Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Καταραμένες διακοπές έχασα την 4000 και θα χασω το survivor για μια εβδομάδα.

εγώ είμαι διακοπές και βλέπω σαρβάιβορ

κιλλ μι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είναι ένα παιχνίδι καλώς ή κακώς χρειάζεται η στρατηγική. Το θέμα είναι πως παίζεις. Προσωπικά έχω πει ότι δεν υποστηρίζω κανένα παίκτη και η μόνη συμπαθής από άποψη χαρακτήρα και προσπάθειας είναι η Σάρα. Αγωνιστικά και μόνο όμως όση και στρατηγική να έχει παίξει (αν το έχει κάνει και έχει κερδίσει τόσο κόσμο μαγκιά του) είναι ο Αγγελόπουλος. Μπορεί να είναι σπασίκλας-ξερόλας κτλ κτλ σαν χαρακτήρας, αλλά αγωνιστικά τους έχει όλους για την πλάκα του. 

Επειδή είναι ένα παιχνίδι καλώς ή κακώς χρειάζεται η στρατηγική. Το θέμα είναι πως παίζεις. Προσωπικά έχω πει ότι δεν υποστηρίζω κανένα παίκτη και η μόνη συμπαθής από άποψη χαρακτήρα και προσπάθειας είναι η Σάρα. Αγωνιστικά και μόνο όμως όση και στρατηγική να έχει παίξει (αν το έχει κάνει και έχει κερδίσει τόσο κόσμο μαγκιά του) είναι ο Αγγελόπουλος. Μπορεί να είναι σπασίκλας-ξερόλας κτλ κτλ σαν χαρακτήρας, αλλά αγωνιστικά τους έχει όλους για την πλάκα του. 

Εκτος των κοριτσιων-σπαλιαρα,δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες,συνήθως στην τυχη-ικανοτητα στον στοχο βγαινει ο νικητης.

Μονο για αυτα+οτι σταυροκοπιεται καθε μισο λεπτο,ελπιζω να νικησει αλλος.

εγώ είμαι διακοπές και βλέπω σαρβάιβορ

κιλλ μι

Δε χρειαζόταν το κιλλ μι, το εγώ είμαι διακοπές αρκούσε για να σε ψάχνουμε.

• Like 2

Εκτος των κοριτσιων-σπαλιαρα,δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες,συνήθως στην τυχη-ικανοτητα στον στοχο βγαινει ο νικητης.

Μονο για αυτα+οτι σταυροκοπιεται καθε μισο λεπτο,ελπιζω να νικησει αλλος.

Γενικά είναι σκύλος ο τύπος. Οπότε του δίνω προβάδισμα.

Όσο για τον σταυρό δεν με ενοχλεί. Ο καθένας εκφράζεται όπως νιώθει και όπως θέλει αρκεί να μη προσβάλλει τους άλλους. Τώρα αν οι κάμερες κάνουν όλη την ώρα ζουμ όταν το κάνει δεν είναι δικό του πρόβλημα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...