Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ προχειρότητα το Ελληνικό Survivor.

"ομάδα θεωρείται αν είναι 2 άτομα+". Σωπα ρε μλκα και θα σταζουν σαν μλκες... τι αχρηστοι. Αν θες ντε και καλα να εχεις 2 ομαδες τουλαχισοτν στειλε εναν παιχτη στους διασημους (τον σπαλ μιας και η σαρα δεν γινεται)

ε μα πια! τι αλλο θα κανουν για να ευνοησουν τους διασημους????

χτες κανονικα ηταν να φυγουν 2 αλλα επειδη χασανε οι Διασημοι εφυγε 1 για να μην φυγει η γυφτισσα.

- αγωνισμα ιδανικο για γυναικες βαλανε

- τα μπαλακια της βαλαβανη ειχαν περαστει με ειδικη αλοιφη* να μην γλιστρανε ευκολα

- το ξυλο κατω στα ποδια ηταν ελαφρα πιο χοντρο

- δωσανε ανυπαρκτο πεναλτι στον Χρανιωτη και καλα οτι ακουμπησε. Γιατι η καμερα δεν γυρισε 90 μοιρες και δειξανε ενα πλανο 60 μοιρων που δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.... απλα βαλανε ενα κυκλακι εκει λες και τρωμε κουτοχορτο

αι σιχτιρ βρωμιαρηδες να σας καουν οι κεραιες*... να σας παρουν αλλοι το survivor του χρονου βρωμιαρηδες. Τετοια διαφθορα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μ.

Επεξ/σία από SakislolGR
  • Like 1
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

πολύ προχειρότητα το Ελληνικό Survivor.

"ομάδα θεωρείται αν είναι 2 άτομα+". Σωπα ρε μλκα και θα σταζουν σαν μλκες... τι αχρηστοι. Αν θες ντε και καλα να εχεις 2 ομαδες τουλαχισοτν στειλε εναν παιχτη στους διασημους (τον σπαλ μιας και η σαρα δεν γινεται)

ε μα πια! τι αλλο θα κανουν για να ευνοησουν τους διασημους????

χτες κανονικα ηταν να φυγουν 2 αλλα επειδη χασανε οι Διασημοι εφυγε 1 για να μην φυγει η γυφτισσα.

- τα μπαλακια της βαλαβανη ειχαν περαστει με ειδικη αληφη να μην γλιστρανε ευκολα

- δωσανε ανυπαρκτο πεναλτι στον Χρανιωτη και καλα οτι ακουμπησε. Γιατι η καμερα δεν γυρισε 90 μοιρες και δειξανε ενα πλανο 60 μοιρων που δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.... απλα βαλανε ενα κυκλακι εκει λες και τρωμε κουτοχορτο

αι σιχτιρ βρωμιαρηδες να σας καουν οι καιρες... να σας παρουν αλλοι το survivor του χρονου βρωμιαρηδες. Τετοια διαφθορα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μ.

Εγω εχω δει σε σοβαροτερα θεματα
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς όντως κατάφεραν να κάνουν τοπαιχνίδι τόσο προβλέψιμο που να ξέρουν όλοι όπως και εγώ πριν μια εβδομάδα που το έγραψα ακριβώς τι θα γίνει σε μια ήττα των διάσημων(μην το ψάχνω τώρα να το βάλω). Ειναι ξεκάθαρο ποιον σπρώχνουν. Ακόμη και αυτό το τεράστιο πείσμα και η εμμονή με τις ομάδες είναι για τον συγκεκριμένο λόγο. Εν παση περιπτώση ας περιμένουμε να δούμε ποσο χάλια μπορούν να το κάνουν ακόμη

• Like 1
Δημοσ.

- τα μπαλακια της βαλαβανη ειχαν περαστει με ειδικη αλοιφη* να μην γλιστρανε ευκολα

Έτσι έτσι, την "εποξική κόλλα δύο συστατικών ταχείας πήξεως" θα έλεγα εγώ, για να τα λέμε κι αυτά, και το ξύλο στα πόδια της που κόντευε να γίνει κορμός πλατάνου. Τον άδικο αποκλεισμό του Χρανιώλα που ίσως να "σκέφτηκε" να ακουμπήσει και ο Ταλιμπανίδης τον έστειλε αδιάβαστο αφού είχε καρφωμένα τα μάτια του πάνω του για να βρει το παραμικρό ψεγάδι και να τον αποκλείσει και το ξύλο του Ντάνου που ήταν πήχης από κουρτινόξυλο.

Σκάνδαλο του σουρβάιβο, Βλαχάρα, που επιμένεις παρά την άποψη του κόσμου να παραμένεις στο κάλπικο παιχνίδι,βύσμα, τσατσά της παραγωγής, γελάσανε και τα πάζελ με τα χθεσινά χάλια σας.

Καλημέρα!!

• Like 3
Δημοσ.

ετσι πειτε τα!!!

σκουπιδι ειναι... δεν θα την θυμαται κανεις εξω!!! μια αποτυχημενη που θελει να λεγεται και αθλητικογραφος (στην ελλαδα οτι θες εισαι)...

σκουπιδι σκαι σε 2 βδομαδες που τελειωνει το survivor θα επιστρεψεις στην θεση σου... δλδ στο 8-10% !!!! αχρηστοι!!!!

Δημοσ.

Έτσι όπως έκαναν το παιχνίδι, θα παλέψουμε για να φτάσουμε στην 4000

εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι έρχεται  λουκετακι πριν την 4000

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι έρχεται λουκετακι πριν την 4000

Εγω εδω και τρεις μηνες βλεπω δημοσιευσεις στο facebook απο τη σελιδα πανελληνιος συλλογος μανατζερ ραγκμπι. Οταν μπηκα παρατηρουσα καθε μερα τα likes και folowers ανεβαιναν συνεχως με σταθερους ρυθμους.

Καταφερε η σελιδα να φτασει τους 89000, απο εκει και επειτα και με την αποχωρηση του πανου, οι αριθμοι (ατομα) συνεχως κατεβαινουν.

Δυστυχως δεν θα φτασει ποτε τα 100000 like..

Δημοσ.

... ο Ταλιμπανίδης τον έστειλε αδιάβαστο αφού είχε καρφωμένα τα μάτια του πάνω του για να βρει το παραμικρό ψεγάδι και να τον αποκλείσει...

Αυτό παίζει όντως.

Δεν ξέρω για σας, εγώ δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, μέχρι που του είπε ο στούρνος να κατέβει γιατί έχασε.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό παίζει όντως.

Δεν ξέρω για σας, εγώ δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, μέχρι που του είπε ο στούρνος να κατέβει γιατί έχασε.

Τι παίζει; Εδώ μέσα λέμε αλήθειες. Μόνο εδώ τα μαθαίνετε αυτά, ούτε από τα τσιμτσιλοσάιτς, ούτε από τις λαμπίρηδες. Πρώτο το θρεντ στο ξεσκέπασμα της παράγκας του Σκάι. :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εδω και τρεις μηνες βλεπω δημοσιευσεις στο facebook απο τη σελιδα πανελληνιος συλλογος μανατζερ ραγκμπι. Οταν μπηκα παρατηρουσα καθε μερα τα likes και folowers ανεβαιναν συνεχως με σταθερους ρυθμους. 

Καταφερε η σελιδα να φτασει τους 89000, απο εκει και επειτα και με την αποχωρηση του πανου, οι αριθμοι (ατομα) συνεχως κατεβαινουν. 

Δυστυχως δεν θα φτασει ποτε τα 100000 like.. 

εεεεεμμμ και γιατί θα πρέπει αυτό να μας απασχολεί ?

Δημοσ.

κάπου διάβασα τελικός 5 ιουλίου πήγε τώρα

όπως πάει θα τον βάλουν δεκαπεντάυγουστο στη μύκονο

• Like 3
Δημοσ.

κάπου διάβασα τελικός 5 ιουλίου πήγε τώρα

όπως πάει θα τον βάλουν δεκαπεντάυγουστο στη μύκονο

Τοσο ηταν πριν 2 εβδομαδες τουλαχιστον.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...