Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τουρκικό δηλαδή σε κάθε ατομικό ειναι και αποχώρηση;

δεν ξέρω απο τουρκικο

διορθωσα και την προηγ απαντηση μου

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Δεν είχαν πει ισχύει μέχρι να γίνει ατομικό; Ή μέχρι να γίνουν συγκεκριμένα τέσσερις;

Mέχρι να γίνουν 4.

Και τι παίζει στα ατομικά όσον αφορά τα έπαθλα; Πχ αύριο θα έχει φαγητό. Τρώνε οι 4 πρώτοι; Τι φάση;

Ο Τάνι είπε ότι κερδίζει μόνο ένας, ποιος ξέρει τι θα σκεφτούν πάλι,,,

• Like 1
Δημοσ.

Στο trailer Παντως δεν διεκρινα κανενα "εμφυλιο"  ολο αγγελοπουλο με μαριο και κυπριο αντιπαλο δειχνουνε

το μονο ητανε σπαλ-με σαρα

image.jpg

(με τα κοτσιδακια τους και οι δυο.. :rolleyes: )

λογικα θα τον παρει η σαρα..

Δημοσ.

Κρίμα αν βγει ο Βασαλ, τρώμε Μανάβη στη μάπα στα ημιτελικά σαν το γύφτικο σκεπάρνι

Εκτός αν ο Σπαλ κάνει την έκπληξη :P Ντάξει πλάκα κάνω

• Like 1
Δημοσ.

Στο trailer Παντως δεν διεκρινα κανενα "εμφυλιο"  ολο αγγελοπουλο με μαριο και κυπριο αντιπαλο δειχνουνε

το μονο ητανε σπαλ-με σαρα

image.jpg

(με τα κοτσιδακια τους και οι δυο.. :rolleyes: )

λογικα θα τον παρει η σαρα..

μην το γελας. η Σαρα ειναι πολυ πιο γρηγορη στα run και πιο ευκινητη

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται όταν γυρίζει σε ατομικό και παίξουν ασυλία και υπάρξει τραυματίας.
​Μπαίνει αμέσως προτεινόμενος;
Κι αν είναι 2 τραυματίες βγαίνουν αμέσως προτεινόμενοι, χωρίς ΄να γίνει το αγώνισμα; Δε βγάζει νόημα...

Δημοσ.

Να δούμε πόσο αγαπημένη ομάδα είναι οι μαχητές τώρα.

Σίχαμα Σπαλιάρα εδώ σε θέλω.

στα @ του. λες να μην ξερει τι παιζει? και να μην ειχαν ενημερωθει γνωριζει οτι το να εισαι απλα διασημος και να χανεις συνεχεια δεν κερδιζεις τον κοσμο...

αδιαφορος μ ειναι ο Σπαλ αλλα μου αρεσει που μιλαει. Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα βγαλει αρκετες βρωμιες οταν βγει εξω και αφου παρει τα λεφτα.

αναμενουμε σπαλ σε κανα 2μηνο που θα κυκλοφορησουν τα 'μυστικα'

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται όταν γυρίζει σε ατομικό και παίξουν ασυλία και υπάρξει τραυματίας.

​Μπαίνει αμέσως προτεινόμενος;

Κι αν είναι 2 τραυματίες βγαίνουν αμέσως προτεινόμενοι, χωρίς ΄να γίνει το αγώνισμα; Δε βγάζει νόημα...

ρε μακαρι να γινει ετσι. Να μην συμμετεχουν και στην ατομικη ασυλια κιολας.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχαν πει οτι η 24ηωρη ψηφοφορια ισχυει μεχρι να μεινουν 4 οπου εκει θα ξανα γινει αλλη μια για να πανε μαλλον στους 2 και αλλη μια στον τελικο

Δημοσ.

στα @ του. λες να μην ξερει τι παιζει? και να μην ειχαν ενημερωθει γνωριζει οτι το να εισαι απλα διασημος και να χανεις συνεχεια δεν κερδιζεις τον κοσμο...

αδιαφορος μ ειναι ο Σπαλ αλλα μου αρεσει που μιλαει. Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα βγαλει αρκετες βρωμιες οταν βγει εξω και αγου παρει τα λεφτα.

αναμενουμε σπαλ σε κανα 2μηνο που θα κυκλοφορησουν τα 'μυστικα'

Θέλει το έπαθλο από ότι έχει πει. Από το να κερδίσει ο Μάριος προτιμώ τον Σπαλιάρα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...