτός.

Σα να μιλάς σε τοίχο.

Αλλά λες σε άλλα απαντάει.

Ανίατη περίπτωση.

Αστον δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτός.

Σα να μιλάς σε τοίχο.

Αλλά λες σε άλλα απαντάει.

Ανίατη περίπτωση.

Βγήκες και είπες ότι ο Μάριος πρώτα αρνήθηκε την χειραψία ενώ είναι ολοφάνερο ότι ο Αγγελόπουλος το άρχισε.

Όταν το βίντεο μιλάει από μόνο του και λες αυτά που λες τότε τι να πω... όντως ανίατη περίπτωση μερικοί.

Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο φανατικός...  :lol:

φιλικά

ΥΓ: Μήπως βλέπεις κάποιο διαφορετικό βίντεο; αν ναι τότε στειλτο μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...