Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

DCqmqqsWsAEkaGg_zps91z13u9q.jpg

Σαν να βλέπω τον ολυμπιακό να παίζει με άλλες ομάδες είναι.  Κρίμα ουτε ενα τηλεοπτικό παιχνίδι δεν μπορεί  να είναι καθαρό σαυτή τη χώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

με κάθε σεβασμό, βλέπω ότι η προσπάθειά τους να τον 'θεοποιήσουν' έχει πιάσει σε σένα.

τόση ώρα μας μιλάς με μεγάλο φανατισμό για τον Ντάνο και δεν κριτικάρεις λογικά.

Ο Ντάνος αγωνιστικά είναι από τους καλύτερους αλλά δεν δέχομαι αυτές τις μλκιες που γράφουν ότι είναι θεός και τους έχει κάνει πτνκια.

Ποια η αλήθεια λοιπόν; ότι χτες πήρε τζάμπα 5 πόντους, ο Μάριος τον πήγε 4-1 και ο Βασάλος ήταν αντάξιος... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αφού θέλετε ντε και καλά να τον ανεβάσετε...

Όσο για τον χαρακτήρα του, ξεχνάτε ότι στην αρχή μέχρι τα μέσα έκανε τις λαμογιές του και αυτός??? ξεχνάτε ότι 2-3 φορές πιάστηκε στο χέρι με συμπαίκτη? ξεχνάτε τις προσβολές???? (πχ αυτό με τον μισθοφόρο).

Και ξαφνικά τον τελευταίο μήνα (άντε 1,5) βλέπουμε έναν Ντάνο που είναι καλός με όλους και σταυροκοπιέται. Ε άμα τρώτε σανό ρε παιδιά μπράβο σας! εγώ βλέπω έναν δήθεν Ντάνο.

για την υπεροψία, ειρωνεία και το αγωνιστικό μπόουλινγκ στη σάρα, του Μάριου θα μας πεις, ή για όλα τα δεινά του παιχνιδιού φταίει ο ντανος;

Α μη ξεχάσω τον μισθοφορο που τόλμησε ο αρχηγός σας να τον ψηφίσει και η μανούρα που δημιούργησε έφτασε μέχρι το Τόκυο

• Like 2

με κάθε σεβασμό, βλέπω ότι η προσπάθειά τους να τον 'θεοποιήσουν' έχει πιάσει σε σένα.

τόση ώρα μας μιλάς με μεγάλο φανατισμό για τον Ντάνο και δεν κριτικάρεις λογικά.

Ο Ντάνος αγωνιστικά είναι από τους καλύτερους αλλά δεν δέχομαι αυτές τις μλκιες που γράφουν ότι είναι θεός και τους έχει κάνει πτνκια.

Ποια η αλήθεια λοιπόν; ότι χτες πήρε τζάμπα 5 πόντους, ο Μάριος τον πήγε 4-1 και ο Βασάλος ήταν αντάξιος... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αφού θέλετε ντε και καλά να τον ανεβάσετε...

Όσο για τον χαρακτήρα του, ξεχνάτε ότι στην αρχή μέχρι τα μέσα έκανε τις λαμογιές του και αυτός??? ξεχνάτε ότι 2-3 φορές πιάστηκε στο χέρι με συμπαίκτη? ξεχνάτε τις προσβολές???? (πχ αυτό με τον μισθοφόρο).

Και ξαφνικά τον τελευταίο μήνα (άντε 1,5) βλέπουμε έναν Ντάνο που είναι καλός με όλους και σταυροκοπιέται. Ε άμα τρώτε σανό ρε παιδιά μπράβο σας! εγώ βλέπω έναν δήθεν Ντάνο.

Πες τα φίλε μου. Όπως τα λες είναι αλλά καποιοι δεν τα βλέπουν αυτά γιατί δεν θέλουν.

είναι δήθεν ρε φίλε. και τικ να ειναι τοσο συχνα δεν το κανεις...

ρε δεν με νοιάζει για τον Μάριο. Δεν τον υποστηρίζω!!! χεμενο τον έχω! απλά δεν μου αρέσει όλη αυτή η υπερβολή και που μασάτε.

υγ: μπουλινγκ στη Σαρα? πλακα/ για χαβαλε ηταν. αφου ειναι στην ιδια ομαδα.

Μπουλιγκ με την έννοια πως κάθε φορά που χάνει σε κάποιο αγώνισμα την ζαλίζουν στις οδηγίες, όχι έτσι καντω όχι αλλιώς κάντω.

Kαλά, ο Μόγλης τους ζαλίζει στην οδηγία, πριν τον αγώνα, χάνουν, κερδίζουν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα...

Πότε ειρωνεύτηκε χθες το υποχθόνιο πλάσμα ο Μάριος; Δεν μου κάνει εντύπωση βεβαίως βεβαίως.

Όπως και να' χει, στημένο ξεστημένο η ιστορία έγραψε ότι τους εξευτέλισε ο Νταναρος 1 vs. 4.

Kαλά, ο Μόγλης τους ζαλίζει στην οδηγία, πριν τον αγώνα, χάνουν, κερδίζουν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα...

εννοείται αυτό ότι το κάνει και ο ντανος.

Εχθές πίστευα ότι στο PlayStation θα κάνει πρώτα ζντο και μετά θα παίξει αλλά με απογοήτευσε. Επίσης περίμενα τη στιγμή που έχασε να το σπάσει αλλά...

• Like 3

ποιες 4Κ σήμερα βρε;

ακόμα και ατομικό, για έπαθλο φαγητού (με 1 σίγουρα εκτός) ψιλοκλειν θα είναι.

αύριο που θα έχει ( ; ) αποχώρηση και θα πέσουν κορμιά το έχουμε

Και που να ηταν και σε κλικα τι θα διαβαζαμε.

Πότε ειρωνεύτηκε χθες το υποχθόνιο πλάσμα ο Μάριος; Δεν μου κάνει εντύπωση βεβαίως βεβαίως.

Όπως και να' χει, στημένο ξεστημένο η ιστορία έγραψε ότι τους εξευτέλισε ο Νταναρος 1 vs. 4.

https://youtu.be/oQlyxUEPE18?t=5949

Ο μισθό πάντως δεν το βρήκε αστείο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...