Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δεν ειναι απόδειξη αυτο, βλεπεις 2 ωρες απο ολοκληρη τη μερα δεν μπορεις να ξερεις αν υπάρχει πρόβλημα μεταξυ τους η οχι, αν επιμένεις οτι ο αλλος ειναι ψυχακιας και σφαζει κοσμο στα πρωινα δεν στο χαλαω, χ απο τον κοσμο χ κανενα προβλημα. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι απόδειξη αυτο, βλεπεις 2 ωρες απο ολοκληρη τη μερα δεν μπορεις να ξερεις αν υπάρχει πρόβλημα μεταξυ τους η οχι, αν επιμένεις οτι ο αλλος ειναι ψυχακιας και σφαζει κοσμο στα πρωινα δεν στο χαλαω, χ απο τον κοσμο χ κανενα προβλημα. :P

Το ιδιο πρεπει να ισχυει για ολους. Δεν καταλαβαινω γιατι η ζυγαρια πρεπει να γερνει προς το κωστα offcamera στη λογικη σου. 

Αλλα ενταξει ουτε εγω θα στο χαλασω σε αφηνω να πιστευεις το ψεμα σου.

Το ιδιο πρεπει να ισχυει για ολους. Δεν καταλαβαινω γιατι η ζυγαρια πρεπει να γερνει προς το κωστα offcamera στη λογικη σου. 

Αλλα ενταξει ουτε εγω θα στο χαλασω σε αφηνω να πιστευεις το ψεμα σου.

Οχι δεν κανω διακρίσεις απλα στη συγκεκριμένη περίπτωση πως να γέρνει προς τον μανάβη αφου υπερ του το παρουσίασαν? Ειπαμε να ειναι τοσο ψυχακι ο αλλος?? Ας πουμε οτι ειναι σε αφηνω να πιστευεις οτι θελεις..

Εχω πει για ολους οτι offcamera δεν ξερουμε τι γινεται και το μονταζ κανει θαύματα, μπορεί να σου βγαλει τον πιο αντιπαθή και ψυχακια (βενζινα για εμενα) άγιο και αδικημένο παιδί του λαου οπως αντίστοιχα και το ανάποδο.

Οχι δεν κανω διακρίσεις απλα στη συγκεκριμένη περίπτωση πως να γέρνει προς τον μανάβη αφου υπερ του το παρουσίασαν? Ειπαμε να ειναι τοσο ψυχακι ο αλλος?? Ας πουμε οτι ειναι σε αφηνω να πιστευεις οτι θελεις..

Εχω πει για ολους οτι offcamera δεν ξερουμε τι γινεται και το μονταζ κανει θαύματα, μπορεί να σου βγαλει τον πιο αντιπαθή και ψυχακια (βενζινα για εμενα) άγιο και αδικημένο παιδί του λαου οπως αντίστοιχα και το ανάποδο.

Τις λεξεις να κρινεις μονο με το σε ανεχομαστε που του ειπε αρκει πιστευω για να καταλαβουμε ποιος ειναι.

Τα ψαρακια παντως ψεμα ηταν δεν το ειδα να σπαρταραει ουτε να το ντουφεκιζει.Σιχαμα βενζινα.

Mε διαβαζει η Ελεονορα! αχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...