Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Πάλι έκλεψε στο αγώνισμα ο κλεφτοκοτάς και ακούμπησε την δοκό με τον Βασάλο. Επίσης ουτε η Ελένη Λουκά δεν κάνει τόσους σταυρούς. Κέρδισε τον Σπαλιάρα 5 φορές και κάτι έγινε. Απο τον Μάριο έχασε 3 φορές και 2 απο τον Βασάλο. Και μην μου λέτε για κούραση, γιατί οι 2 ήττες του απο τον Μάριο ήταν στην αρχή.

Ο Σπαλιάρας και μόνος του να είναι στην δοκό θα πέσει μετά απο 1 λεπτό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και στο πρώτο σερβαιβορ ο καλύτερος παίχτης, ο Ηλίας βαλασης και στο φετινό ο ντανος, είναι άτομα που επικαλούνται συχνά τα θεία. Τυχαίο; δε νομίζω

Το σιγουρο ειναι πως ο πηχυς για του χρονου ειναι πολυ ψηλα. Σκεφτειτε μονο πως οι τουρκοι ειχαν 10 ντανους στην ομαδα τους οταν μας κοντραραν. Οποτε ναι πιστευω οι διασημοι θα ναι περισσοτερο απο τον φιτνες χωρο και οι ασημοι θα χουν 2-3 στρατοκαβλους οϋκαδες κλπ. Οι ανεργοι απο τη βεροια και τα αγυμναστα μοντελα γιοκ.

Του χρόνου θα έχεις Ζαμπίδη αγόρι μου. Ηδη ειναι το φαβορί για τη νίκη στο επόμενο.

Διαφωνω για τους 10 Ντάνους των Τούρκων.

Θέμα ματσαρίσματος ήταν. Οι πολύ καλοί τους ηταν 3. Οι άλλοι ηταν φυσιολογικοί. Ο γορίλας ας πουμε, ή ο άλλος ο ποδοσφαιριστης της Φενέρ δεν ηταν κάτι το σπουδαίο. Οι κοπέλες ηταν εξαιρετικές και λογικο αφου ειναι ολες αθλητριες.

Και αυτούς μαζί. Αλλά έχουν δρόμο ακόμα αυτοί.

Εξαιρώ Βασάλο & γίδα που είναι ψυχούλες.

Απλά σκεφτείτε την γεύση σπέρματος που έχουν οι απ'εξω τώρα (φακ γιεαααα), όταν ήταν ο μόνος "άσημος" απέναντι στην κλίκα των ψευτοσελέμπριτις, αυτών που έχουν πάρει σειρά τις εκπομπές, που δεν μπόρεσαν να τον φάνε, και τώρα να απομείνει μόνος ο τρελός του χωριού. Σκεφτείτε οι περισσότεροι στη θέση του πως θα αντιδρούσατε όλο αυτο το διάστημα. Μόνο αυτό.

Είναι και το βύσμα μαζί, αλλά αυτη είναι άλλη ιστορία.

με κάθε σεβασμό, βλέπω ότι η προσπάθειά τους να τον 'θεοποιήσουν' έχει πιάσει σε σένα.

τόση ώρα μας μιλάς με μεγάλο φανατισμό για τον Ντάνο και δεν κριτικάρεις λογικά.

Ο Ντάνος αγωνιστικά είναι από τους καλύτερους αλλά δεν δέχομαι αυτές τις μλκιες που γράφουν ότι είναι θεός και τους έχει κάνει πτνκια.

Ποια η αλήθεια λοιπόν; ότι χτες πήρε τζάμπα 5 πόντους, ο Μάριος τον πήγε 4-1 και ο Βασάλος ήταν αντάξιος... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αφού θέλετε ντε και καλά να τον ανεβάσετε...

Όσο για τον χαρακτήρα του, ξεχνάτε ότι στην αρχή μέχρι τα μέσα έκανε τις λαμογιές του και αυτός??? ξεχνάτε ότι 2-3 φορές πιάστηκε στο χέρι με συμπαίκτη? ξεχνάτε τις προσβολές???? (πχ αυτό με τον μισθοφόρο).

Και ξαφνικά τον τελευταίο μήνα (άντε 1,5) βλέπουμε έναν Ντάνο που είναι καλός με όλους και σταυροκοπιέται. Ε άμα τρώτε σανό ρε παιδιά μπράβο σας! εγώ βλέπω έναν δήθεν Ντάνο.

• Like 2

Και στο πρώτο σερβαιβορ ο καλύτερος παίχτης, ο Ηλίας βαλασης και στο φετινό ο ντανος, είναι άτομα που επικαλούνται συχνά τα θεία. Τυχαίο; δε νομίζω

Ο Βαλάσης ήταν και πολύ καλό παιδί παράλληλα. Δε δημιουργουσε εντάσεις, ούτε ηταν ψωνάρα. Και πάνω απ όλα δεν ηταν ωραίος γκόμενος. Θα κέρδιζε το survivor επειδη ηταν ο εαυτός του, οχι επειδή σταυροκοποιόταν και το έπαιζε ωραίο σκληρό αγόρι..

Ειπαμε, αν ο Ντάνος είχε τη φάτσα του Κοκκινάκη και το σωμα του, θα ειχε φυγει απ τις πρωτες 2 εβδομάδες. Ο λογος που μένει ειναι καθαρά επειδη ειναι ωραίος. Τιποτε άλλο.

Το να βάλουν 10 "ντάνους" στο επόμενο, θα το κάνει πιο βαρετό. Γνώμη μου.

Ο λόγος που έχει τέτοια επιτυχία είναι η "ποικιλία" χαρακτήρων και ικανοτήτων.

• Like 1

Ειπαμε, αν ο Ντάνος είχε τη φάτσα του Κοκκινάκη και το σωμα του, θα ειχε φυγει απ τις πρωτες 2 εβδομάδες. Ο λογος που μένει ειναι καθαρά επειδη ειναι ωραίος. Τιποτε άλλο.

Ωραίος ο Ντάνος... ωραίος ο κώλος της Καρντάσιαν... Τι γούστα έχετε εδώ μέσα...? :P

• Like 1

Ο χραν κατι μου λεει οτι αν παρεμενε αυτος στο χθεσινο επαθλο δεν θα επαιζε street fighter αλλα pro.. :rolleyes:

Aν έκανε και μπάφο θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο

Αθεος προσωπικά, τι πρόβλημα τραβάμε αν κάποιος σταυροκοπιέται; ρε μλκς θα τον κριτικάρουμε ακόμα και γι'αυτό; Σοβαρά;

Όσο καθυστερημένο και αν μοιάζει το θέαμα στα μάτια μου (και γονατιστός μουσουλμάνος να'ταν), οφείλω να σεβαστώ την πίστη του.

Σε κάποια φάση τον κορόιδευε ο Μάριος χθες, αλλά δεν έδωσε κανεις σημασία. Pathetic.

με κάθε σεβασμό, βλέπω ότι η προσπάθειά τους να τον 'θεοποιήσουν' έχει πιάσει σε σένα.

τόση ώρα μας μιλάς με μεγάλο φανατισμό για τον Ντάνο και δεν κριτικάρεις λογικά.

Ο Ντάνος αγωνιστικά είναι από τους καλύτερους αλλά δεν δέχομαι αυτές τις μλκιες που γράφουν ότι είναι θεός και τους έχει κάνει πτνκια.

Ποια η αλήθεια λοιπόν; ότι χτες πήρε τζάμπα 5 πόντους, ο Μάριος τον πήγε 4-1 και ο Βασάλος ήταν αντάξιος... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αφού θέλετε ντε και καλά να τον ανεβάσετε...

Όσο για τον χαρακτήρα του, ξεχνάτε ότι στην αρχή μέχρι τα μέσα έκανε τις λαμογιές του και αυτός??? ξεχνάτε ότι 2-3 φορές πιάστηκε στο χέρι με συμπαίκτη? ξεχνάτε τις προσβολές???? (πχ αυτό με τον μισθοφόρο).

Και ξαφνικά τον τελευταίο μήνα (άντε 1,5) βλέπουμε έναν Ντάνο που είναι καλός με όλους και σταυροκοπιέται. Ε άμα τρώτε σανό ρε παιδιά μπράβο σας! εγώ βλέπω έναν δήθεν Ντάνο.

Ούτε καν. Τι θεός; Ένα παιχνίδι βλέπουμε.

Την προσβολή στον μισθό εννοείς περί όρκου πατεράδων;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...