Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Χθες στο τέλος της εκπομπής των Λυριτζήδων εμφανίστηκε η δημοσιογράφος του survivor και είπε ότι 1) θα φεύγουν 2 κάθε βδομάδα και 2) θα επιστρέψουν στις 26/6 και 3) θα γυριστούν στο Δομίνικο τα τελευταία επεισόδια που θα προβληθούν μέχρι το τέλος του μήνα και θα έρθουν οι 4 στην Ελλάδα για τα τελικά.

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64410 στο 43.30

Όπως το περίμενα, λογικά οι ασυλίες θα είναι Δευτέρα και Τετάρτη.

​Αναρωτιέμαι πραγματικά, αν τώρα χάσουν πάλι οι ντιάσιμοι την ασυλία, αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως ομάδες, 5 εναντίον 2, παρωδία θα βλέπουμε πλέον, θα υπάρχει ένας που θα μένει εκτός και δε θα μπορεί να ξαναπαίξει ούτε την επόμενη φορά...

Eίναι φοβερό πάντως πώς στο δικό μας σαρβάιβορ αλλάζουν τους περισσότερους τελικούς στόχους σε σχέση με αυτό των Τούρκων, για να είναι ακόμα πιο εύκολοι, παιδική χαρά...

http://www.youtube.com/watch?v=leEgAUgozHw

http://www.youtube.com/watch?v=Iblfks0xnko

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινησαν και αυτοι με απλετο χρονο απο την παραγωγη και τωρα δεν τους φτανει, 2-2 θα φευγουν.

Μου θυμιζει εμενα οταν ξεκινουσα να γραφψ τιτλο σε ενα cd με μαρκαδορο και μετα δεν μου εφτανε να ολοκληρωσω την λεξη και εγραφα με μικρα γραμματα προς το τέλος.

• Like 2

Μου θυμιζει εμενα οταν ξεκινουσα να γραφψ τιτλο σε ενα cd με μαρκαδορο και μετα δεν μου εφτανε να ολοκληρωσω την λεξη και εγραφα με μικρα γραμματα προς το τέλος.

So true!

Συσσιχαματα, σημερα στην Ελεορωγα εχει καλεσμενο Σκαταμπακη Κλικαμπακη Χανταφιδακη, για οποιον δεν ακουσε

κάντε καμιά αναμετάδοση αν πουν τίποτα "καλό" για όσους δουλεύουμε :P

• Like 1

Συσσιχαματα, σημερα στην Ελεορωγα εχει καλεσμενο Σκαταμπακη Κλικαμπακη Χανταφιδακη, για οποιον δεν ακουσε

Γκρεμιστηκε φουρνος?

Σημερα χανταμπακης

ουτε εγω τον πηγαινα αλλα χρειαζονται τετοια "σιχαματα"  :lol:

αν εχουνε μυαλο και γυρισουνε και εδω Heroes vs Villains μετα απο μερικα χρονια

Ο χανταμπακης εχει κλεισει ηδη θεση στην δευτερη ομαδα

Αλλοι υποψηφιοι απο το φετινο για την ομαδα των Villains 
Χουτος,Κυπριος,Μαναβης,Μανατζερ ραγμπι,Πασχαλη

Υποψηφιοι για τους Ηeroes
Bασαλος,σπαλιαρας,Παπαδοπουλου,σαρα,ελισαβετ

και φυσικα αυτο το concept χωρις ψηφοφορια κοινου και να τους βλεπεις ολους στα social media να ειναι ενα βημα πριν την υστερια :rolleyes:
  • Like 1

Θα ριξει πονο στην αγιοποιηση του ντανου; Δεν μπορω να περιμενω.  :devil:

• Like 1

Ο Σκαταμπάκης αρκεί να πει ότι θέλει τον Ντάνο νικητή κι αμέσως θα'χει όλες τις Ντανίτσες στο πλευρό του!

Εγω πιστευω παντως πως δεν ηταν και τοσο κακος ο σκαταμπακης. Απλα ο ντανος πηρε με στο πλευρο του τους χριστιανους δηθεν για προσευχη κλπ. Ο φουσκας ειναι πιο χριστιανος στα ματια μου που φοραει και σταυρουδακι ενω ο ντανος ειναι δηθεν χριστιανος που κανει το σταυρο του για το κακο των αλλων  προς οφελος του οταν παιζει.. 

Εγω πιστευω παντως πως δεν ηταν και τοσο κακος ο σκαταμπακης. Απλα ο ντανος πηρε με στο πλευρο του τους χριστιανους δηθεν για προσευχη κλπ. Ο φουσκας ειναι πιο χριστιανος στα ματια μου που φοραει και σταυρουδακι ενω ο ντανος ειναι δηθεν χριστιανος που κανει το σταυρο του για το κακο των αλλων  προς οφελος του οταν παιζει.. 

Ο χειρότερος μετά τη Μασχάλη ήταν ο σκαταμπάκης.

​Κωλοπαιδαράς, εριστικός, ξερόλας.

Δεν έφυγε λόγω του Ντάνου, ο συγκεκριμένος καυγάς ήταν το λιγότερο απ'όσα είχε κάνει μες στο παιχνίδι...

• Like 1

Σημερα χανταμπακης

ουτε εγω τον πηγαινα αλλα χρειαζονται τετοια "σιχαματα"  :lol:

αν εχουνε μυαλο και γυρισουνε και εδω Heroes vs Villains μετα απο μερικα χρονια

Ο χανταμπακης εχει κλεισει ηδη θεση στην δευτερη ομαδα

Αλλοι υποψηφιοι απο το φετινο για την ομαδα των Villains 
Χουτος,Κυπριος,Μαναβης,Μανατζερ ραγμπι,Πασχαλη

Υποψηφιοι για τους Ηeroes
Bασαλος,σπαλιαρας,Παπαδοπουλου,σαρα,ελισαβετ

και φυσικα αυτο το concept χωρις ψηφοφορια κοινου και να τους βλεπεις ολους στα social media να ειναι ενα βημα πριν την υστερια :rolleyes:

Δεν υπάρχουν villains όταν το κοινό ψηφίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...