Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 περισστοερες νικες εχει ο ντανος απο μισθο. Ετσι ενημερωτικα. Τωρα βεβαια θα παει στα υψη αφου παιζει ολη την ωρα πραγμα που θα τον ευνοησει ακομα περισσοτερο!

Ο μαναβης εχει παρει το 80% των νικων του κοντρα σε  μπο-κοκκινακοχρανιωλες...

ο αγγελοπουλος ειδικα τον τελευταιο 1.5 μηνα καθε μερα ντερμπι παιζει μονο με τον σπαλιαρα ειναι χαλαρο που και αυτο γινοταν ανα δυο μερες

μην συγκρινουμε ανομια πραγματα..

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Σήμερα στο "LaBiri" βγάλανε τον νουμερο 1 σποιλερά. Ένας "Γιώργος" στο Twitter.

Σποιλερας από τα λιντλ. Ναι χαζοί είμαστε εμείς και δεν καταλάβαμε ότι είναι βαλτός.

Ο μαναβης εχει παρει το 80% των νικων του κοντρα σε  μπο-κοκκινακοχρανιωλες...

ο αγγελοπουλος ειδικα τον τελευταιο 1.5 μηνα καθε μερα ντερμπι παιζει μονο με τον σπαλιαρα ειναι χαλαρο που και αυτο γινοταν ανα δυο μερες

μην συγκρινουμε ανομια πραγματα..

Ειναι μεταξυ τους τελικα. Δηλαδη ο μπο κοκκινακης και χραν ειναι χειροτεροι του σπαλ; αχαχα

Κλασικά ban επειδή θιξαμε την apple. Ούτε ένα amber alert δεν είδα πάντως.

Τους τα ελεγα εγω! Μπας και εφαγε κανα μπαν απο Billdano; Οχι ελεγαν το βαρεθηκε και βλεπει αμερικανικο...!

• Like 2

Σήμερα στο "LaBiri" βγάλανε τον νουμερο 1 σποιλερά. Ένας "Γιώργος" στο Twitter.

Σποιλερας από τα λιντλ. Ναι χαζοί είμαστε εμείς και δεν καταλάβαμε ότι είναι βαλτός.

Βασικα και μονο που εχουμε ταυτιστει τοσο με αυτη την στημενοαρχιδια, ειμαστε χαζοι ουτως η΄ αλλως απλα ας οψεται που περναμε πολυς κοσμος πολλες κλειστες αρα απο κατι πρεπει να πιαστεις... Γι αυτο εκανε και τοσο μεγαλη επιτυχια φυσικα... Κι επειδη λογο των αγωνισματων ειναι πορωτικο σαν να βλεπεις αγωνα με ομαδες κτλ , αρα αποκτα αντιπαλοτητα αρα οπαδισμο κτλ κτλ κτλ και το γνωστο αποτελεσμα....

• Like 2

Τους τα ελεγα εγω! Μπας και εφαγε κανα μπαν απο Billdano; Οχι ελεγαν το βαρεθηκε και βλεπει αμερικανικο...!

Ο ντανιτσας είναι καλός mod ο paredwse μου το έριξε 10ημερο παρακαλώ λέω πάει την έχασα την 4000. Ευτυχώς δεν βγάζατε πολλές σελίδες κάθε επεισόδιο. Την Κυριακή τις έχουμε τις 4000 πάντως.

Ο ντανιτσας είναι καλός mod ο paredwse μου το έριξε 10ημερο παρακαλώ λέω πάει την έχασα την 4000. Ευτυχώς δεν βγάζατε πολλές σελίδες κάθε επεισόδιο. Την Κυριακή τις έχουμε τις 4000 πάντως.

με σένα δω μέσα την έχουμε ...άμεσα πιστεύω :P

τόσο άμεσα που προβλέπω να τη χάνω γιατί έχω κάτι δουλιτσες :)

• Like 2

Μλκιες. Το βίντεο δεν λέει τίποτα. Άσε που έχουν αλλάξει τη σειρά. Πράγματα δηλαδή που έλεγε πριν τα βάλανε μετά.

είναι ολοφάνερο ότι τελευταία προσπαθούν να αποδομήσουν τον μισθοφόρο γιατί είναι 4αδα και θέλουν να χώσουν τον Βασάλο

Οπότε, αν είστε πρόβατα φάτε ότι σας σερβίρουν και δώστε την ψήφο σας στον Βασάλο. Εγώ από αντίδραση θα δώσω θετική ψήφο στον μισθοφόρο.

ΥΓ: Αν ήταν έτσι όπως τα λένε για τον μισθοφόρο, γιατί μετά την 24ωρη δεν άλλαξε χαρακτήρα? θα περίμενε κανείς να αρχίσει να θάβει...

Βλάχα και Μανάβης δεν πληρώνουν και είναι δύσκολο έως απίθανο να πάνε ημιτελικό. Εκτός αν έχει κόσμο από πίσω ο μανάβης [(!)κάνε πως δεν το διάβασες(!)].

Ο Βασάλος κάτι θα δώσει στα ταμεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...