Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Kαμια λογικη δεν υπαρχει

η λογικη του survivor ειναι ο καθενας ειδικα στο τελος να κοιταει τον ευατο του οχι χαζοομαδουλες και χαχαχουχα οπως το κανουνε εδω

στην παραλια "Ενωση" με διαφορετικες καλυβες

στα αγωνισματα "Ατομικο'  και με τους παγκους των δυο ομαδων και τους παιχτες σαν ομαδες

κανονικα μαλιστα επρεπε την στιγμη που τους λεει ο παρουσιαστης οτι γινεται  "ατομικο" να τους ζητουσε  να του παραδωσουνε τις μπαντανες και να τους εδινε αλλες με το ιδιο χρωμα για ολους

αλλα για αυτους εδω που το παιχνιδι το κανανε για ηλικιες 5-15 αυτα εινα ψιλα γραμματα..

Καλα ρε αδελφε εννοειται αυτο οτι πολλες λεπτομερειες ειναι στα σκατα εντελως αλλα μιλαμε τωρα γι αυτη την "προχειροδουλεια" που βλεπουμε !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δεν μπηκα καν στην 3Κ αν θυμαμαι καλά και δεν έχω και βυσμα στον σκάι σαν τον βιεσέλ, οποτε ναι προκειται για μια άνιση μαχη, παρόλ'αυτά θα το παλέψω.

That's the SPAL spirit.

• Like 1

Λογικά θα γίνει ατομικό όπως η ένωση από τα λιντλ.

Έλεγε η Νονόρα ότι ο Πανάρας είχε δει όλα τα αμερικάνικα σουρβάιβο και ήταν ο πιο προετοιμασμένος από όλους. Και τι μ' αυτό; Σε άλλο παιχνίδι πήγε.

Καλα....

Λογικά θα γίνει ατομικό όπως η ένωση από τα λιντλ.
Έλεγε η Νονόρα ότι ο Πανάρας είχε δει όλα τα αμερικάνικα σουρβάιβο και ήταν ο πιο προετοιμασμένος από όλους. Και τι μ' αυτό; Σε άλλο παιχνίδι πήγε.

Καλα πες του του Παναρα.... Κι εγω εχω δει ολους τους αγωνες NBA τα τελευταια 10 χρονια! Τι παει να πει αυτο?

1.72 ειμαι!Χαχαχα!

Τελικα το χθεσινο αγωνισμα ηταν απο τα καλυτερα.     Ολοι το εβριζαν αλλα ολοι το ειδαν.

το είδαμε γιατί ήταν ένας εναντίον όλων και όχι για την φύση του αγωνίσματος. Η ουσία πάντως είναι ότι όντως το είδαμε όλοι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...