Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

40 λεπτά ανασκόπηση, διαφημίσεις, 1 λεπτό ανούσιες μ@λακίες, διαφημίσεις. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

και η ουσία είναι τα τελευταία 30sec που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε ένα συγκεκριμένο γυναικείο όνομα αλλά δεν το κόβω συμβαίνει ούτε σήμερα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και η ουσία είναι τα τελευταία 30sec που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε ένα συγκεκριμένο γυναικείο όνομα αλλά δεν το κόβω συμβαίνει ούτε σήμερα

Εχετε κανει κομμα; Εγω περιμενω ανδρικο!  :D

Εχετε κανει κομμα; Εγω περιμενω ανδρικο!  :D

εσύ θες Σπαλ εγώ βλαχαβανη. Η φάση είναι πως κανένας μας δεν θα χαρεί σήμερα γιατί είμαι σίγουρος πως ο Σπαλ και να χάσουν οι μαχητές δεν θα φύγει και η Βλαχαβάνη θα είναι στη τελική 4αδα

Θέλω να χάσουν οι διάσημοι σήμερα και στην επόμενη ασυλία,χωρίς να γίνει ατομικό και να μείνει ο Ντάναρος να παίζει 1 με 5 να τους γλεντάει σε κάθε αγώνισμα.

εσύ θες Σπαλ εγώ βλαχαβανη. Η φάση είναι πως κανένας μας δεν θα χαρεί σήμερα γιατί είμαι σίγουρος πως ο Σπαλ και να χάσουν οι μαχητές δεν θα φύγει και η Βλαχαβάνη θα είναι στη τελική 4αδα

Ονειρο μου ειναι σπαλ και ντανος. Σπαλ οχι γιατι μου τη σπαει τοσο αλλα διοτι δεν μας παιρνει και αλλιως. Ακομα και η σαρα αξιζει περισσοτερο εκει μεσα απο σπαλ.

Θέλω να χάσουν οι διάσημοι σήμερα και στην επόμενη ασυλία,χωρίς να γίνει ατομικό και να μείνει ο Ντάναρος να παίζει 1 με 5 να τους γλεντάει σε κάθε αγώνισμα.

1με1 θα παιζει που το ειδες 1vs5 :S

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...