Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Έχει πάρει όλα τα κανάλια σβάρνα και απολογείται με το γωνστό φιδίσιο τρόπο.

Τον λυπάμαι. Ειλικρινά.

Ζει ενα μπουλινγκ. ασε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι σε εμας δεν θα γινει ετσι, το ειπε χτες η υπευθυνη προγραμματος στην Ελεονορα, θα παει βαση ψηφων..

Λογικό, δεν το ρισκάρουν να γίνει καμιά στραβή.

​Και ατομικό γι'αυτό δεν το κάνουν, φοβούνται μη βγουν υποψήφιοι 2 παίκτες με πολύ δυνατό κοινό και αποχωρήσει ο ένας και χάσουν τις ψήφους του για ημιτελικό και τελικό...

1ος ντανος
2ος μαναβης

3ος μαριος
4ος γιουφτησα
5ος ζουπερμαν
6ος σαρα
7ος Σπαλ 
Σε νικες 
Οποτε ντανος - μαναβης τελικο που ειναι και πιο δικαιο αλλα αμα βγαλουμε τα κλεψιματα κανονικα παει κωστας - μαριος  :)

προτιμώ μανάβη τελικό από μαριο.

και οι δυο μου είναι αντιπαθείς σε κάποιο βαθμό, αλλά τουλάχιστον τον μανάβη θα τον ψηφίσουν όσοι τον γουστάρουν ή όσοι αντιπαθούν ντανο και όχι με το γελοίο κριτήριο ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

• Like 5

προτιμώ μανάβη τελικό από μαριο.

και οι δυο μου είναι αντιπαθείς σε κάποιο βαθμό, αλλά τουλάχιστον τον μανάβη θα τον ψηφίσουν όσοι τον γουστάρουν ή όσοι αντιπαθούν ντανο και όχι με το γελοίο κριτήριο ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Προσωπικα αντιπαθεις μου ειναι ο ντανος. Και μιλαμε για ενα ατομο που το συμπαθουσα στην αρχη. 

Ο μαναβης εκτος απο πλακα εχει και καλη ψυχη ο μαριος δεν εχει πλακα αλλα ειναι καλο παιδι οπως και ο ζουπερμαν. 

Γενικα τα σιχαματα ειναι και ηταν στους διασημους αν εξαιρεσουμε γουιλι και αναπηρο. 

Προσωπικα αντιπαθεις μου ειναι ο ντανος. Και μιλαμε για ενα ατομο που το συμπαθουσα στην αρχη. 

Ο μαναβης εκτος απο πλακα εχει και καλη ψυχη ο μαριος δεν εχει πλακα αλλα ειναι καλο παιδι οπως και ο ζουπερμαν. 

Γενικα τα σιχαματα ειναι και ηταν στους διασημους αν εξαιρεσουμε γουιλι και αναπηρο. 

Για το Ντάνο στην ίδια φάση είμαι και εγώ.

Ο μανάβης άλλα λέει Τετάρτη άλλα Κυριακή. Έχει εκτεθεί αρκετές φορές.

Και κάποιες φορές έχει πετάξει μεγάλες μαλακίες. Όπως τότε που είπε στο Ντανο, ότι επειδή είπε αυτός στον συμπαίκτη του "κράτα λίγο ακόμα φεύγει το σχοινί του άλλου", ότι πρόσβαλε την μνήμη του νεκρού πάτερα του. Έχει και όρια η μαλακία.

Ο Μάριος είναι τελείως αλαζόνας. Δεν ξέρει να χάνει. Πάντα ή θα κερδίζει ή όταν χάνει τους χαρίζει τη νίκη. Καλό παιδί με ευχές για ψόφους σε πρόσφυγες στο FB δεν τον πολύ λες.

Βασικά όπως όλοι μας χέστηκα ποιος θα πάρει τα φράγκα. Απλά τουλάχιστον οποίος τα πάρει, ας τα πάρει γιατί ήταν ο πιο συμπαθής ή ο λιγότερο αντιπαθής από τους δυο που θα πάνε τελικό όχι γιατί θα ψηφίσουν κάποιοι λες και είναι εθνικό ζήτημα.

• Like 2

Και κάποιες φορές έχει πετάξει μεγάλες μαλακίες. Όπως τότε που είπε στο Ντανο, ότι επειδή είπε αυτός στον συμπαίκτη του "κράτα λίγο ακόμα φεύγει το σχοινί του άλλου", ότι πρόσβαλε την μνήμη του νεκρού πάτερα του. Έχει και όρια η μαλακία.

Ο Μάριος είναι τελείως αλαζόνας. Δεν ξέρει να χάνει. Πάντα ή θα κερδίζει ή όταν χάνει τους χαρίζει τη νίκη. Καλό παιδί με ευχές για ψόφους σε πρόσφυγες στο FB δεν τον πολύ λες.

Βασικά όπως όλοι μας χέστηκα ποιος θα πάρει τα φράγκα. Απλά τουλάχιστον οποίος τα πάρει, ας τα πάρει γιατί ήταν ο πιο συμπαθής ή ο λιγότερο αντιπαθής από τους δυο που θα πάνε τελικό όχι γιατί θα ψηφίσουν κάποιοι λες και είναι εθνικό ζήτημα.

Ο μαναβης ειναι ρεαλιστικος. 

Ο μαριος μια χαρα ξερει να χανει οσο ξερει και ο ντανος. Σε κανεναν απο τους 3ης δεν αρεσει να χανει και καλα κανει.

Για ποιον νεκρο πατερα μιλας; Και που κολλαει το σχοινι;

• Like 1

Ουδεποτε ειπε κατι τετοιο. Οτι μπορει καποιοι να το εξελαβαν ετσι, δεν σημαινει οτι το ειπε.

Προσωπικά από άποψη χαρακτήρα και "καλού παιδιού" θεωρώ ότι μόνο η Σάρα είναι. Άσχετα με το αγωνιστικό κομμάτι, που παρόλα αυτά προσπαθεί πάρα πολύ, σαν χαρακτήρας νομίζω είναι η καλύτερη από όσους έχουν μείνει.

Από θέμα αγωνισμάτων (και μόνο) ο Ντάνος είναι ο καλύτερος από όλους. Αλλιώς και αυτός σαν χαρακτήρας είναι αδιάφορος.

Μισθοφόρος και Μάριος ούτε καν. Τον Μισθοφόρο τον θεωρώ κουτοπόνηρο και γενικά ύπουλο και τον Μάριο τρομερά εγωιστή. Ο Βασάλος ούτε κρύο ούτε ζέστη - αδιάφορος. 

• Like 1

7 περισστοερες νικες εχει ο ντανος απο μισθο. Ετσι ενημερωτικα. Τωρα βεβαια θα παει στα υψη αφου παιζει ολη την ωρα πραγμα που θα τον ευνοησει ακομα περισσοτερο!

7 περισστοερες νικες εχει ο ντανος απο μισθο. Ετσι ενημερωτικα. Τωρα βεβαια θα παει στα υψη αφου παιζει ολη την ωρα πραγμα που θα τον ευνοησει ακομα περισσοτερο!

Και μισή να είχε μόνο πάλι θα ήταν καλύτερος αγωνιστικά. Πάντως στην τελική 4αδα δύσκολα θα είναι και οι 3 άντρες (Μάριος-Μίσθο-Βασάλος) από τους μαχητές. 

στα μεταξυ τους εννοεις, γιατι γενικα ο κλεφτοκοτας εχει καλυτερο ποσοστο απο τον μαναβη..

Και μισή να είχε μόνο πάλι θα ήταν καλύτερος αγωνιστικά. 

΅Πως γινεται αυτο;

Εγω εχω να πω πως ο μαναβης ειναι καλυτερος τους ντανου διοτι μιλαμε για ενα αγυμναστο ατομο που συκωθηκε απο το καναπε του και  δινει πονο!Φαντασου δηλαδη να ειχε το σωμα του ντανου ποσα θα του εριχνε ;)

στα μεταξυ τους εννοεις, γιατι γενικα ο κλεφτοκοτας εχει καλυτερο ποσοστο απο τον μαναβη..

Οχι γενικα πριν λιγο τα εδειξε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...