Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε συ δεν είναι ότι θέλουν συγκεκριμένη τετράδα για τελικό για τα ΣΜΣ. είναι ότι αν το κάνουν ατομικό από τώρα θα δεις να βγαίνουν σέντρα δυνατοί παίχτες. Πχ, είναι 7, αν ήταν ατομικό στην επόμενη ασυλία μπορεί να έπαιρνα η Σάρα ατομική ασυλία και να βγάζανε σέντρα Αγγελόπουλο, Μάριο. Οπότε Μάριος ή Αγγελόπουλος θα ήταν εκτός τελικού και η Σάρα θα συνέχιζε να είναι μέσα :)))

Θα τα μαγειρέψουν εκεί στο Σκάι, δεν τους φοβάμαι. Τελικό θα πάνε αυτοί που πρέπει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

δεν είναι ο Αγγελόπουλος κωλοτουμπάκιας? :D

Θα τα μαγειρέψουν εκεί στο Σκάι, δεν τους φοβάμαι. Τελικό θα πάνε αυτοί που πρέπει.

Αγγελόπουλος, Μάριος, Μισθοφόρος και Βασάλος δηλαδή.

Συμφωνώ μαζί σου.

• Like 1

δεν είναι ο Αγγελόπουλος κωλοτουμπάκιας? :D

Αγγελόπουλος, Μάριος, Μισθοφόρος και Βασάλος δηλαδή.

Συμφωνώ μαζί σου.

Ε μωρε ο Ντανος εχει μεγαλυτερη διαρκεια σταθεροτητας σε χαρακτηρα κτλ... Απλα οταν τρελαινεται με νευριαζει αρκετα..Οσον αφορα στις κωλοτουμπες εννοω... Γιατι η Σαρα ας πουμε, εχει τον καλυτερο και πιο αθικτο χαρακτηρα εκει μεσα!Αυτη ειναι η πιο δικαιη ως προς  τα προσοντα τελικη καταταξη... Συμφωνω

Ναι συνηθως ο Χραν μιλαει καλα και δεν κρυβεται ουτε βλεπει φαντασματα..

Αλλα πλεον τον εφαγε η Ευρυ κι αυτον!

Απο δω μεσα εκανε κανενας αιτηση για το 2ο? :devil:

Εγω φιλε μου ειμαι απο αυτους που δεν μπορω να ειμαι με κανεναν στο φουλ που λεμε γιατι ολοι εχουν και κακα αλλα και καλα! Και Σπαλ γουσταρω γιατι λεει καποια πραγματα ως εχουν αλλα ειναι ψοφημι , και Ντανο γιατι ειναι οντως δυνατος και οχι κωλοτουμπακιας, και Σαρα γιατι ειναι η καλυτερη ως χαρακτηρας και Βασαλο γιατι εχει και τα 2 αλλα οχι στο τερμα που λεμε... Την Βαλαβανη δεν μπορω σαν χαρακτηρα γιατι στην ουσια ελειχτηκε για να φτασει μεχρι εδω αρκετα και δεν ξερω αν εχει φαει και μαγειρεμα με Λαουρα κτλ.... Αλλα για φουτσες ειναι μια χαρα! Και με ξυλο κιολας! Με πονο!Χαχαχα!

Ο μισθοφορος ειναι ολιγον τι απο κουναβι και ο Μαριος καλος στα αθληματα αλλα σαν χαρακτηρας, θα τον χαρακτηριζα σε κατι σαν ζομπι....

Σωστός, όλοι έχουν καλά και άσχημα. Απλά μερικοί έχουν σε υπερθετικό βαθμό τα άσχημα που χτυπάνε τόσο και καλύπτεται η διάθεση του κοινού για θετική προσέγγιση (πχ. σε παίχτες τύπου Βλάχας). Πως κυκλοφορούν τέτοια άτομα στην κοινωνία και τους δίνεται και βήμα να πουν την παπαρολογία τους; Για πολύ ξύλο μέχρι να στρώσουν.

Η δικαιολογία του αιώνα, Δεν έχουμε έρθει κοντά άρα σε ψηφίζω.

Ούτε το κοινό έχει έρθει κοντά σου, κάτσε να δεις τι βρομόξυλο θα πέσει στα αγωνίσματα που θα είναι και το κοινό εκεί, αν τολμήσεις...

• Like 1

Ούτε το κοινό έχει έρθει κοντά σου, κάτσε να δεις τι βρομόξυλο θα πέσει στα αγωνίσματα που θα είναι και το κοινό εκεί, αν τολμήσεις...

ρε αυτό λέγαμε πριν, ότι δεν θα γίνουν πια αγωνίσματα στην ελλάδα. πάπαλα.

πιστεύω ότι μέχρι και ξύλο μεταξύ οπαδών μπορεί να παίξει (ντανίτσοι vs κύπριοι)

δεν χωρά αμφιβολία ότι κανονικά θα κερδίσει ο Κύπριος. Τόσο φανατικοί που είναι...

αλλά θα γίνει μαγείρεμα 100%. Τεσπα! ποσώς με νοιάζει... εγώ απλά θέλω να φύγει η βρωμιάρα.

δεν χωρά αμφιβολία ότι κανονικά θα κερδίσει ο Κύπριος. Τόσο φανατικοί που είναι...

αλλά θα γίνει μαγείρεμα 100%. Τεσπα! ποσώς με νοιάζει... εγώ απλά θέλω να φύγει η βρωμιάρα.

Αφου μεχρι και ο Χραν της ειπε με ευγενικο τροπο οτι βρωμαει! :-D Η βρωμιαρα!Χαχαχα! :P

Για πειτε ρε παιδια, γιατι ξεπεσα.

Βλεπω τα 3 προσωπα της Αννας, με Λουτσια, Αννα-Λαουρα, Ραμιρο, Φακούντο κι αλλους αποτριχωμενους.

Ποσα να αντεξω, ο φτωχος?

Για πειτε ρε παιδια, γιατι ξεπεσα.

Βλεπω τα 3 προσωπα της Αννας, με Λουτσια, Αννα-Λαουρα, Ραμιρο, Φακούντο κι αλλους αποτριχωμενους.

Ποσα να αντεξω, ο φτωχος?

κλαίω ρε, να πάρε έναν τριχωτό να δεις

https://youtu.be/s1a1sV9rENQ

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...