Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αν δίνουν εκπομπές από εδώ και από εκεί στον Σκάι, σε Κοκκινάκη και Χανταβλάκη φανταστείτε τι θα γίνει με τη Βλαχαβάνη.

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αν δίνουν εκπομπές από εδώ και από εκεί στον Σκάι, σε Κοκκινάκη και Χανταβλάκη φανταστείτε τι θα γίνει με τη Βλαχαβάνη.

έχει ήδη φάει την θέση της κοσιωνη
  • Like 1
Δημοσ.

Στο Τούρκικο πάντως, όλως τυχαίως πάλι κι εκεί έμειναν 5 εναντίον 2.
Η ομάδα με τους δύο, αποτελείτο από την Τουρκάλα Βλαχαβάνη, πολύ πιο όμορφη βέβαια αλλά δολοπλόκα, που όλο ψήφιζε τον πιο δυνατό τους παίκτη (ο οποίος στο Ελλάδα-Τουρκία ήταν ο μόνος Τούρκος που "τυχαία" δεν έκανε νίκη) και τον καλύτερο παίκτη του παιχνιδιού, που εκείνη ψήφιζε συνεχώς.

Έχασαν λοιπόν οι 2 τους στην ασυλία και για ν'αποφασιστεί ποιος θα φύγει δεν ανέτρεξαν στις ψήφους του κοινού αλλά έπαιξαν αγώνισμα ατομικής ασυλίας, όπου και έχασε η Τουρκάλα Βλαχαβάνη και αποχώρησε...
​Δεν ξέρω αν θ'ακολουθηθεί πιστά το ίδιο σενάριο και στο δικό μας, το αναφέρω πάντως...

• Like 2
Δημοσ.

Τι θες να πεις; Πως ότι γίνεται στο τούρκικο μετά γίνεται στο δικό μας; Θες να πεις πως η Λάουρα δεν είχε υψοφοβία αλλά επειδή το έγγραφε το σενάριο έπαθε; Πες το καθαρά λοιπόν. :)  Γίνεται mirroring στο σουρβάιβο.

• Like 1
Δημοσ.

Μου λες ότι είναι στημένο; Αυτό μου λες;

Που να πάρει ο διάολος.

Eκλαψα ρε μλκ!

Btw μια κατοσταρα θελουμε ακομα σιχαματα. Βαλτε τα δυνατα σας.

• Like 1
Δημοσ.

Η ομάδα με τους δύο, αποτελείτο από την Τουρκάλα Βλαχαβάνη, πολύ πιο όμορφη βέβαια αλλά δολοπλόκα, που όλο ψήφιζε τον πιο δυνατό τους παίκτη (ο οποίος στο Ελλάδα-Τουρκία ήταν ο μόνος Τούρκος που "τυχαία" δεν έκανε νίκη) και τον καλύτερο παίκτη του παιχνιδιού, που εκείνη ψήφιζε συνεχώς.

Έχασαν λοιπόν οι 2 τους στην ασυλία και για ν'αποφασιστεί ποιος θα φύγει δεν ανέτρεξαν στις ψήφους του κοινού αλλά έπαιξαν αγώνισμα ατομικής ασυλίας, όπου και έχασε η Τουρκάλα Βλαχαβάνη και αποχώρησε...

​Δεν ξέρω αν θ'ακολουθηθεί πιστά το ίδιο σενάριο και στο δικό μας, το αναφέρω πάντως...

Αντε να χασουν ασυλια,να δουμε τι θα παχτει,ελπιζω να γινει το ιδιο.

(αγωνισμα ασυλιας) και ας χασει οποιος να ναι,θα εχει σασπενς με ολες τις ντανιτσες να ειναι πριν το εγκεφαλικό 

Δημοσ.

οχι σε εμας δεν θα γινει ετσι, το ειπε χτες η υπευθυνη προγραμματος στην Ελεονορα, θα παει βαση ψηφων..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...