Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω περιεργεια στο αυριανό αγώνα ασυλίας τι αγώνα θα βάλουν που να ευνοεί ακόμα περισσότερο τον Αγγελόπουλο.

Κλεψιας η χαζομαρας

• Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ντάνος ντάνος ντάνος... ντάνος ντάνος ντάνος... τι μεγάλος παίχτης, 1ω4 και τους νίκησε... ντάνος ντάνος ντάνος...

ότι βάλανε αγώνισμα που τον ευνοεί όσο δεν παει δεν λέει κανείς τπτ

ότι οι 5 από τις 10 νίκες ήταν vs Σπαλ δεν λέει κανείς τπτ.

και τι έγινε που ο μάριος που τον κέρδισε 3-1(''η 4?).

εχω περιεργεια στο αυριανό αγώνα ασυλίας τι αγώνα θα βάλουν που να ευνοεί ακόμα περισσότερο τον  Αγγελόπουλο. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ευνοϊκό απο αυτο π βαλανε σημερα.

ευνοείται μόνο ο Ντάνος από αυτό το αγώνισμα; ο Μάριος τι είναι; 2 μέτρα; ο μισθοφόρος; μόνο τον Σπαλ δεν ευνοουσε που έτσι κι αλλιώς είναι αμπαλος
Δημοσ.

Ντάνος ντάνος ντάνος... ντάνος ντάνος ντάνος... τι μεγάλος παίχτης, 1ω4 και τους νίκησε... ντάνος ντάνος ντάνος...

ότι βάλανε αγώνισμα που τον ευνοεί όσο δεν παει δεν λέει κανείς τπτ

ότι οι 5 από τις 10 νίκες ήταν vs Σπαλ δεν λέει κανείς τπτ.

και τι έγινε που ο μάριος που τον κέρδισε 3-1(''η 4?) έτσι θα περάσει αφού θέλουν να βγάλουν superman προς τα έξω.

εχω περιεργεια στο αυριανό αγώνα ασυλίας τι αγώνα θα βάλουν που να ευνοεί ακόμα περισσότερο τον  Αγγελόπουλο. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ευνοϊκό απο αυτο π βαλανε σημερα.

οτι παιζει μονος πλεον και δεν ξεκουραζεται ουτε λεπτο ουσιαστικα εσενα δεν σ λεει τιποτα ε; τι να του βαλουν δηλαδη να κανει; να τον πε8ανουν εντελως; παιζει εναντιον 4 ατομων. το μισος που εχετε γιαυτον σας κανει εντελως παραλογους

• Like 4
Δημοσ.

Ο μαναβης ειχε αλλαξει 15 χρωματα μετα στο τελος..καταλαβε οτι με το νεο συστημα 3-4 ηττες τις εχουν πριν αρχισει το παιχνιδι απο τον σπαλ που δεν μπορουνε πλεον να τον κρυβουνε 

• Like 3
Δημοσ.

τωρα που το ξανασκεφτομαι, αγωνισμα σταυροκοπηματος

Άνετα κάνει Θεία Λειτουργία και αγρυπνια στο καπακι να τους τρελανει όλους.

• Like 2
Δημοσ.

οτι παιζει μονος πλεον και δεν ξεκουραζεται ουτε λεπτο ουσιαστικα εσενα δεν σ λεει τιποτα ε; τι να του βαλουν δηλαδη να κανει; να τον πε8ανουν εντελως; παιζει εναντιον 4 ατομων. το μισος που εχετε γιαυτον σας κανει εντελως παραλογους

αυτα τωρα ειναι μλκιες.

το πλεονεκτημα π ειχε απο το οτι ηταν ειδικοτητα του και 5 τζαμπα ποντοι απο τον Σπαλ δεν δικαιολογει την κουραση. που σιγα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...