Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουστάρεις αγέλαστα άτομα;

Όχι και αγέλαστος ο μισθό, όταν λέει τα γνωστά του είναι ο πρώτος που θα γελάσει

s3-1.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

διακοπαρεις εντός συνόρων;

vpn λέγεται και κάνει θαύματα

γράφε mylo, λίγο έμεινε

Δημοσ.

τετάρτη πιστεύω θα φύγει Βαλαβάνη

είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή

αν δε χτυπησει καμια ατομικη τοτε λογικα....

Δημοσ.

Ο Ντάνος χθες τσάρκα με τα γκομενακια και θαλάσσιο πάρκο ενώ εσύ μανάβη παγωτό κεσεδάκι καραμπόλα σήμερα...κι αν το κερδίσεις κι αυτό.

Δημοσ.

Αν και το βλέπω μόνο 3 εβδομάδες το παιχνίδι... έστω και να το έκανε και πάλι στα αγωνίσματα τους γλεντάει...

το πιστεύεις αυτό?

πως ακριβώς τους γλεντάει?

5 τζάμπα νίκες από τον σπαλ?

ή μήπως -απο τυχη- χτες ήταν ο μόνος παίχτης που έτυχε 2 φορές με Σάρα?

αναμφισβήτητα είναι πολύ καλός παίχτης αλλά αυτή η τρομερή προσπάθεια που κάνουν για να τον βγάλουν superman κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

Επίσης δικαίωμά του που ρώτησε τον Γουίλι... δεν το κατακρίνω αυτό... απλά λέω ότι είναι ένας παίχτης που από την αρχή μπήκε με στρατιγική και φάνηκε. Άσχετα αν υπάρχει αυτή η τρομερή προσπάθεια να τον κρύψουν. Βλέπεις σε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΙ (panorma, rodeo και οτι αλλη εκπομπη υπαρχει) να ριχνουν τους μαχητες και τον Ντανο δεν τον αγγιζουν καν. Βγαζουν το θαυμα με τον ελαφρυ τραυματισμο του μισθοφορου και κανουν την παπια με το βαρυ τραυμα της ευρυδικης που χοροπηδαγε... τα λογια περισσευουν φιλε μου! εγώ δεν είμαι με κανέναν παίχτη απλά δεν μου αρέσουν οι βρομιάρηδες (σκαι)

Νταξ ομως. 3 βδομαδες βλέπεις...

Μην είσαι και τόσο σίγουρος μ' αυτά που έχουν δει τα μάτια μας.

δεν έχει πολύ σημασία ποιος θα κερδίσει. Άσε που άμα κερδίσει ο Ντάνος αύριο τους συμφέρει για να βγάλουν την Βλαχαβάνη σέντρα με την δικαιολογία "ο Ντάνος έχει ασυλία , άρα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. δεν μπορώ να ψηφίσω από την ομάδα μου καθώς έχουμε δεθεί μπλα μπλα"

Πάντως αν δεν παίξει αύριο και πάρει αυτόματα ασυλία θα είναι μεγάλη ξεφτίλα.

Δημοσ.

vpn λέγεται και κάνει θαύματα

γράφε mylo, λίγο έμεινε

μαυτα που βλέπω και να θέλω να γραψω...

Δημοσ.

το πιστεύεις αυτό?

πως ακριβώς τους γλεντάει?

5 τζάμπα νίκες από τον σπαλ?

ή μήπως -απο τυχη- χτες ήταν ο μόνος παίχτης που έτυχε 2 φορές με Σάρα?

αναμφισβήτητα είναι πολύ καλός παίχτης αλλά αυτή η τρομερή προσπάθεια που κάνουν για να τον βγάλουν superman κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

κοίτα στατιστικά θεωρείτε ο καλύτερος μιας που με όλους έχει παραπάνω νίκες, οπότε.... 

http://www.survivor2017.gr/aggelopoulos/

• Like 1
Δημοσ.

Σφίγγει τα δόντια ο μανάβης και αγκαλιάζει τον Βασάλο, ενώ θέλει να τα σπάσει όλα.

Έτσι έτσι βγάλτε τα από μέσα σας ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

κοίτα στατιστικά θεωρείτε ο καλύτερος μιας που με όλους έχει παραπάνω νίκες, οπότε.... 

http://www.survivor2017.gr/aggelopoulos/

και επισης κοιταζοντας τα στατιστικα του το bulk νικων του ειναι εναντια στους μισθοφλωρους μαριους και βασαλους. οχι εναντια στον κοκκινακη τον μπο τον χρανιωλα 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...