Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άϊντε τελείωσε και η σημερινή αηδία. Πάμε τώρα για το έπαθλο που προβλέπεται πολυ ενδιαφέρονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτ.

Καλό βράδυ σιχαματα μου, trailer μη ξεχάσετε να βάλετε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Να δούμε θα κάνει σήμερα αυτοκριτική ο σιχαμενος Κύπριος ???

Αλλά ξέχασα, δικο τους παιχνίδι εχασαν...

Οταν δεις με αντικειμενικο  ματι τοτε θα καταλαβεις πως τους αφησαν να κερδισουν σημερα.

Λοιπόν, δέχομαι να υποτιμάται η νοημοσύνη μου, αρκεί η παράσταση να είναι πειστική και να πιάνει κάποια στάνταρντς. Το αποψινό με απογοήτευσε, για να μην πω ότι με θύμωσε. Περιμένω από την παραγωγή να μαζέψει όσο μπορεί τα ασυμμάζευτα και να παρουσιάσει μέχρι το τέλος ένα υποτυπωδώς αληθοφανές θέαμα.

Οταν δεις με αντικειμενικο ματι τοτε θα καταλαβεις πως τους αφησαν να κερδισουν σημερα.

Μας κοροϊδευεις ρε φιλαράκι ??? Σε μένα το λες αυτό ? Απο τις πρώτες μέρες έλεγα ότι είναι στημένο το παιχνίδι και μάλιστα κάποιοι με έλεγαν και υπερβολικό...

Anyway μην απαντάς θέλω να κοιμηθώ! Καλό βράδυ και πάλι σιχαματα

Λοιπόν, δέχομαι να υποτιμάται η νοημοσύνη μου, αρκεί η παράσταση να είναι πειστική και να πιάνει κάποια στάνταρντς. Το αποψινό με απογοήτευσε, για να μην πω ότι με θύμωσε. Περιμένω από την παραγωγή να μαζέψει όσο μπορεί τα ασυμμάζευτα και να παρουσιάσει μέχρι το τέλος ένα υποτυπωδώς αληθοφανές θέαμα.

Τι να κανει δεν ειναι ηθοποιοι ολοι τους ειδικα στους μαχητες μονο σαρα και σπαλ μπορουνε  :unsure:

την σαρα την βλεπω σαν να πηρε κι αυτην κιλα; τρωνε καλα μαλλον πλεον τα επαθλα ειναι για τα ματια του κοσμου και για να ικανοποιουν τον εγωισμο τους :P κι ο σπαλ δεν μ φαινεται πια σκελετος.

Δε φταιει η παραγωγη. Οι μαχητες μονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...